Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Horror, Současnost |
Herní kategorie: | karetní hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Nate French |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Noba
Nene, děkuji, pořád to je jen pro radost. :-)
Jinak jsou nahrány tři samostatné scénáře. U Sliz, co všechno zhltne jsem ale našel dost zásadní chybu u Aktu 1 a 2. Už jsem odeslal aktualizaci, ale opět je ji třeba schválit.
PS: Mám už i pomocníka na překlad, takže práce na dalším cyklu Dream-Eaters už probíhají. :-)
Díky,
díky, díky a ještě jednou díky :-)
Sliz
Zdravím. Chci se zeptat na Sliz. Ke stažení tu je už ten aktualizovaný nebo ten původní s chybou a stále ještě se čeká na schválení?
Zacinajici
Už opravený.
Prima primisima
Dík :-)
@noba No trochu se nám to zaseklo, i když - z Dream Eaters mám hotové první tři scénáře, včetně průvodce kampaní a pak karty asi až do pátého scénáře. Nicméně. Současně jsem začal s dalším cyklem Innsmouth Conspiracy a z něj mám komplet deluxe edici a skoro hotový průvodce kampaní, už chybí jen poslední osmý scénář. Takže ty práce tak nějak pořád probíhají. :-)
Ahojte,
měl bych jeden (no dobře možná víc) dotaz.
Hrál jsem v minulosti původní Arkham Horror (deskovou hru) a jelikož jsem nucen, vybrat si, co letos pod stromek, rozhodl jsem se sáhnout po AH CG.
Balení hry už mám doma a pokoukávám po rozšíření, když už se do toho pustím, ať to za to stojí :-)
Jen jsem zjistil, že rozšíření nekoupím v CZ verzi. Tady na diskuzích jsem objevil informaci, že šikovní lidé hry překládají a je možnost si věci potřebné i vytisknout.
Otázka zní - pokud si tisknete přeložené karty a scénáře, jak řešíte druhou stranu karty? Nebo jsou karty oboustranné a je to přímo připravené v tisku? Nebo řešíte tak, že koupíte hru v EN a vytisknutý překlad jen ke kartě nějak způsobem přiložíte?
A další dotaz - pokud mám základní hru, je potřeba si ještě něco dokoupit nebo se rovnou pustit do Dunwich Legacy?
Omlouvám se za pitomé dotazy, ale věřím, že mi tady někdo poradí :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dostihy a sázky
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 11 dnů