Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kdo co na lednový zatrocon
Jistě všichni účastnící ocení, když se budou někdy shromažďovat informace o tom, jaké hry se na lednovém zatroconu objeví. Vedle toho by bylo dobré uvést i seznam her, které by si člověk rád zahrál, ale sám je nevlastní. Tím by tak dal tip ostatním, jaké hry vzít s sebou.SSZGSA
Co pak to. Tématicky je to určitě moc zajímavá hra.
Aneken
nebudes s sebou mit Game of Thrones?
Talisman
Já beru kompletní Talisman, dáme nějakou noční megahru? :)
kdo co na zatrocon
...já beru nějakou tu uzeninu a slivovicu :-)
Klopik
:)) Ať už je příští středa :)
rbx
Myslis karetni? Muzu neco pobrat, ale nemel jsem na to cas. Myslim ze laredo by to mel mit o hodne promakanejsi, muzem se domluvit s nim, ja si s vama klidne zahraju multak, ten je v te hre fajn;)
aneken
...když jsem začal číst tvůj příspěvek, tak jsem si myslel, že odpovídáš na můj příspěvek, a že chceš se mnou a sydem hrát slivovicový multak :-)
aneken
nene, myslim deskovy. Mas to?
Klopik
Tak ja vezmu nejakou tchanovu a muzem se do toho pustit;)
rbx
Nemam, ja jsem to hral jen dvakrat s nekym. Ale to by nekdo mohl mit;) Ja bych se urcite pridal, prijde mi to jako vytunenejsi diplomacie;)
klopik, aneken
A jéje, tak já vezmu starý dobrý Becher, ať nejedu s prázdnou :)
WK
zahrál bych si warrior knighty.... mám je vzít já, nebo je bude brát někdo jiný?
...
no tak v tom pripade beru 2 litry medoviny.
sydo, rbx
No tak to jen doufam, ze pak nekde po ruce nebude Aaaarghitect!;)
aneken
bude :)
Aaaarghitect
Toho bych si také dal. Nakonec jsem se rozhodl, že vezmu Euphrat a Tigris, tak doufám že si konečně dáme anekene. Zatím se na něj sice ozval jenom Falco. Tak doufám, že seženem někoho dalšího.
parxel
no pokud to neni vip hra, pro borce co to umí. tak s falcem přijedem v pátek a já jsem pro každou věc.
Talisman
na noční megahru se hlásim, vezmu si k tomu pozdrav ze skotských plání a budu hodnej :-)
Parxel
Eufrat dam rad;) Ja zas s sebou vezmu to El Grande, ktere jsme minule spolu nestihli;)
El grande jsem v Brne dostal nemalej narez :D, kazdopadne Nocni talisman zni super !
Elenistar
To není žádná VIP hra. Je to stará eurovka od Knizii, ale je to hodně konfliktní.
:)
co s sebou
já beru:
aargh!tect
battlestations
cosmic encounter
lifeboat
intrigue
maria
paths of glory
pax romana
the resistance
a pripadne dalsi :
struggle of empires?
castle ravenloft?
battlestar galactica?
pripadne cokoliv z meho seznamu, pokud by mel nekdo zajem neco zkusit
kandelabr
Honzine, ten Struggle vezmi, musime ho konecne dostat na stul a to je ta spravna prilezitost!;)
Euphrat, Talisman
Euphrat bych rád dal, ale koukám že už sem pátý, tak uvidíme jak to vyjde
noční Talisman, wow, to zní skvěle, chci !!
aneken
ok struggle přiberu. a jak je to letos s paxe vlastně? hraje se nebo budou všichni hrát HiS?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Cthulhu: Death May Die
Akt. cena: 1899 Kč
Končí za: 4 dny