Warcon 2012
S dostatecnym predstihem oznamuji konani letosniho Warconu, ktery se bude pro velky uspech konat opet v Penzionu Sedma na Ždáni, tedy na Slapske prehrade (http://www.penzionsedma.ic.cz/). Termin je 27.7.-5.8.2012, coz je patek az nedele. Celkova kapacita penzionu je 55 lidi. Spi se na (2)-3-4 luzkovych pokojich a socialka je na chodbe. Neni to zadny luxus, ale vse je kristalove ciste :-). Opet bychom meli pro sebe vrchni sal.2012
Drazí, jak to vidíte s letošním Warconem? Já teda dost spoléhám na to, že bude :-)
Radku, tušíš termín?
eyron
jasne. 27.7-5.8. :-)
warcon
uz mame nahlasenou dovolenou :D
warcon
taky už si ji na to chystáme
warcon
Tak vzhledem k termínu na přelomu měsíce jsem byl šéfem vyfuckován a vybojoval jsem jenom čtvrtek+pátek ... to jen abyste věděli ... :o)
Jinak už se samozřejmě těším.
warcon
Já taky, já taky! Pište si mě :-)
+
..EPIC!!10 dni!..uaaaa!:D:D
Luxus
Já se těším, jedu samožřejmě durch!
parada
jdu zamlouvat dovolenou :) 10 dni fest
super
V tomhle termínu nemám žádný tábor a můžu si vzít volno :-D
sláva!
termín zapsán do deníčku, jen mě při tom trochu louplo v játru :)
och to prtel!
pšelom mjésíce, das ist nicht gút, nicht gút...
no něco s tím budu muset provést,resp. s šéfem, asi jako Hike :-)
...
hehe... já už mám dovolenou někdy od února a samozřejmě jedu na celé :D
No neee!
Jak to tak kalkuluju, tak snad budu letos dovolenkovat jen se strejdama deskovkářema. Bááájo! :-)
warcon
Jako obvykle se hlásíme a moc se těšíme. Anderson+Martina
Vacation approved
Jdu si zamluvit detox na dalsi tyden :)
sydo
lol.. to zas bude mentalny klystyr co:D
(navrat do reality byva tazky, uz teraz sa ho bojim;)))
Warcon
Termín jsem si napsal a tentokrát se určitě zastavím alespoň na jeden víkend. S dovolenou z práce to moc nevidím, ale třeba se na mě usměje štěstí. ;-)
warcon
Tak už to mám také zapsané a uvidím, zda budu moci jet na celé.. :)
tak bohužel
Letos to kvůli několika okolnostem nevyjde. Snad to příští rok nebude takový problém:(
rbx
a máme se ti teda už nějak přihlašovat, nebo s tou bandou ortodoxních alkoholiků co tu propukla v nadšení už počítáš? :D
Permonick
asi takto... s pani je to dohodnute a termin rezervovany. Prihlasky ale jeste nesbiram, ale kdyz uz na to jdete takto zhurta, tak to brzy vyhlasim :-)) Ja s ni totiz potrebuju nejak dohodnout podrobnosti, aby to tam bylo zase o kus prijemnejsi, nez minuly rok.
co treba dat si...
...
WARCON 2012!!!!!!
hyp hyp huraaaaa
hypujeme co to daaa....
http://www.warcon.cz - prihlaskovy formular, jako u prijimacek :-)
3x HURAA!!!
:). Prihlaska vyplnena a zaslana ..
Tainted Grail: Knight of Avalon Pledge, Black Goat
Akt. cena: 7990 Kč
Končí za: 6 dnů
Zatrolené hry již od roku 2007 přináší hráčům informace o společenských deskových hrách od těch nejpovolanějších – od nich samotných. Protože kdo jiný má důvod podávat informace bez příkras? Kdo jiný o špatné hře řekne, že je skutečně špatná. A komu jinému tedy nejspíše věřit, když o hře bude tvrdit, že je parádní...
Více o Zatrolených hrách | Úpravy Zatrolených her | Využívání cookies | Zpracování os. údajů
© 2007–2025 Ondřej Mysliveček
Načítám ...
Načítám ...
Načítám ...