Deskofobie

Bojíte se deskových her? Máte strach, že vás nenávidí kostky? Nemějte! Právě pro vás je tady videocast Deskofobie ;-)

http://www.deskofobie.cz
18.9.2012 11:52:48 | Upraveno autorem (porovnej)

Ještě můj poslední dodatek k diskuzi.
Mne tedy poněkud zmátlo Petrovo vyjádření, které napsal ve svém postu "Snahou bylo vytvořit geekovskou cenu udílenou odborníky, nikoliv další cenu "z lidu", kterých je již na trhu dostatek." Tak jsem se jen vyjádřil k tomuhle prohlášení svým návrhem a netušil jsem, že se na mne sesype velké množství zesměšňujících a ironických postů. To bylo opravdu zbytečné. Pokud je to tak, že jen chtějí oni dva vybrat nějaké hry co se jim líbí a nechají si poradit od pár přátel, tak je to opravdu jejich věc a já proti tomu opravdu vůbec nic nemám.

13.2.2013 14:32:16 | Upraveno autorem (porovnej)

...
Sakra já ale píšu pomalu :-D ... takže pozdě. Vše už bylo řečeno před mým postem.

13.2.2013 14:33:33

to kren
Hele... každopádně díky za námět. Je to jeden ze způsobů jak to dělat. Podobným principem funguje spousta cen, ale mám s tím menší problém. Čím víc lidí vemeš, tím víc rozmělníš názor. Větší šanci budou mít obecně dobré hry a cena se stane velmi předvídatelnou. Ruku na srdce - kdo z vás třeba předvídal, že o nejlépe vypadající hru se budou přetahovat Netrunner s Kingdom of Heaven, nebo že Mage Knight nakonec ostrouhá a nevyhraje nic. To je přece překvapivé a krásné zároveň ne? Pokud vezmeš dvacet a více lidí, tak se vše zprůměruje a cena bude velmi předpovídatelná. To bych nerad. Ničím by se nelišila od stávajících anket.

13.2.2013 14:33:44

to Zhan Shi
Tak teď jsi mne tedy zmátl ještě víc a teď už tomu tedy vůbec nerozumím. Takže se do toho už raději nebudu dál montovat ;).

13.2.2013 14:41:35

Deskofobie Deskofobii!
Jak si to tady čtu tak se k Deskofobii mohou vyjadřovat jen její Tvůrci a zřejmě ještě zvolení akademici. Skoro to tak vypadá, že ideálně by se na ni ostatní neměli ani dívat. V tom případě navrhuji nahradit kameru zrcadlem, čímž bude ušetřeno peněz i námahy.

A než se tak stane dovolím si poznamenat, že Deskofobii sleduji, až na poslední díl, který jsem si nechal ujít z důvodu avizované náplně, která pro mě nebyla v žádném ohledu zajímavá.

Přesto se těším na další díly, které si určitě nenechám ujít (pokud tedy budou).

13.2.2013 14:50:00

fobie
Chilly neblbni. Právě takovéhle úlety jsou o ničem. Myslím, že se k ní může vyjadřovat každý. Já osobně jsem si i poslední díl užil a klidně bych se díval i kdyby byl dvakrát delší.

Jinak kren myslím chtěl přispět "ku zdaru věci" a posunout tuhle akci o kousek "dál". Jen by z toho byla úplně jiná anketa a jde o to jestli tohle tvůrci chtějí nebo ne - a pak je právě otázka jestli by to bylo to "dál". Každopádně to mělo hlavu a patu.

13.2.2013 15:13:00 | Upraveno autorem (porovnej)

jen par postrehu
1) Neslozene lepenkove krabice vzadu kam jste pokladali hry pusobili dost amatersky.
2) Chybel me zaver proc jste vybrali tu ci onu hru.

Jinak hodnotim veskrze pozitivne.
Sydo jak sedel ve stole :) , palec hore

13.2.2013 15:16:39

Chilly
Moc se omlouvam, ale nepochopil jsem te. Mam pocit ze vsechny nazory Deskofobie prijima a premysli nad nima. Navic se i slusne vyjadrujeme a zduvodnujeme.. Kde vides, nejakou spatnou vec? :)

Rozhodne. Vitam kazdy nazor na dil.. Ale hlavne prestante resit to, ze nekdo napsal spatne vetu a " utoci " na neco co si kazdy vymysli..:)

Nejsem politici a nechovejme se jako oni, diskuse je o tom aby kazdy prispel..:)

Jsem strasne rad, ze se vam neco libi i nelibi.. A kazdy dobry ( at kritiku ci pochvalu ) nazor si rad prectu..:)

13.2.2013 15:53:23

my 2 cents
Ono se to vlastně točí okolo Petrova prohlášení, že to je "od geeků pro geeky". Tím se logicky rozpoutává debata o tom, kdo by měl být mezi těmi geeky, kteří ty hry vyberou. Pokud by to byla čistě iniciativa tvůrců DF, tak všem ostatním to může být šumák, i kdyby všechny kategorie vyhrál Pax Romana nebo Cave Evil (dětská hra roku 2010 - 2012). Takže za mě je problém akorát v definici toho, co má výběr her vlastně znamenat.

Nějaké vyhrocené výlevy jsou samozřejmě mimo :-) Tady jde v prvé řadě pomoci udělat DF lepší, zdravější a krásnější. Líbí se mi, jak je Jenda nad věcí :)

13.2.2013 16:30:27

SSZGSA
Reagoval jsem na to, že se v této diskuzi rozmohla velmi chabě skrývaná nechuť k odlišnému názoru, přičemž představa, že takový projekt jako je Deskofobie bude jen chválen, je iluzorní.

