Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Novinky (nejenom) v designu
Toto téma bych rád věnoval primárně oznamování novinek a diskusi nad nimi. Přeci jen diskuse Návrhy by asi měla být spíše o návrzích než o realizovaných úpravách...to ZEUS
Pochopil sjem to tak, že zde budeš psát pouze ty a oznamovat co je nebo bude nového. V tom případě bych to uzamknul. Pokud to tak nemělo být, bylo předchozí vlákno dostačující. Toť můj názor.
Drobná úprava v aktualizacích souborů...
Nově již můžete aktualizovat popisky souborů, takže snadno můžete uvádět, co v jaké verzi bylo opraveno/upraveno.
Horní lišta
Zdravím,
chtěla jsem se jen zeptat, jestli je úprava s odkazy na jiné sociální sítě nahoře uprostřed stránky definitivní.
Osobně mi tam dost vadí a schovala bych ji někam, kde nebude tak bít do očí. Je to takové podlézavé, a pro nás, kteří nemáme ani Ksichtbůk ani nic podobného, je to velmi rušivé (a osobně ani netuším, k čemu je dobré, že zjistím, že F like = 51, nemá to žádnou vypovídající hodnotu).
Souhlas s Elissou...
...víc netřeba dodávat. Hodil bych to dolů.
Taky se mi nelíbí...
... ale dát to dolů = nedávat to na web vůbec.
Takže to umístění určitě není definitivní a kde skončí uvidíme... Přemýšlím o umístění vlevo mimo hlavní obsah.
EDIT: Zatím to asi půjde místo boxíku Úrovně uživatelů (ten je v obsáhlejší podobě v zápatí stránek). A časem možná půjdou i tyto buttonky do zápatí.
souhlas PJ, Elissa
dneska nastavuju system pro syna, tak me to velmi nemile prekvapilo
ff + javascript + ghostery a je vyhrano (do casu)
to Zeus
Mě to tam teda vadí fest. Pokud už to tam musí být, tak volitelně, ať si to zapne ten, který bez těch asociálních sítí nemůže být.
kren
Já tomu tedy za mák nerozumím, ale asi to tam je z nějakého zištného důvodu. Takovýhle okýnko se nelíbí nikomu. řekl bych, že ani diovi ne. Ale asi to má zkrátka nějaký reklamní důvod.
Mno s tou zištností nevim, nevim :-)
Jinak i pro ty, kteří diskuse nečtou ještě jednou zopakuji, že to umístění rozhodně není definitivní a přesunu to do levého sloupce dolů.
A důvod je "jednoduchý". Vyhledávače typu Google (minimálně z těch velkých to už Bing podle všeho dělá) začínají zohledňovat při vyhledávání právě toto "lidské oznámkování stránek". Přeci jen, když člověk označí stránku, že se mu líbí, tak to o stránce něco vypovídá.
Takže to určitě na ZH zůstane, protože z dlouhodobého hlediska by ignorace tohoto trendu mohla snadno znamenat, že na Google/Bing/... budou Zatrolené hry málo dohledatelné.
A co si budeme povídat, slávu Zatrolených her zase tolik sami nešíříte, abych si mohl dovolit ignoraci vyhledávačů ;-) (pokud by to někdo nepochopil, myslím tento podlední odstavec jako vtípek)
BTW tyto tlačítka sociálních sítí jsou moderní formou toho, když si o nějakém webu řeknou lidi osobně. Jo, někomu se to může zdát trochu zvláštní, ale spousta lidí (zvlášť mladší generace) to tak dělá...
to Dzeus
neboj se. tu zistnost si tam huhl nebo fb naroubuji za tebe
to ndru & all
to ndru: Ty jsi nám z Dia udělal džus :-)
to all: Mi tam to políčko vůbec nevadí, asi proto, že se na vrch stránky vůbec nedívám a při pročítání diskuzí tam ani nezaskroluju. Navíc v kombinaci s RSSkem, které mi stránku otevře zaskrolovanou rovnou na můj zvolený příspěvek.
Vadí nevadí
No mě to tam vadí mimo jiného z důvodu, že se tady sáhodlouze diskutuje o designu a o tom aby to graficky ladilo a jestli má být box uživatele se zaoblenými rohy, nebo ne a pak úplně mimo jednotný design stránky se objeví nějaký obdélník, který designem absolutně neladí s celkovým konceptem strány.
Nicméně jdem četl a akceptuju Diův názor a příslib, že to bude někde dole méně na očích.
to Kadaver
nn. jen jsem ze Zia udelal Dia
Mě to nevadí,
Já už jsem ten modrej pruh úplně vytěsnil :D
Permanentní provizorium?
Nechci rýpat, ale neusnula ta rozpracovanost? Už jsem si bohužel zvykl, ale přesto bych ocenil a uvítal, kdyby sociální ikonky odfičely někam níž... aby to nedopadlo jako s rozdělanými a nikdy nedokončenými ikonami za překlady... :-(
Zeus
Dík... teda, to byl najednou fofr :-)
Ze 2 důvodů :-)
1) Je to jen drobný přesun již fungující věci (a navíc takové, že když ji nikdo nenajde, tak se houby stane)...
2) Slíbil jsem to (a bohužel zapomněl :-)
Tak po čase zase novinka :-)
A dokonce taková, po které jste docela volali...
Nově lze v diskusích upravovat i příspěvek zakládající diskuse (samozřejmě to může udělat pouze jeho autor)...
Zeus
Z hlediska moderátorského velmi cenné, díky.
to Zeus
Proč totéž nejde i u komentářů k souborům ??? Má to nějaký důvod?
Kren
Ano, čistě technologický... Komentáře k souborům/článkům jsou udělány úplně jinak a výhledově je potřebuji spíš sjednotit s diskusemi i technologicky nikoli jen funkčně...
nový štýl galérie
No spočiatku som sa potešil, ale ten polopriehľadný čierny pruh mi vadí a "seká" dolnú časť obrázka. Bude to takto nastálo alebo je Božstvo naklonené aj prípadným pripomienkam :) ?
acedrac
Hmmmm? Nijakú zmenu som si nevšimol....
Joe
Pozri si fotky k hrám :).
Veď som písal, že je polopriehľadný :).
Ani mne spočiatku nevadil , ale opticky to seká tu fotku a často nie je vidieť celá tak, ako bola spravená. Možno som len výkrik do tmy :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Detektiv: Po stopách zločinu
Akt. cena: 310 Kč
Končí za: 20 hodin