Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kdo co na lednový zatrocon
Jistě všichni účastnící ocení, když se budou někdy shromažďovat informace o tom, jaké hry se na lednovém zatroconu objeví. Vedle toho by bylo dobré uvést i seznam her, které by si člověk rád zahrál, ale sám je nevlastní. Tím by tak dal tip ostatním, jaké hry vzít s sebou.SSZGSA
The Sword of Rome bych rád vyzkoušel. Tak pokud nemáš už zabookovaná místa, tak se mnou počítej.
Jenda
Joo, Sword bych též dal :) A ve středu večer začneme ASLkem ne? :)
sydo
ve středu si hrajte co chcete... ale až přijedu, byl bych hrozně rád, kdyby mi někdo ukázal zmatek ve starém světě
Parxel
Neboj, do Focusa se toho vleze...;) Naber, co uznas za vhodne;)
aneken
Nojo, ale abych to dostal k Tobě. :)
Elenistar
Chaos in the Old World bych vzít mohl. Přemýšlím o něm.
all
Bere někdo Battlestar Galacticu. Tu si rozhodně nechci nechat ujít. :)
all
a vám se teda nelíbí ten spreadsheet co udelal falco... me to prislo, takovy prehledny
parxel
nad paths of glory taky přemýšlím, klidně to vezmu (jedu autem), ale pořád jsem to ještě nestihl celé nastudovat. Můžem ale zkusit nějakou aspoň instruktážní partičku...
Earth Reborn a Labyrinth
To jsou dve novy veci, ktery bych rad vzal s sebou a otestoval;)
aneken
Eart Reborn, no jeje na ten se klepu jako malej.
aneken
jaka verze Labyrinthu to je? Mas link? Ja mam totiz v merku jednu naaadhernou verzi Labyrinthu od pani, co ji ma ve vyvoji uz nekolik let.
rbx
Aneken myslí Labyrinth of GMT bych řekl, ne Labyrinthos.
Sydo
co se tyce meho ASL ja prijedu az v patek protoze mam pohodlny odvoz :).
aneken
ja myslel totok, na to se moc tesim, ale asi to bude drahe jak prase:
http://www.victorialamb.com/wugs/labyrintus/Labyrintus.html
jinak Earth Reborn bych dal rad. Nenahlasil jsem se na zadnou wargame, takze bych rad zkusil vic her do cca 4-5 hodin herniho casu :-))
SoR
No, já ho rozhodně vezmu, a místo u něj je.. :) Doufám, že se nám podaří zahrát rovnou v 5 hráčích.. At je to kotel.. :) Pokusím se do konce týdne přeložit pravidla a zájemcům je pošlu at mě pořádně za ně dáte za uši a já to opravím.. :)
Moc rád bych vzal i kartágo ale to nejsem schopen nalouskat.. to už je opravdu brutalita.. Joo.. málem bych zapomněl.. mám Dominion Species.. to by taky šlo vzít....
kandelabr
Path of Glory také ještě nemám celé načtené, ale pokusím se to stihnout teď o víkendu.
Určitě to vezmi. Dáme hlavy dohromady a mohli by jsme zkusit, třeba některý z těch kratších scénářů. Já si myslím, že když se člověk naučí jak probíhají ty jednotlivé akce, tak to půjde hrát.
Jediný zádrhel vidím v těch výjimkách a výjimkách z vyjímek. Z toho se mi trochu točí hlava, ale jinak mi to přijde srozumitelné.
SZGSA :)
Dominion Species tak to nechci vidět. To si asi v každém kole jednotlivé druhy zahrají Dominion a pak podle toho kdo vyhrál se bude pokračovat dál.
aaaa!
DOMINANT Species! Netahejte do toho tu karetní nudu :)
rbx
ve video recenzi na bgg se dusoval ze to bude regulerne hratelne pro vice hracu, ne jenom dva tymy. :)
SSZGSA
Dominant Species vem, na ty jsem hodne zvedav!;)
rbx
Ten druhej Labyrinth jsem ani netusil, ze je, myslel jsem ten od GMT;) Jinak Earth reborn s tebou rad zkusim, na tu se tesim;)
aneken
Počítej se mnou na Labyrinth. Chci si zkusit na živo. Teď o víkendu jsem ho začal hrát přes Vassal.
SSZGSA
Člověče styď se za to co jsi napsal. Takovej Ameritrasher a teď tohle. :)
To Parxel
Jooooo.. AT už dávno ne.. :D teď už jen Wargamer.. Ale DS jsem koupil předvším proto, že se líbil klukům a já si chci taky něco s nima zahrát! :D
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Archa nova CZ
Akt. cena: 1199 Kč
Končí za: 14 hodin