Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Želiv 2012 - co si kdo chce zahrát
Vlákno za účelem domlouvání her na letošní zimní akci ... aby se to nemuselo dohledávat mezi příspěvky na domlouvání spolujízdy apod., ty jsou vedleSucessors
Taky bych vyzkoušel, ale nemám ani přečtená pravidla, tak snad to nebude nepřekonatelný problém.
Ikri: Iliade beru a celkově si myslím, že hráčů na nemyslící hry tam bude dost. :o)
Hike
Já počítám s tím, že pravidla vysvětlím. Jenom si je musím lehce zopáknout. S tím čtením pravidel to je vůbec věc - to by bylo skoro na vlastní fórum. :)
Lapcis - LotR: LCG
Nejsem kdovíjak zkušený hráč, ale pokud to není podmínkou, tak bych se nebránil, přece jen v současné době ho mám spíš na sólo hru. Takže hru uričtě vezmi, místo a čas se určitě najde.
Želiv
Vzal bych určitě Dungeon Fightera, 7 Wonders s Leadrama, Game of Thrones: The Boardgame (second edition), Leaping Lemmings, Red Dragon Inn 1+2 a Dixit
pokud by byl zájem tak i Urban Sprawl, Bios Megafauna, případně jiná Eklundovka (Origins, High Frontier), něbo něco jiného z mého seznamu:)
zahrál bych:
Urban Sprawl
Elder Sign
AGOT
Battlestar Galacticu
Dobble :D a další:)
nezaložíme zase v googlu - Spreadsheet?
Seils
Mno, ale ten spreadsheet tam už je:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuloVKkJdou0dGdxc1Btc3pYYklMNWxBMk9uNmRvaHc#gid=0
Hike
aha moje slepost nezná mezí :D
to Seils
Na Urban Sprawl se urcite hlasim a moc rad bych si zahral. Hral jsem pouze jednu testovaci verzi, jak hra probiha a bylo tu super. Tak na me mysli ;-)
Dominant species
Vzhledem k tomu, že jsem na warconu koukal Anekenovi přes rameno a hra se mi moc líbila, tak bych (pokud se najdou spoluhráči) zahrál sám. :o)
co kdo
Editovatelný seznam "co kdo" fungoval na warcon/zeliv, ale teď nejede.
Jinak za sebe bych dal:
Penny Arcade The Game: Gamers vs. Evil (nemám)
Resident Evil Outbreak (mám)
Rune Age (mám)
Zombie State - na ty se těším
malem bych zapomnel
titan a talisman nesmi chybet! sydo vezmes talisman? ja bych vzal dragona
Proc to nehazete sem?
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuloVKkJdou0dGdxc1Btc3pYYklMNWxBMk9uNmRvaHc#gid=0
rbx
u me je to jednoduchy, z mobilu to neotevru :-)
to rbx
koukam, ze War of Honor beres hned 2x. ti nejaci prebyvaji?
ozzy
Beru :)
Hike
Víš, jak jsem se u Iliade zapotila?! :) To už je pro mě jak šachy. Ale vem to.
.opčík
Chlape, co kdybys vzal Earth Rebort s tvýma krutopřísnýma figurkama a dali bychom multiplayer? Laredo by se určitě přidal a tipuju, že minimálně Oblud taky...
...
jen teda repastuju sem, pro ty co nelezou na spreadsheet:
zahrát bych si chtěl Pax Romana, Cave Evil a Zombie State. Vzhledem k tomu, že bylo několik zájemců, dovezu Fortress Americu :)
Eyron: multiplayer v ER bych rozhodně dal též :)
ozzy
Titana si s vama rád dám!
Já si tam chci zahrát Flying Colors a jestli stihnu nastudovat pravidla, tak Devils Horsemen, pak nějaké ty kratší hry jestli budu schopen =)
Hrabinho
Ano, dame Titan a kdo vypadne, kupuje ostatnim rundu zad :)
sydo
hm...prostor pro nové strategie :)
co Origins?
Měl by někdo zájem? Jestli to mám sebou tahat.
sydo
my tam budeme pít? Já myslel, že tam jedeme hrát =/
Hrabinho
Trošku zapomínáš na to jak a proč tahle akce vznikla a k čemu je primárně určena :D
sydo
akce vznikla za účelem hraní společenských her a socializaci lidí. Alkohol tam nikde nevidím =)
Aneken
S radostí kvituji, že si chceš zahrát Olympos, mám tomu rozumět tak, že ho bereš s sebou? :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
SAN Marco
Akt. cena: 610 Kč
Končí za: 5 dnů