Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Želiv 2012 - co si kdo chce zahrát
Vlákno za účelem domlouvání her na letošní zimní akci ... aby se to nemuselo dohledávat mezi příspěvky na domlouvání spolujízdy apod., ty jsou vedlesydo
už laminuješ sheety pro Prince of Chaos ? Mimochodem, zatím sme tři, kdyby se někdo další chtěl naučit tuhle hodně zajímavou dark fantasy hru (viz můj příspěvek na začátku tohohle vlákna), dejte vědět !
trohat
Já bych zájem měl, tak když to náhodou vyjde a nebudu zrovna hrát nic jiného, tak bych do toho s váma šel.
trohat
Dobrá fantasy hra? Rád zkusím, když vyjde místo a nebudu hrát něco jiného, stačí říct. ;-)
.opčík
Opčíku, naučíš mne Claustrophobii? :)
Deathmers
A ja ze uz to davno vies, potrebujem skusenych veretanov do jedneho megaepickeho scenara pre 3...
..kazdopadne neni problem, ideal, ak si sam precitas (a trochu aj zapamats) pravidla;) /:ja a vysvetlovanie, to sa moc dobre nekombi:/
Trohat
Prince of Chaos - hlásí se další nešťastník - pokud bude možnost, rád vyzkouším.
.opčík
Neumím, bohužel jsem se k tomu zatím nedostal. Jen jsem to minule okukoval :)
Ale tak pravidla zkusím nastudovat (jen základ, nebo i rozšíření?) a co nebudu vědět, mi snad řekneš ;-)
klopik
Vem prosím aquire. A sydo by mohl vzít Indonesii. Pořád o ní básnil. Bych si ji konečně rád zkusil.
..
ELE> a vezmes Gosu?:D (to vedlajsie vlakno ma fest navnadilo, dlho sme to nehrali..)
Deathmers> rulebook ku expu som online este nevidel.. inak je hlavne o novych scenaroch, novych pravidiel je tam minimum;)
opčik
No ted jsem ho někomu pujčoval na dobu neurčitou. Nedisponuje náhodou nekdo z essenu i kamakorem?
ele
ach so.. tak to snad DD isti, aj s kamikóre:D
Gosu
Ok hodim si to do seznamu :).
EDIT: jinak server na kterem bezi warcon.cz ma ocividne nejake problemy. Dneska jsem na nem nekolikrat byl a tedka se tam nemuzu dostat. Kazdopadne jsem to zkusil z jine lokality a tam to jede ok, takze tezko rict kde ten problem je.
.opcik
koukam ze mas napsanout Eragru s otaznikem, ja bych to dal nicmene jsem procital pravidla a uplne jsem to nepobral.
...
Ele: kdyby ho nevzal Klopik, tak klidně Acquire dovezu...
DD: hehe, jestli ono to nebude tím, že ty pravidla se prostě pochopit nedají :D dementnějc napsaný pravidla nemá snad ani WhiteWolf :D
.opčík: megaepický scénář pro 3? hmmmmm.... :)
..
DD,Permo> ku Eragre su vonku nove prekopane pravidla ku obom svetom/duelom, na BBG su pdfka, urco pozrite!
(:s otaznikom lebo neviem, koho by som na to zlomil, tazko povedat, ci Eyron s Permom maju este ambicie to skusit.. ale mozem zobrat, co? v 4 by to bolo este hustejsie:))
Permo> jj, megaepicky ..a moj! ides dufam do toho! :D
.opčík
Já bych se na Eragru (a Claustrophobii) nechal zlákat, ale nestíhám načítat pravidla tolika her. :(
DD
server na kterem bezi zeliv.warcon.cz je stejny, jako ten, na kterem jedou Tomovky a spousta dalsich stranek, treba i artbox. Zadne vypadky jsem nezaznamenal. Ani nikdo z nasich klientu, co u nas maji webhosting, nic nezaznamenal a to si pis, ze bych okazmite mel telefon :-). Takze to spis vypada, ze nektery provider mel problem s DNS serverem.
shogun
v essenu jsem si pořídil i expanzi. ale jeste jsem to nehrál. Tak to bud vezmu já a nebo jestli by to vzal eyron a měl chut ?
Deathmers a další zájemci o Claustrophobii
Claustrophobia není těžká, dá se vysvětlit hodně rychle i někomu kdo vůbec nečetl pravidla ... (a pak se dá v pohodě hrát ve dvou když oba hrají poprvé) ... klidně vysvětlím
Trohat
Oki, díky moc :)
Mimochodem, budete brát někdo Hell game a Muneru? Obě bych si velmi rád vyzkoušel.
Deathmers
Hellgame asi neklapne, to by Sydo nesměl pít :D :D
Permonick
Vubec nerozumim co si touto poznamkou myslel :)
Btw. 5 baliku V:tES pripraveno, uz se tesim na krvavou petihru.
Deathmers
Muneru rad vezmu i zahraju;)
munera
munera to sou ti gladiatori?
hvar
Jojo, jsou.
aneken: kdybys ukázal a naučil, byl bych Ti velmi vděčný :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Pax Renaissance - CZ
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 10 dnů