Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Želiv 2012 - co si kdo chce zahrát
Vlákno za účelem domlouvání her na letošní zimní akci ... aby se to nemuselo dohledávat mezi příspěvky na domlouvání spolujízdy apod., ty jsou vedlea co pax?
hlásí se někdo? :)
kandelabr
Ty jo,jako láká to,ale nevím, jestli je to a takovéhle akci reálné dohrál aspoň do pátého kola :-)
kandelabr
No s ohledem na to, ze tam budu jen omezenej cas, tak Pax asi tentokrat skipnu...
kandelabr - pax
já jsem rozhodně pro :)
Pax
Ja asi ne, vzhledem k tem Onwardum to nevidim realne a to si myslim, ze ani ty nedohrajeme.
pax
moc rad bych si ho znovu zahral ale asi ne na takove akci jako je zeliv :/
Eaten by Zombie
rbx-i vzal bys mi jednu kopii na Zatrocon ? Eyrone, zahrál bys jednu partii, když už je máš trochu nahrané ?
eaten by zombies
to bych určitě taky zkusil... z Essenu sem si to sice dovezl, ale doteď sem se k tomu nedostal...
dungeon run a eruption
ma to nekdo a vzal by to nekdo?
Eaten by Zombies
Jasně, klidně předvedu, naučím... je to rychlovka, někdy až moc :-)
Whitechapel
Nemohl by to někdo vzít? Chtěl bych si to zkusit.
basttlestar galactica
Samozrejme beru s sebou s rozsirenima. Ale jeste jsem nehral jonskou mlhovinu a final five. Tak bych byl rad, kdyby mi to nekdo kdo to uz hral vysvetlil pri hre:-) byl bych vdecny:-)
Successors
Myslím, že tady někdo zmiňoval, že by si rád zahrál Successors a já se přidal. Kdyby to chtěl někdo hrát už ve středu nebo čtvrtek ráno, tak s tím prosím počkejte, protože oproti původnímu plánu přijedu až někdy ve čtvrtek kolem poledne. (Ve středu musím odpoledne ještě zařezávat v práci :().
Loser, Panzer
Eruption klidne vezmu a ten Dungeon Run asi taky, uvidim, jak do stredy vymeknu :-)
Panzer:
jj, vezmu.
Vezmete nekdo...
The Walking Dead - tu komixovou verzi
??
kren - Successors
Já dorazím s Ellisou ve čtvrtek někdy po obědě. Odhaduji okolo 14hod. Tak by jsme pak mohli Successors rovnou zahájit. :-)
to Parxel
OK, beru tě za slovo ;).
Labyrinth, Sekigahara
Pak bych byl rád, kdyby mne někdo naučil Labyrinth (Myslím teda ty teroristy, ne to bludiště s poklady pro malé děti ;D).
A Taky bych si zahrál Sekigaharu.
kren
Labyrinth mám taky v plánu, doufám že ještě stihnu prolítnout (tj. zopáknout) pravidla
Sucessors
Rád bych se zúčastnil a rovněž bych měl přijet ve čtvrtek kolem poledního ... čímž tedy ještě dávám dotaz, zda by mě někdo z přijíždějících nestáhl z Havlíčkova Brodu nebo z Humpolce, abych nemusel nutit Klopika, aby se pro mě do Humpolce otočil.
claustrophobici
Vazeni borci, vazene preborkyne.. tu
http://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/claustrophobia-de-profundis-2338/diskuse/zeliv-teaser-5049/
je maly teaser o tom, o co zhruba pojde, ak sa odvazite;))
..treba hoodne masa:))
kren a trohat
Labyrinth beru. Teď jsem si dal o víkendu jednu hru, abych si zopáknul pravidla. :-)
rbx
Walking Dead bych vzít teoreticky mohl, ale moc se mi nechce, moc to chceš hrát?
Eyron
ano :-) Precetl jsem si komix a fakt bych to rad zkusil.
Successors
Zkusil bych, příjedu ve středu cca v 18:00 a budu do neděle. Vejdu se ? Jinak přivezu Twilight Imperium, tak doufám, že se najde pár lidí, co budu moci porazit :-D
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Tři na tři
Akt. cena: 90 Kč
Končí za: 8 dnů