Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Deskofobie
Bojíte se deskových her? Máte strach, že vás nenávidí kostky? Nemějte! Právě pro vás je tady videocast Deskofobie ;-)...
Kde jako máme s Ellou a Pamir osobní jmenovité věnování? :-)
Díl moc povedený, koukaly jsme s mamkou :-).
recenze na ninju v "čínštině"
Přehrál jsem si to asi 10x a směju se, až mi slzy tečou ... super. :o)
Hike
Podle mě to bylo japonsky :))
Tak
jestli opravdu platí jak na Nový rok tak po celý rok... To bude pěkně veselo celej rok. Ještě že jsem si to dneska pustila
Úžasný
jedním slovem - úžasný. Moc jsem se zasmál. Díky.
vše popírám
na videu jste viděli robota, který mne velmi vzdáleně připomínal... ve skutečnosti takhle dobře netancuji
Deskofobie č. 9 Escape: The Curse of the Temple
Devátý díl populárně naučného pořadu o deskových hrách.
http://youtu.be/4NGuhHVAJPI
Deskofobie č. 9
no, nejen karty se dají lízat :).
Nová Deskofobie
buuuuů, nám v práci zakázali youtube a já to snad ani nevydržím, bůůůůu
už se (opět) těším domů :D
Zhan_Shi
Pravděpodobně se na to budu chtít podívat :D
ad 9 diel
Paráda, v závere som sa smial jak kôň na tej historke hrania s nováčikmi :).
Escape: The Curse of the Temple som mal v hľadáčiku, teraz mi ju vaša recenzia dala natvrdo do wishlistu...len ta cena je prepisknuta, tak uvidime :/.
--
Inak mam take zmiesane pocity z deskozrouta. Nie ze by som to nevital, ale neviem ci to nerozdeli geekovsku komunitu, pretoze mi to pride dost rovnako zamerany web s tym, ze sa chce vyvarovat neduhov, ktore su na ZH dlhodobo problem (schvalovanie obrazkov, moderovanie diskusii, ignorovanie boardgamegeeku, ...). Otazkou je kolko ludi prejde na DZ a kolki ostanu na ZH, pretoze su to obsahovo a zameranim velmi podobne weby...DZ mi pride ako taky mix ZH a BGG. To len tak na zamyslenie...
EDIT: Viem, že to nie je váš výtvor, ale nakoľko sa spomínal v programe, tak sa mi nezdá celkom offtopic to spomenúť, aj keď uznávam, že je to na dlhšiu debatu, ktorá by plevelila toto vlákno.
acedrac
sdílím tvůj názor ... je mi z toho smutno ...
ad Deskožrout
Jen bych rád podotkl, že Deskožrout není náš výtvor. Byli jsme požádání, zda bychom na něj neupozornili a tak jsme tak udělali. Já sám vítám některé změny, které sebou tento komunitní web přináší a budu se na něm realizovat, neb věřím, že pokud se některé věci dotáhnou do konce - bude poskytovat zajímavou alternativu a platformu pro všechny příznivce deskových her.
Nicméně tato debata patří jinam. Tady by se mělo diskutovat o Deskofobii. Děkuji za pochopení.
Deskofobie č. 10 Kill the Overlord & Hanabi
http://youtu.be/2GTkuRC8zYo
Oboum
Kucííí, smekám!!! Těším se na příští díl, přijde mi to zajímavý nápad s tou anketou (takto pojatý) a nejvíce se těším na kategorii euro (nebijte mě prosím .-)).
Deskofobie č. 11 Velká cena Deskofobie
http://youtu.be/egpYhJ1xq9c
:-(
První deskofobie, která mi přišla opravdu trapná. Proč jste vyhlašovali tolik kategorií, když jste do nich stejně zařazovali pořád stejný hry? Takhle to nemá žádný přínos. Místo přehledu her loňského roku jste akorád všem prozradili, které hry preferujete a někomu udělali reklamu.
-bacil-
"Žadný přínos" nemá akurát tak Tvoj príspevok, zjavne si nepochopil, o čom tento diel bol. Alebo Ťa urazila sydova poznámka k Tvojmu obľúbenému euru?
P.S.: A daj si vysvetliť, ako sa môže hra ocitnúť naraz vo viacerých kategóriách.
(zvyčajne nevyvolávam v diskusiách flame, ale tento Tvoj príspevok, si to zaslúžil)
-bacil-
Můžu tě ujistit, že žádná z firem mi nikdy nic nezaplatila a ani jsem od žádné nebyl požádán abych tam dal právě jejich hry.
Snažili jsem doporučit hry, které se líbí Deskofobii, neboli nám. A věděli jsme, že neuspokojíme všechny.. Což nás mrzí...
Vaše názory nás poučí do dalších dílů..:)
D: 11
Je pravda, že je tento díl "trochu" jiný, ale zároveň je pravda, že to -b- vyjádřil ne úplně vhodně.
Za sebe:
Množství kategorií: myslím dobré, a vůbec nevadí, že se některé hry objevují opakovaně (ostatně zmiňované Oscary mají také stejný film ve více kategoriích, naopak je to i prestižní, být nominován vícekrát).
Výběr her: Ne každé kategorii holduji, takže jsem rád, za informační hodnotu, která rozšířila moje obzory (i když pár nominací mě překvapilo - např. MK v lokalizovaných hrách a Paranoia v AT, ale proč ne. Jak správně poznamenal Janda, je to jejich nominace a jejich kritéria a je na nás, zda na toto doporučení budeme brát zřetel).
sydo vs. €:
pokud se na to ptáš (ace), tohle se mi nelíbilo. Podle kluků tam vybrali hráče jako odborníky na slovo vzaté, očekával bych, že se tedy dokáže nad své antipatie povznést a ne dát na odiv opovržení. Vyznělo to dost sebestředně. A ano, jsem EURař, pokud tě to zaujímá, ale snažím se napsat obecný postoj.
Střih:
na můj vkus tam bylo až moc "nepovedených" záběrů. Některé z nich se nechaly přejít, a mnoho z nich mi nepřipadalo nikterak vtipných (výsledkem je více jak 40 min...). Ale chápu, že to děláte i pro sebe a že se při pohledu na výsledek a vzpomínce na natáčení asi popadáte z a pupky.
shrnutí:
dobrý nápad s cenami, zajímavý díl – ale..., určitě se budu dívat na další! Hodně sil přeju!
...
a víte, co mi na eurech vadí? že ty hry tak nějak postrádaj smysl pro humor :-) pryč s politickou korektností! :-D
ozzy
plně s tebou souhlasím, pro mě představují deskové hry strategické vyžití a onen humor je aspekt, který u nich (obvykle) nevyhledávám. I takový "opus" jakým jsou vládci podzemí u mě (i z tohoto důvodu) neuspěl. Ale chápu a respektuji. Každému, co jeho jest ...
...
aha
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Theseus: The Dark Orbit (ENG)
Akt. cena: 105 Kč
Končí za: 1 den