Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Praha - hrani v Tomovych hrach
radi bychom vam tu anoncovali predvadecky ruznych her atp., znate to :-) Adresa je Tomovy hry, Ladova 2043/5, Praha 2.gev
uvidime, pro jistotu jsem nastudoval i pravidla ke Ginkgopolis.
Descent: Journeys in the Dark Second Edition
Nenašel by se někdo, kdo má Descent: Journeys in the Dark Second Edition na ukázkovou hru? Rád bych ji vyzkoušel?
Zitra (4.12.)
Nedal by někdo zítra něco ve dvou?
Např. 1989, Path of Glory, Few Acres of Snow...ale nebráním se i něčemu jinému.
Rijak
a nechces s nami zahrat Merchant of Venus nebo Gingkopolis?
4.12.
cca od 17.30 budu dneska v Tomovkách dělat takovou menší předváděčku Robinsona Crusoe, bohužel k dispozici bude jen jedna krabice a hra je jen pro čtyři, nicméně kdo se budete chtít přijít podívat, máte možnost :-)
rbx
neměl bys pro mne volné místečko, ať už na MOV nebo Ginko? 4 týdny jsem měl v Tomovkách absenci, ale už mám tak velké abstinenční příznaky z dlouhodobého nehraní, že se dnes prostě musím k někomu nastřelit, i kdyby to snad mělo být pexeso :-D
PerPer
ja to s nikym nedomlouval, jen si matne vzpominam, ze jsem se hlasil na Robinsona. Ale uvidime az tady na miste.
dneska
Odpadl mi partak na dnesek na Paths of Glory. Nechteli byste si nekdo zahrat? Pripadne mohl bych se k nekomu dnes na neco pridat?
čtvrtek
poslední možnost před vánoci si něco zahrát bude někdo s mercsy nebo případně někdo kdo by zahrál cokoliv jiného?
Vánoční party v Tomovkach
Nechcete si 27.12. přijít vyzkoušet vaše nové ulovky od Ježíška k nám? Budu tam od 11 minimalne do 18.
A pustím vám k tomu tradiční jablecno-skoricovou vůni :-)
Budu se těšit!
Radek
rbx
My se asi stavíme i s prťousem, někdy odpoledne tak na dvě hodinky (stihneme určitě i nějakou hru, mám jich u Ježíška rezervováno dost a dost ;))
elissa
ze bych se prisel podivat na prtouse a prinesl vam darek ? :)
radek
já ještě uvidím... taky bych vás rád viděl
rbx
zasadni povinnost jako Vanocni deskovkove koledy bude poslouchani vsech soundracku ke Flying frog games
Falco
aha, tak v tom pripade povazujte moji nabidku za neplatnou :-)
super
od jeziska dostanu h...o, tak si ho tam hned ozkousim.
sydo
Nesmíš bejt nedočkavej avšechno co koupíš hned rozbalovat, pak by ti to ježíšek přinesl a mohls bejt teď natěšenej
sigi
Přijď, už jsme tě neviděli věčnost ;)
Jestli chceš, můžeme tě pak vzít na Kladno - budeš sice asi trochu zmáčklý mezi autosedačkou, Obludem, kočárkem a spoustou dalších věcí, ale jízda zdarma a s námi za to stojí, ne? ;)
rbx
Nazdar Radku, mohli bychom si 27. vyzkoušet Merchant of Venus?
...
ty jo, tak to já přijdu a zahraju si se sydem, nikdo se totiž nedokáže tak pěkně šťourat v h...ě jako on!
ozzy
Ja mam praxi, jako maly jsem s kamaradem chodil po sidlisti a operovali vykaly klackama od nanuku. Tydle veci se nezapominaj, myslim, ze i dnes bych mensi amputaci zvladl.
Sydo & Ozzy
To aby Radek poridil na tu "tradicni jablecno-skoricovou vuni" poradny fukar - jinak to bude v Tomovkach jako.. hm, jako v draci sluji...
27
chlapci a chlapy přijdu si tak zahrát
Zgrywus
Nevím nevím, pokud chceme dat Dreadball.
...
tak chlapci a chlapi, zatim jsem tu sam...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
San Francisco (2022)
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 6 dnů