Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 150 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | neuvedeno |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Lacerta Pegasus Spiele REXhry WizKids |
Autoři: | Vlaada Chvátil |
Rok vydání: | 2011 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Aillas
Jasne, chceme se hre dal venovat, pro me je to srdcovka, coz je duvod, proc jsme do toho sli... Po dohode s Vlaadou (aby to nezasahovalo do jeho planu na rozsireni hry) a s autory z Geeku planujeme napriklad uverejnovat nove vyzkousene zajimave scenare v cestine. Hra by tak mela byt pomerne ziva a hraci by meli mit cas od casu moznost si zahrat jeji novou variaci. Vim, ze spousta hracu tu si to muze najit primo na geeku, ale pro ty neanglicke to bude pridana hodnota a jistota, ze hra (ktera teda uz v zakladu ma spoustu scenaru) bude stale prinaset neco noveho a neohraje se jim;). Prvni scenar, ktery uz jsem sam zkousel, by mel byt zverejnen uz v srpnu.
aneken
palec nahoru
:-)
na ja si toho cenim.. chci vas podporit a tak jsem ozelel i earth reborn a par dalsich :-)
doufam ze to cinani nenalodili na plachetnici a ted je bezvetri :-D to uz bych neprezil.. :-D
aneken
Jo tak by měl vypadat prozakaznický přístup :-)
...
Tasim tesim...
news?
nejake novinky? nechci znit netrpelive ale zacina se mi bez te hry spatne usinat :-D
:-))
Tak já mám na Planetě předobjednáno...
Něco nového?
Jak to vypadá? Také mám předobjednáno...
Jak to vypadá
Dnes jsem byl v Planetě her v Brně kupovat Lords of Waterdeep (mimochodem doporučuju). Ptal jsem se na Mage Knight. Rezervovat prý ani není třeba, na prodejně bude 1000ks :-D No a finální datum by už mělo být, te´d si nevzpomínám, jestli říkal, 15.8. nebo 18.8.
15.8. - 18.8.
Prosím prosím ať je to chyba :-) Já chci věřit v Hrabinhovo "přelom července a srpna". Datum viz výše je už spíš přelom srpna :-)
tarnow
Melo by to byt nejpozdeji 15.8., snad drive. Je to nase prvni zkusenost s dovozem primo z Ciny a po pravde ne zcela vydarena, predtim nam to dycky nekdo dovezl do civilizovane Evropy a my jsme si to stahli odtam, coz je o dost snazsi... pro priste vime, ze chtit neco od Cinanu v radu dni je dost iluzorni;)
10.8.
Toz mame zpravy, ze by se to k nam melo dostat pristi ctvrtek, takze predobjednavkari by si mohli MK zaparit uz pristi vikend, pokud nenastane nejaka komplikace...;)
aneken - 10.8.
huráááááááááááááááááááááááááá
10.8.
Konečne len škoda že budem mať akurat po dovolenke. :-)
dostupnost
je realne ze bude hra uz tento tyden k dispozici v obchodech? diky:)
dostupnost
Budeme se snažit dodat hru do obchodů ještě tento týden a neměl by v tom být problém =)
pecka
:)
diky
tak snad
to bude v praze do patku skladem:-)
verim v to :-)
Re: tak snad
To sice možná bude, ale mám pocit, že pražská výdejna má pracovní dobu jen po+út večer, takže si o víkendu nezahrajeme.. Nicméně, jestli tam někdo bude i v pátek, rád se zastavím :-)
Dostupnost
Ahoj, jen rád napíšu, že podle kluků z Rexher by u nás na prodejně v Tomovkách měl být už v pátek. Tak snad se to nikde nezadrhne...:)
ok
beru tomovky za slovo a zavazne jsem objednal :-D v patek budu rano stepovat pred shopem:-)
hras
máme taky přislíbeno, klukům to v tomovkách přeju, ale proč si neohřát polívčičku s nima?
Jen hřejte
hřejte, ať obchod s deskovkami vzkvétá a ať je her i obchodů co nejvíce.
rox
Na Planete v Praze budeme v pondeli, ale jak tu pisou kluci, v dobrych prazskych obchudcich v patek urcite bude;)
tomovky
V nedeli odjizdim na 14 dni na dovcu a doufal sem ze si vezmu MK s sebou, takze taky budu v patek stepovat pred obchodem a snad to klapne :-)
Skoda ze to dorazilo tak pozde
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Fuji Koro CZ + playmat
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 6 dnů