Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kouření
Včera mi přišla jedna knížka z Aukra a smrděla jako buchlý kamna. Takže je teď chudinka na balkoně na ozdravné kůře.molok
Já s tím taky nesouhlasila. Podle mě to Vlaadu staví do pozice stejně bezohledného člověka jako toho kuřáka.
molok
I kdyz byl Vlaaduv cin trosku extrem, pokud mi ta hezka holka cmadi pod nosem pri cekani na tramvaj, tak ani nemam chut se te povesti zbavovat... :)
Ale abych se taky vyjadril k puvodnimu tematu... k cigaretam mam bytostny odpor - smrdi cigarety, smrdi obleceni, smrdi lide, co je kouri. Naproti tomu vodni dymku tu ja rad. At uz v cajovne ci obcas doma se zenou...
s odstupem času...
Já jsem si ten Vláďův příspěvek po dlouhé době přečetl znovu a náramně jsem se pobavil. Určitě palec nahoru za tento čin a osobně s ním sympatizuji. Přehrál jsem si to v hlavě, jak to asi mohlo vypadat a byla by z toho parádní groteska
Beholder
Mně se to nelíbí. Slečna bezohledně kouří na zastávce, ale Vlaadovo jednání mi příjde extremistické a svým způsobem stejně bezohledné. Souhlas se Sappho.
kandelabr
bezohledně kouří na zastávce a ještě bezohledně dělá bordel na zastávce.
Možná, že té slečně její "věc" jen upadla a Vláďa ji jako správný gentleman tu "věc" zvedl a protože měla plné ruce, tak ji "věc" dal rovnou do tašky :D...
ok, dělám si z toho legraci, je to extrémní situace, ale já s tím sympatizuji z důvodů, které jsem napsal v první větě.
Pro zavilé nekuřáky
doporučuji film Thank you for the smoking. Já jsám jsem nekuřák, manželka kuřačka, v baráku se ale kouřit nesmí. Mluvím o cigaretách, doutnících a dýmkách :-)
vodnice
jinak vodnici s jablečňákem i já rád :-)
Beholder
No jednak z toho příběhu nevíme zda kouřila bezohledně na zastávce nebo ohleduplně stranou, jen že odhodila vajgl po cestě směrem k nástupu do autobusu. Vzít nedopalek a házet ho v tramvaji někomu do tašky mně ale opravdu přijde takové "Sheldonovské" s tím rozdílem, že Sheldon by to myslel na rozdíl od Vlaaďy dobře ;-) Takové jednání je opravdu za hranicí sociálních norem, je vysoce pravděpodobné, že ho tak vyhodnotili i náhodní svědci v autobuse, kde z toho poučovatel nevyšel rozhodně jako morální vítěz ;-)
All
Jinak to, co udelal te kuracce Vlaada, mi pripomina napisy po Brne "Kuracko smrdis". Jiste je oboji vedeno z dobreho umyslu, ale kdyby mi nekdo pocmaral fasadu nejakou podobnou bohulibou prupovidkou, stejne by mne nepotesil. Vlaadov akt je neco podobneho. Muselo to byt komicke, ale pro tu holcinu asi ne. Musim rict, ze jako pointa Vlaadova pribehu by mne potesilo, kdyby na dalsi zastavce nastoupil slecnin pritel a Vlaadovi vysvetlil, ze i dobry umysl muze byt (mel by byt) po zasluze potrestan ... :)
Děkujeme, že kouříte...
U Thank you for smoking jsem se hodně nasmál. Navíc to má hlavu a patu.
Jinak já kouření nemám rád, hlavně ten smrad, ale toleruji kuřivo všeho typu. Sice by se mi líbilo, kdyby se kouření v hospodách, restauracích atd. zakázalo úplně, ale to už bychom taky mohli zakázat smrkání, kašlání, pití alkoholu, poslouchání hlasité hudby a tak dále.
Myslím, že společnost, zejména česká, má mnohem větší problémy než kouření na zastávkách a v hospodách. Pro začátek třeba obyčejná slušnost. Na úřadech, v obchodech a samozřejmě i mezi lidmi obecně. To ale žádný zákon asi neupraví :-)
VinasSolamnus
Mluvis mi z duse. Mimochodem, mas dobry nick :)
Vinas
Az na hlasitou hudbu jsou tve priklady spatne, protoze tim, ze piju, nikoho nebtezuju, a s tim, ze mi tece z nosu a potrebuju se vysmrkat, nic nenadelam. Zatimco tim, ze o sve vuli kourim pod nos x dalsim lidem, tem lidem zneprijemnuju pobyt ve stejnych prostorach. Stacilo mi par mesicu v Irsku abych se presvedcil, ze zakazani koureni je fajn a ani kurakum to tolik nevadi. Jen proste v tehle zemi, kde jako asistenti dvou poslancu mohli pred schvalovanim zakona pracovat dva lobbisti tabakovych firem, to tezko pujde...
Thank you for smoking
Tenhle film je skutecne parada, muzu doporucit vsem kurakum i nekurakum...
Aneken
Proc zakazovat koureni v hospodach, kdyz se provozovat muze rozhodnout, co chce provozovat? Treba v Brne chodim k Proutnikovi, ktery je ciste nekuracky a je to super ... Predstava, ze si otevru hospodu a nebudu si moct rozhodnout, jak to v ni bude vypadat, je celkem smutna. Neco jineho je to, ze nechapu, proc znova dovolili koureni na zastavce, to je kolikrat po ranu pekny hnus
Btw.
Kdybyste někdo věděl o nekuřácké hospodě v Praze, dejte mi vědět. Vyhledávače většinou najdou jen restaurace a ty nejsou na hry příliš vhodné a navíc zavírají brzo. I proto bych zákaz uvítal.
Aneken
Shodou okolností mám stejnou zkušenost také z Irska. Teď trochu odbočím: Dokonce mě tam jednou šokoval šéf obchodu, když se nabídl, že nám náš mega nákup odveze autem až k lodi.
A ke zbytku: Já myslím, že i pitím můžeš obtěžovat a stejně tak chrchláním, smrkáním. Nicméně je to začarovaný kruh. Najdeš tisíc lidí, kteří zákaz kouření uvítají a současně dalších tisíc, kteří budou proti. Každopádně si ale myslím, že dřív, nebo později kuřácká lobby vzhledem k rozmachu zdravého životního stylu oslabí.
Vinas
Ale smrkáním a pitím nikomu neuženeš rakovinu.
Vinas
Piti neni zdaleka tak invazivni pro tve okoli a za to, ze ses nachcipanej, proste nemuzes. Kdyz to prezenu, tak je to skoro, jako kdybys v te hospode onanoval, to by mohlo byt dobre prirovnani. Spouste lidi by to bylo nechutne a to, ze onanujes, by bylo ciste tvoje rozhodnuti...
ALE ZÁPAL PLIC KLIDNĚ
aneken
nechutné (představivost je svině), ale přesné
aneken
co to? hrát Spank the Monkey na veřejnosti se nesmí? :)
Aby bylo jasno...
Nejsem militantni nekurak;) A kdyz se picnu, tak si obcas i zapalim nekde v klubu, takze mam trochu maslo na hlave. Ale delam to max jednou za ctvrt roku;)
kandelabr
Ve starem Recku to bylo zcela bezne;) Tusim Sokrates popisoval zaky oddychujici behem svych prednasek;)
aneken
Ve starém Řecku bylo možné leccos :)
sydo
Je to svinstvo, ta "civilizace", co?;)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Válka o prsten: Karetní hra + promo
Akt. cena: 699 Kč
Končí za: 6 dnů