Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Novinky (nejenom) v designu
Toto téma bych rád věnoval primárně oznamování novinek a diskusi nad nimi. Přeci jen diskuse Návrhy by asi měla být spíše o návrzích než o realizovaných úpravách...acedrac
Ah, myslíš až priamo pri prezeraní...
Ten pruh mám polopriesvitný inak...
EDIT: aha... ale žeby mi to nejako vadilo... :)
ad pruh
Je sice poloprůsvitný, ale je fakt, že zasahuje do fotky a to se mi taky vůbec nelíbí. Pokud to tak musí být, tak ať se zobrazuje jen v případě, že jsem nad fotkou s kurzorem (stejně jak objevování a mizení šipeček uvnitř obrázku).
Obrázková galerie...
Ty změny jsou dány zahozením starého pluginu, který detaily obrázků zobrazoval a nahradil jsem ho novým (který jeho autor snad ještě udržuje - každopádně je výrazně aktuálnější). Bohužel protože to neprogramuji sám, tak se musím přizpůsobit možnostem použitého pluginu resp. možnostem jeho nastavení. Zatím jsem tam dal nějaké základní.
A v budoucnu spíše plánuji jeho využití pro zobrazení obrázku společně s komentáři v pravém sloupci (+ palcováním). Podle všeho by to tento obrázkový plugin měl umět (ten starý ani náhodou). Do té doby bych to zatím asi nechal tak, jak to je...
to Zeus
OK, není to nic kvůli čemu bych skákal pod vlak :).
Komentování obrázků...
Tak jak jsem avizoval před 2 měsíci, že připravuji komentování a palcování obrázků, tak ta první část je hotová a můžete to vyzkoušet.
Komentovat obrázky mohou přihlášení uživatelé a zatím komentování chybí stránkování komentářů v případě, že jich bude u obrázku hodně.
Palcování by mělo nějak rozumně záhy následovat...
zeus
asi malá chyba, obrázok mi otvorí, ale nie v plnom formáte, na okrajoch sú posuvníky a treba to posúvať, čiže nevidno ho celý, čo je dosť nepraktické..
stOKYi
A prohlížeč? Ve Firefoxu se to korektně zmenšuje tak, aby se nemuselo nic nikam posouvat...
Edit: Jo asi jsem na stopě... Podivně se to chová s případě, že ve fotogalerii je u hry pouze jeden obrázek. Jinak se mi to ve Firefoxu chová správně.
Zeus
mám operu.. firefox nepoužívam, ale skúsil som to teraz vo firefoxe a robí mi to aj tam.. tak neviem či to robí iba mne...
Chybka opravena?
Tak jsem asi chybu odhalil :) A pokud ano, tak opraveno...
nice
good job.. už mi to ide ako som si predstavoval :)
Palcování obrázků...
... je také hotové. Kdyby s tím měl někdo problémy, dejte vědět. V Chrome a FF by to mělo fungovat na 100%
Zeus
Opera též OK.
Zeus
Tý jo, to jsou novinky :)
Hned jsem letěla palcovat PJovy fotky, nad kterýma jsem se tuhle rozplývala, ale bohužel mi to nejde ve FF 9.0.1 :(
ikri...
To je divné, mám úplně stejnou verzi prohlížeče a funguje to...
Možná to bude spíš tím, že to chvíli trvá a web nezobrazí při ukládání palce nějakou informaci jako že "ukládám". Zkus chvilku počkat a snad to klapne... Tu hlášku o ukládání tam postupně chci přidat.
ale teda ufff...
Předělat takto fotogalerii zabralo skoro 3 dny, ale tak snad nám až na pár drobných poladění nějaký čas vydrží :-)
Zeus FYI-ku obrazkom..
pridat koment nemozemm, hlasi: "Komentovat obrázky mohou pouze přihlášení uživatelé..."
palce ku obrazkom neficia (bez hlasky), ich pocet sa nemeni..
FF 3.0.5
Zeus
mám stejnou verzi FF a taky nefunguje...
dotaz
vzhledem k mnozstvi obrazku na zh mam pocit, ze jejich komentovani a palcovani nebude mit moc efekt, lje to ted videt u zapisku z hrani, kde je mrtvo jak v hrobe a to obrazku je mnohem vic. nesel by udelat nejsky filtr, ze by se ukazovaly jen opalcovane ci okomentovane fotky, at ma clovek sanci se v tom mnozstvi slespon trosku zorientovat a kdyz uz nekdo nejakou tu fotku opalcuje, aby to hned nezapadlo? jinak tomu nedavam moc sanci, lidi chodej hlavne do for a ani tam uz to neni co bejvalo
Tak snad již poslední oprava :-)
Chybka se projevovala pokud nepoužíváte trvalé přihlášení. Již by to mělo být OK...
ozzy79
Není to žádná zásadní funkce, kterou by měl každý používat. Je to spíš určitá forma ohodnocení kvalitního obsahu.
A v budoucnu (až se to začne vcelku běžně používat) chci obrázky ředit dle počtu získaných palců (+ musím nějak vyřešit možnost zobrazit si nejnovější).
skôr
ja by som navrhoval, aby po opalcovaní obrázku sa ten obrázok ( v menu obrázkov) posunul vyššie a spravil sa ako keby rebríček od najviac palcov po najmenej.
zeus
ja to chapu, ale rad bych se k tomu kvalitnimu obsahu dostal. prohlizet kazdou fotku, jestli je opalcovana, to by bylo naprd :-)
stOKYi
Ale o tom přeci mluvím ;-) (i když s překlepem "ředit" = "řadit")
Zeus FYI-ku obrazkom..
jj, ficii oka.. Dakujeme:)
(taaak ..prvy palec odomna dostal Elenistar.. Nech teda zosedivie, kym ho najde.. a ak raz, ma u mna napoj:)))
Zeus
Hele, teď to jde úplně snadno najednou.
Já nevím, je to rozumný s tím řazením? Já kolikrát fotky Radkovi řadím tak, by šly tématicky za sebou, nebo i chronologicky, jak hra nebo úpravy postupují a ráda si vybírám v galerii pasáže, které mně zajímají. Takže by šlo najednou fotku úplně vytrhnout a šoupnout na začátek? Hm hm...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Lords of Ragnarok
Akt. cena: 1950 Kč
Končí za: 6 dnů