Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Bazary deskových her - přesycenost trhu?
Ahojte,
jen jsem se chtěla zeptat, jestli máte podobnou zkušenost jako já.
Poslední dobou mám pocit, že se prodej bazarových deskových her výrazně snížil. Zatímco dřív jsem každou hru, co jsem nabídla na jakémkoliv bazaru, v podstatě okamžitě prodala, dnes nabízené hry nikdo nechce. Předem říkám, že nejsem překupník ani sběratel, prodávám hry vždy pod kupní cenou. Poslední dobou nemám na hry tolik čas a tak prodávám spousta her (20 - 30 kousků), které jsou jednou hrané, ale prostě je nikdo nechce.
Má otázka zní, prodat nebo vyčkávat? Pokud prodat tak kde prodávat? Zkoušla jsem samozřejmě zde na Zatrolenkách, také bazar na Facebooku, Marketplace i Vinted. Reroll se mi moc nechce, protože se bojím, že tam to půjde výrazně pod cenu. Nebo to mám brát tak, že je taková doba (trh je nasycen / je moc možností / lidi nemají peníze nebo naopak mají dost peněz aby nakupovali jen hry nové) a mám prostě vyčkávat? Přijde mi, že i na FB ve skupinách spousta lidí prodává, ale komentáře tam žádné nejsou a i tady na bazaru je spousta her bez příhozu. To je fakt blbá doba?
Mimochodem všem děkuji za názor, hrozně dobře se mi tato diskuze četla, je tu mnoho zajímavých názorů :)
Jen tak mimochodem jsem se teď dívala opět na aktuální stránku bazaru, kde opět je dost aukcí bez příhozu a zároveň na FB bazaru je hrozně moc postů bez komentáře. To mě jen utvrdilo v tom, že je to tak, trh je přesycený a prodávají se takto jen velmi dobré (nebo nesehnatelné) hry. Nemyslím, že je to prázdninami, ale ještě uvidíme před Vánocemi, jestli se to více “rozjede”.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
War of the Ring: The Fate of Erebor
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 45 minut