Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Praha - hrani v Tomovych hrach
radi bychom vam tu anoncovali predvadecky ruznych her atp., znate to :-) Adresa je Tomovy hry, Ladova 2043/5, Praha 2.rbx
omlouvam se nakonec z rodinnych duvodu nedorazim, prijdu pozdravit az 4.! zatim si to uzijte.
čtvrtek 3.1
Hraje se dnes něco zajímavého kam bych se mohl přidat? Sydu má rymicku tak nemam s kym hrát :-)
Falco
Ten BAC bychom stejne nestihli, alespon ho dame v klidu najednou v Zelivi :) Uz se tesim fest.
sydo
nestihli to je pravda, alespon dame v klidu na jeden zatah a vic si uziju pokoreni tvych konfederacnich zmetku!
Virgin Queen v úterý 15.1. + čtvrtek 17.1. večer
Máme pár volných míst na tohle dvouvečerní hraní na pokračování. Přidáte se?
utery 8.1.
moc se omlouvam, ale musim z rodinnych duvodu zrusit uterni hrani. Jak jedu ve stredu do Zelivi, tak by bylo necestne a nesportovni, kdybych byl pryc od rodiny jeste v utery vecer. Leda ze by to nekdo vzal za mne :-)
Dreadball
Nechce někdo dát v týdnu Dreadball. (mohu od 15:00 a výše)
Doudee
jsme s Olafem domluveni na utery 22.1. Hrali jsme to ted na Zelivi a jsem z toho nadsen. Do strategie dokonce patri i ty fauly, treba vice hracu na hristi muze obcas i zachranit tym pred strikem.
NR
Našel by se někdo 22.1. na Netrunnera? Cca tak od 17 do 19?
re na RBX 7.1.2013 22:05:41 utery 8.1.
to jako aby někdo místo tebe spal u tebe doma na kanapi?
Hvar
Palec nahoru!
MERCS - kampaň
Jenom bych se rád připomenul, že zítra startujeme MERCS kampaň. Vítáni jsou všichni začátečníci ale i zvědavci a fanouškové :) Začínáme lehce po 18:00
Hvar a Citron
panove, venujte se laskave tematu, tedy v tuto chvili MERCS kampani, ktera zacina zitra 24.1. :-)
7.2. Ascension - Promo karta Moon Staff
Tak a je to tu! Konečně se dostává na Vás, hráče karetní hry ASCENSION. Dnes nám totiž přišla nová promo kartička a to s názvem : MOON STAFF ( http://bit.ly/123peQG )
Tuto kartu dostane každý kdo si dne 7.2. přijde Ascension zahrát k nám na prodejnu. Raději znovu napíšu slovíčko : zahrát. :) Po odehrané partii dostanete jednu kartu na jednu kopii hry Ascension.
A protože je chceme rozdat do posledního kousku (18ks ) tak neváhejte a raději si zamluvte místo.. :)
Budeme se na Vaši partii těšit. :)
Dominant Species
Nenaslo by se par lidi na particku Dominant species - Ct 14 nebo 21 nebo 28.2.?
Dominant Species
Rijak: Pokud nevadí, že jsem to nehrál, tak jsem k dispozici.
7.2. Ascension Day
dnes pripominam, ze je Ascension Day s promo kartou Moon Staff, viz prispevek od Jendy nize.
Dominant Species
Chajim: Nevadi, pravidla vysvetlim. Ale chtelo by jeste aspon 2 lidi, tak uvidime, zda se jeste nekdo chytne.
Rijak
Já bych se připojil 21. a možná bych věděl ještě o někom.
Kurs barvení figurek
Zdravím všechny, chtěl bych se večer zúčastnit malířského workshopu – jak to je s vybavením? Mám si donést vlastní barvy a štětce a modely / koupit si je na místě nebo budou nějaké erární k mání na místě? Předem díky a večer snad na viděnou, Ondřej
barveni
prvni session je takova volna, kdy ti vse pujcime. Na ty dalsi uz by sis mel nosit svoje vybaveni, at koupene u nas, nebo nekde jinde, zalezi na tvych osobnich preferencich.
Rozloučení
Ahoj Všichni,
dnes bych Vám rád napsal naposled, jako Váš kamarád prodejce za Tomovy hry. V pátek jsme se s Radkem ( Rbx ) dohodli, že Tomovky opustím a nechám vše na jejich majiteli. Takže v úterý mě již za pultíkem nenajdete..
Protože nevím kam mě osud zavede, chci Vám všem, co jsem měl tu čest poznat nebo obsloužit, poděkovat za super chvilky a za nádhernou práci kterou jsem opravdu miloval. Naučili jste mě mnohému a vždy jsem se na Vás těšil..:) Vím, že ne pokaždé šlo vše dobře, ale to se v obchodě hold stává..:))
Všichni se mějte a věřte, že na spoustu zvás budu pořad myslet a s láskou vzpominat.:))
Mějte se..
Jenda alias SSZGSA
Twilight Struggle / Studená válka
Našel by se spoluhráč na odehrání Twilight Struggle (Studená válka) v Tomových hrách někdy příští týden?
EDIT:
Prosím pokud možno někoho pokročilejšího kdo už má alespoň pár her odehráno. Hru přinesu, pokud tedy nevadí anglická verze. Českou verzí bohužel nedisponuju.
...
Zkusím se pozeptat, kazdopadne v utery je tu uz docela plno, takze to prosim orientuj spise na ctvrtek. V utery tu todiz hraji shodou okolnosti jak Here I Stand, tak i Virgin Queen.
Kemal
Jako nezainteresovaný neúčastník s delegovanými privilegii bych Tě přesměroval do diskuze zde:
http://www.deskozrout.cz/topic/1191-studena-valka/
Tam se schází komunita Tomových her.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Prodám hru Duna: Impérium (základ/CZ)
Akt. cena: 690 Kč
Končí za: 20 hodin