Pokud si měl dojem že snad myslím přímo některý z Tvých příspěvků, tak se omlouvám.

13.2.2013 20:21:00

Chilly a ostatni
Vubec se neomlouvej, ja jsem mel jen pocit, ze to je adresovane primo na nas..:)

Jsem rad, ze uz se vse uklidnilo a pisou lidi presne to v co jsem doufal, ze budou psat.. Sve postrehy, dojmy , kritiky ci pochvaly..

Stale si stojim za tim, ze vam dekuji za Vasi podboru.. Bez toho by Deskofobie nebyla tam kde je..:)

13.2.2013 23:40:26

Deskofobie č. 12 Mafia City
http://youtu.be/G_k7SoH5wTU

26.2.2013 10:17:39

D12
Bravo!

Celý díl na 5 záběrů! Žádné zbytečné střihy, drobná přebreptnutí přejít, věcné. Závěrečné mimi dokonalé :D Jendo, ty jsi jelito...

Možná ta recenze byla trošku delší než bylo třeba.

Za mě výborný díl.

26.2.2013 13:20:50

zmena autorských práv
menili ste niečo? doteraz mi všetky diely deskofobie prehralo bez problémov, ale tento posledný mi nechce, kvoli autorským právam. vo firme sme totiž napojený na net cez nemecký server a pri dvanástom diely deskofobie mi vyhlasuje porušovanie práv. dá sa to zmeniť, alebo ste tam zámerne pridali toto obmedzenie na autorstvo?

28.2.2013 09:51:52

rincewind
Tento díl obsahuje zvukovou ukázku z písně, která je chráněna autorským právem. D12 není přístupné v Německu a v Řecku. Další díl už bude zase bez autorsky chráněného obsahu, toto byla výjimka. Ale když Jeník boxoval... nešlo necitovat známou skladbu z Rockyho. Upřímě - nenapadlo mne, že některý z našich diváků by mohl být v Německu (či přistupovat přes německé servery). Pokud se na dvanáctou Deskofobii i tak chceš podívat, budeš muset vyhledat jiný přístup na net (třeba i mobilní). Je to škoda, ale teď s tím nic udělat nelze, lituji.

28.2.2013 10:35:53

to Zhan_Shi
Vy jste rezignovali na domenu deskofobie.cz?
A nebo je to kvuli ochrane prav? Mozna by bylo dobre tam tedy dat alespon link na Youtube :-)

11.3.2013 04:17:29

Block
Nene, prave naopak, nyni se pripravuji nove stranky, jen nam to chvilku trva pac to delame ve volnem case, ale nas Pan Grafik ( pac je dobrej ..:)))) ) uz na tom bude pracovat... Rad bych je mel do mesice hotove..:))

A jako vzdy, pokud mate nejake prani ci napady, napiste.. Treba je pri tvorbe stranek realizujeme a vy budete odmeneni...:)))

11.3.2013 08:50:25

deskofobie.cz
No mne ta zluto/cerna celkem vyhovovala a prehlednost byla taky O.K. (coz asi pri mnozstvi prispevku neni problem :-) )
Ale nemuzu se zbavit dojmu, ze Vam je ta domena kdyz ne na obtiz tak alespon jako nevlastni dite.
Kdyz propagujete nove video, neni odkaz na deskofobii.cz, ale na youtube. Taky se o ni skoro nikde nemluvi...a prijde mi to skoda. Vidim v tom zakopanou hrivnu (navstevnostni i moznostmi)

P.S.: ale v ramci dobreho jmena by stejne 12 cast mohla mit alespon odkaz. Takovych prikladu o prestavbe stranek co se pak na mnoho mesicu zaseknou a upadnou v zapopmneni je spousta (to je mysleno obecne). A taky napr vuci lidem co nectou ZH nebo DZ (pokud nekdo takovy je) a vyhledavacum

11.3.2013 12:05:08

Deskofobie č. 13 Dungeon Fighter & DC Comics Deck-Building Game
http://youtu.be/VzfIvQyE6ds

12.3.2013 12:57:49

D13
Zábavné :)

dvě výtky:
1) Kamera z podhledu, proč?
2) Určitě by stálo nakonec říct nazdar, příště na viděnou...

20.3.2013 15:31:45 | Upraveno autorem (porovnej)

Deskofobie S02E01 - Hegemonic
Ahoj všichni, rád bych Vám tu začal dávat videa na naši novou serii o deskovkách. Neskutečně nás potěšilo, jak jste nás podpořili na startovači i to, že jsme Vás mohli vidět na Deskofobii Live.

Doufám, že se Vám video bude líbit. :)

http://www.youtube.com/watch?v=50p9CJ5HaxQ

17.12.2013 23:17:29

A co teď?
A jak to teda teď vypadá s Deskofobií? Je teda skutečně úplně konec? Skoro jsem musel zamáčknout slzu...

20.6.2014 23:24:02

?
jak to myslíš? Zatím poslední díl vyšel tento týden...

20.6.2014 23:51:56

...
Jukni na deskozrout.cz... deskofobie žije :-)

21.6.2014 11:22:09

...aha
:D tak to mi úplně uteklo... tak paráda :)

21.6.2014 14:36:18

Vybíráme z Bazaru

Nemo's War
Nemo's War
Akt. cena: 1299 Kč
Končí za: 2 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas