Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 120 min (reálná data) |
Herní svět: | Horror, Současnost |
Herní kategorie: | karetní hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Nate French |
Rok vydání: | 2016 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
VitekS
Spíš jde o to, že mi to neschválí admini... už tak byl právě jeden soubor zamítnut.
Tommick
Skvělá práce, díky :-)
soubor
a co zkusit hodit jenom odkaz, že by jsi to nahrál na uložto dejme tomu
Díky
To je super zpráva - a moc prosím, pokud by to neschválili, hoď to alespoň někam jinam ke stažení.....síííím
Tommick
Diky moc za preklady!
re : tommick
Skvělá práce. Opravdu. Podle mě jsi zbytečně skromný. Stačilo by jeden cyklus nechal přeložit Blackfire a pak to porovnat s překlady z tvého kolena. Myslím, že je dost jasný, kdo by vyhrál...
Ty malé balíky jsou svízel. Tuším, že se tu někde řešilo proč tu nejsou mythos packy a odůvodnění tuším bylo, že je toho moc a deluxky stačí, čili jejich vložení bych asi nečekal.
tommick
Parádní práce. Díky moc za ní.
Nepřemýšlel jsi třeba o tom, že by tě šlo nějak (finančně) podpořit? Protože to co odvádíš je vážně super.
Jinak ty samostatné scénáře by se asi hodily nahrát k základu, přece jen asi samostatnou stránku mít nebudou a stačí k nim vlastnit základ.
Na velké PDF lze použít nějaké PDF komprimátory, jak se to dotkne kvality to ale netuším… Co sem nahrát nějakou základní zkomprimovanou verzi a hodit to ještě někam, třeba na už zmíněný ulozto pro ty, co by chtěli verzi v plný kvalitě?
Tommick
Super práce díky za ní! Jestli se ale mohu za něco přimluvit, tak spíše za to, aby byly dopřeloženy scénáře (nejsou Dream Eaters a Forgotten Age). Říkám si, že když už tu hru někdo hraje, tak si text na kartách přeložit snad zvládne, ale ty texty ve scénářích a příběh jsou jinej level... :)
Anglicky sice umim dobře, ale stejně si radši ten příběh přečtu v mateřštině. A taky bych neměl problém poslat někam příspěvek za práci. (můžem se třeba překladateli složit na mythos packy ;))
noba a Dansemacabre
Soubory pro Circle Undone byly schváleny, takže tam cyklus najdete komplet. Nyní se čeká na schválení cyklu Forgoten Age. Ještě teď dodělám karty k poslednímu scénáři. Je tam hodně pasáží z Lovecraftových knížek a už jsem došel tak daleko, že jsem si jeho komplet spisy pořídil, takže vždy hledám oficiální překlad. :-)
Co se týče vedlejších scénářů, udělám tam ještě pár oprav a snad během příštího týdne nahraji sem k základu.
Jinak díky za pěkné a kladné reakce, ale finanční díky určitě není potřeba (by mě i hanba fackovala :-)).
The Circle Undone - 1 a 2 scénář
Ještě jednou moc dík - a možná se teď zeptám blbě, ale píšeš, že Circle Undone je komplet - ale nevidím tam 1 a 2 scénář.
Ten tam je někde v těch souborech zakomponován?
Beru zpět
Už jsem to našla! :-D
tommick
Přeložený Forgotten Age je skvělá zpráva, snad brzo projde schvalovacím procesem! :)
Chystáš se i na Dream Eaters?
Dansemacabre
Ahoj,
Forgotten Age byl schválen, takže tu najdete komplet jednotlivé scénáře plus komplet průvodce kampaní. Ještě zbývají karty hráčů.
Na Dream-Eaters se pomalu chystám, měl bych na to mít i pomocníka, tak uvidíme. :-)
re : tommick
Díky. Kdyby ses přece jen rozhodl k nějaké formě podpory taky se rád přidám.
preklad
zkuste napisat adminom, ze 1% z predaja AH na bazare pojde tommickovi :D. Ti uz s tym maju skusenosti. /s
Pochvala
Klobouk dolů. Akurat Forgotten Age mám dohraný a nebudu se k němu vracet :(. Myslím že to není moc povedený cyklus.
celyl
FA dostává nový rozměr s tím Return boxem.
FA
Ja mam FA hodne rad! Return boxy nekupuju, tolik AH nehraju abych potreboval novy karty do cyklu..
BOMBA!
Opět DÍÍÍÍK MOC! :-)
FA - karty hráčů
Ahoj,
u Forgotten Age najdete i zbylé karty hráčů, tak je tam cyklus komplet. :-)
Murder at excelsior hotel
Ahoj,
chtěl bych se zeptat jestli se někde podařilo nahrát překlad scenario packu Murder at excelsior hotel. Samozřejmě tommick díky za skvělou práci s překlady.
Vražda v hotelu Excelsior
Ahoj,
dnes jsem nahrál ke schválení Vraždu v hotelu Excelsior - jde o komplet průvodce scénářem v mé po domácku dělané grafice a všechny karty.
T.
Sliz a Egypt
Tak ještě čekají na schválení rozšíření Sliz, co všechno zhltne a Strážci propasti Abbys - opět karty a průvodce, vše pak najdete zde v souborech základní hry.
tommick
Díky moc! Opět super práce.
Nechceš si přece jen rozmyslet, že by tě bylo možný finančně podpořit?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Exit: Úniková hra – Zapovězený hrad (od korunky)
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 7 dnů