Warcon 2012
S dostatecnym predstihem oznamuji konani letosniho Warconu, ktery se bude pro velky uspech konat opet v Penzionu Sedma na Ždáni, tedy na Slapske prehrade (http://www.penzionsedma.ic.cz/). Termin je 27.7.-5.8.2012, coz je patek az nedele. Celkova kapacita penzionu je 55 lidi. Spi se na (2)-3-4 luzkovych pokojich a socialka je na chodbe. Neni to zadny luxus, ale vse je kristalove ciste :-). Opet bychom meli pro sebe vrchni sal.hur hur
Rovněž jsem se přihlásil, jenom ta přihláška byla nějaká divná (ve Firefoxu 13.0 na monitoru 17") a musel jsem hledat větší monitor, abych se dostal na tlačítko "Odeslat přihlášku".
Hike
koukam na to na 17" notebooku ve Firefoxu a bez problemu, jen to musis sliderem posoupnout dolu...
Warcon
Tak jednání s šéfem o dovolené jsem projel, doufám, že vyhraju večer aspoň jednání s manželkou o víkendu...
:-(
letos s nejvetsi pravdepodobnosti beze me
rbx
Mne take nejde sjet az dolu na potvrzovaci policko.
Btw doufam, ze nealko vyhraje Kofola, ta malinovka na Ozzyconu byl fakt humus laboratorni.
Ozzy
Si delas kozy, Ozzy. Oni te poslali na tu Ukrajinu? S kym budu nahy delat ostudu na baru?
rbx
Vyplneno, odeslano, i s vtipnym komentarem :)
sydo: za me bod pro kofolu :)
prihlaska
zminimalizoval jsem vsechny ty vysouvaci nabidky, ale na prihlasovaci cudlik se stejne nedostanu :(
sydo
a mas tam po strane ten scroller u toho okna?
Kazdopadne jsem to tam dal jeste mimo, odkaz na to je v aktualite, tak snad to pomuze.
..
oka, toz vyplnene..len chcem dorazne podotknut, ze svoj 'komentar' som myslel seriozne vazne..
ozzy> haha ten bol fakt dobry;))
sydo
a nebude to proto, ze ten potvrzovaci cudlik je blbe udelan v tom poslednim vysouvacim kombu? Jinak mi to tam naklikat neslo :-(
Warcon
Tak také vyplněno a odesláno :)
Warcon
Odeslano;) Ale nic vtipnyho jsem nevymyslel;)
warcon
měla jsem snahu vyplňovat, ale v opeře nejde psát a v exploreru mám tabulku mimo monitor
edit: už to jede, díky
tak moje polovička se cabla a napsala si dovolenou od 2.8, takže musí zkusit jesli to nejde změnit (což pochybuje)
Warcon
Formulář by mi sice i fungoval, ale letos opět beze mě, užijte si to, závidím...
nealko
já mám kofolu rád, ale při 2l denně 5 dní je toho cukru na mě moc
rbx
tak registraci jsem úspěšně provedl, jen dotaz - je potřeba se zapsat na nějaký konkrétní pokoj, nebo to nemusím řešit?
Už se nemůžu dočkat, dlouho jsem se na nějakou podobnou akci chystal, ale až teď jsem našel aspoň těch pár volných dní. Takže díky Vrchnímu organizátorovi! :)
All
Rozrazeni do pokojů dělám citlive sam :-) Ted jsem se vrátil ze Zdane a vse je zařízené. Letos budeme v rámci pití naprosto sobestacni a chystám i nejake bagety, abychom mohli i po zavření spodního konzumu dal fungovat. Neni nic horšího, nez kdyz člověk dostane ve tři rano hlad a nema si co dat :-)
A ještě chystám jedno překvapeni :-))
Warcon
Take bych se rad zucastnil... Snad do zitrka, kdy doladim termin s Klopikem, nebude plno :-)
Warcon
Tak alternativni prihlaska funguje, uz jsem tam a nemuzu se dockat :)
warcon
přihláška vyplněna :)
akorát nevím, jestli nebudu muset odjet už v neděli, tak jsem se tam radši napsal jen do 29.7., ale možná bych pobyl ještě trochu déle :)
navíc
Vyplňujte, kdo co přiveze a co si chce zahrát (modrý hexík).+
nebo:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AuZDMbHdz2VrdDQyR1l4aW9rbTBwUUVGazhvTk1SaGc#gid=0
re
Sice jen do úterka, ale přihlášen. Už aby to bylo!
to Eyron
Jak jen do uterka? Na rozpisu ubikaci ses napsanej na celej tejden, tak musis jet na celej tejden :). Co je psano ...
DD
Jako strašně rád bych, když to vysvětlíš mýmu novýmu zaměstnavateli, tak pohoda :-)
Mars: Teraformace - kostičky
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 4 dny
Zatrolené hry již od roku 2007 přináší hráčům informace o společenských deskových hrách od těch nejpovolanějších – od nich samotných. Protože kdo jiný má důvod podávat informace bez příkras? Kdo jiný o špatné hře řekne, že je skutečně špatná. A komu jinému tedy nejspíše věřit, když o hře bude tvrdit, že je parádní...
Více o Zatrolených hrách | Úpravy Zatrolených her | Využívání cookies | Zpracování os. údajů
© 2007–2025 Ondřej Mysliveček
Načítám ...
Načítám ...
Načítám ...