Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Sadler Corey Konieczka Daniel Clark Kevin Wilson |
Rok vydání: | 2012 |
Dostupnost: | 9 obchodů (cca 1959–2149 CZK) |
Sdílej: |
Road to Legend (Co-op aplikace)
https://www.fantasyflightgames.com/en/news/2016/3/15/road-to-legend/zkouška
Tak vyzkoušeno dnes, odehrán tutorial a první dva side questy a moc dobré to je - všem se nám to hodně líbilo, dává to hře nový rozměr a různá překvapení a nečekané akce u monster jsou taky super :)
člověk si myslí že už má něco v kapse, ale najednou překvapení .. :D no nebudu spoilovat, určitě doporučuji.. Ale ta čeština by byla super musím říct, ač jsme všichni angličtináři, tak to zbytečně zdržovalo sem tam než jsme si vše přečetli
Překlad
No jo, překlad by se hodil, ale pochybuji, že to toho BF půjde. Už jen z toho důvodu, že to pracuje se všemi rozšířeními, která nejsou ani zdaleka přeložená :/
Jinak, co se týče mého problému s impy, tak ten vyřešil nejnovější upgrade appky.
mija
BF o překladu vyjednává. A mimochodem tady jsou na zatrolenkach přeložený všechny rozšíření
GeneralX
Ok, to že se vyjednává jsem nevěděl.
Jinak, je rozdím mezi originálním překladem a překladem od fanoušků. (já jsem samozřejmě myslel originální překlad)
mija
troufám si tvrdit, že překlady tady na zatrolenkách (minimálně ty pro druhou edici descenta) jsou s originálními srovnatelné, ne-li občas lepší. Kluci můžou updatovat soubor s ohledem na erratu, což u vytištěné hry nejde.
Sleepy
Kvalitu nijak nehodnotím (ta tu je většinou úžasná), myslel jsem to prostě tak, že firma, která má za úkol něco přeložit nebude používat fan překlad.
Steam
Od včerejška už je aplikace ke stažení i přes Steam, na první pohled vše funguje jak má.
Kindred Fire
Přibyla první velká kampaň Kindred Fire, nakonec ji FFG pustili zdarma.
Překlad pravidel aplikace
Nenajde se nějaká dobrá duše co by přeložila pravidla pro hraní s aplikací?Je to asi 13 stran i s ilustracemi klidně pdf někam na sdílím jestli překladatel nechce stahovat aplikaci. Jestli se toho někdo ujme předem děkuji.
worel
Překlad textu asi nebude problém, ale nevím jestli budu mít čas to nějak dávat do grafiky v rámci toho pdf.
Nevadí
Mě to nevadí, samozřejmě by to bylo lepší no v nejhorším to zkusím dát do grafiky sám. Ale mě stačí čistě text, díky. Jinak jsem psal na fb Blackfire a že se nikdo z Fg neozval že to řeší s úplně jiný my lidmi než klasické hry. Prý to domluví když tak na Gen cenu. Tak držím palce.
Truhla s pokladem
Aplikace nepočítá bohužel s kartou nálezu "Truhla s pokladem" kde si postava táhne 1 kartu předmětu právě hraného aktu. Aplikace o téhle události neví a nelze to ani nijak do ní zadat, což je škoda. Takže nezbývá než takovou kartu ignorovat a táhnout další :(.
Bartoloměj
Tak ale tohle je uvedeno v pravidlech, vyndává se truhla, nic a tajná místnost z rozšíření.
Froggery
Ahaaa to mi nějak uniklo. Díky!
Bartoloměj
Já sem snad do konce měsíce hodím český překlad pravidel v grafice, ale nejprve chci dokončit jiný překlad.
Pravidla
To by pomohlo! Ještě jsem nepochopil, když si beru kartu hledání a je na ní třeba 50zl, tak o těch aplikace taky neví že?
pravidla
o těch aplikace ví, dává je do společného měšce který ti ukáže ve městě
Jak?
Jak to může vědět? Apliakce mi řekne: "vem si vrchní kartu pokladů", já si jí vezmu a na ní je 25zl nebo třeba 50zl. Jak může vědět kolik tam je? Když jí to nikam nezadávám. Líznutí vrchní karty je náhodné.
Bartoloměj
Zlaťáky se ti přičtou jen když aplikace nahlásí, že jsi nějaké našel nebo dostal. Zlaťáky z karet se nepočítají.
Froggery
Ano, tak jsem si to bohužel myslel :-(
Nicméně appka je v penězích celkem štědrá, takže to úplně nevadí
Vyjádření Blackfire
A ještě jedná dobrá zpráva závěrem. Dostaneme k dispozici podklady pro překlad aplikace k Descentu. Nicméně budeme potřebovat, aby se tohoto překladu ujala komunita hráčů kolem hry. Až to bude aktuální založíme téma na Zatrolených hrách.
zlaťáky
ty zlaťáky na kartách hledání jsou pro fázy kampaně kde je hráč pán zla. Za tu cenu se tam dají prodat. V solo rozšíření či v aplikaci to tak není.
překlad appky
Tak to je hodně dobrá zpráva, nás nejdéle zdržuje při hraní právě předčítání a překládání příběhu všem zůčastněným :)
Snad to opravdu přijde a bude ta možnost (ale teda pak takz hlavně ochotní jedinci co se do toho opřou ;-)
Překlad
Tak to je skvělá zpráva! Hlásím se jako tester :-)
@VitekS: ok, vyjasněno...
překlad appky
Tak to je super zpráva, držím pěsti a těším se až to bude hotové!!!
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Twilight Struggle Deluxe Edition (2021, EN)
Akt. cena: 1400 Kč
Končí za: 6 dnů