Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Pax Romana
Navrhuji začátek v sobotu ráno. Počítám se SSZGSA, Jirkou a Anekenem, milerád přijmu na svou stranu druhého generála, zástupce a rovnocenného poradce ve věcech ekonomických i vojenských, Ringo má přednost pro tuto pozici :)To Siaron..
Však já vím.. pač jsme oba Řémani..ale pro tuhle hru bych si asi vzal Kartágo... :D A pokud by jsi hrál ty.. byl by jsi můj největší nepřítel.. ten jenž jednou poklekne u mého trůnu.. :D
SSZGSA
videl jsem barák tve tety... Videl jsem i zbytek břehu, kde stojí, je to apokalypsa. Spolu s hasiči a vojáky to tam vypadá jak na frontě :-(
To rbx
Já tam jedu zítra.. jsem na to zvědav.. ale byl tam statik a říkal, že barák je v pořádku.. nebude se bourat.. :) A kome toho baráku jí to udělají až budou stavět tu silnici.. :) tak snad už bude lép.. A jak dopadla sbírka?
SSZGSA
no, měl jsem plne auto i. Rakev, ale prijde mi, ze tam mají balených vod na mesic. A Sava jakbysmet. I když vzhledem k tem bouřkám, co jsou, abych to nezakriknul. Jinak mi prijde, ze tam spis potrebujou lidi. A taky by se sikla nejaka centralizovana linka nebo webstranka pomoci, která by řekla, co je zrovna potreba. Ale treba do toho až tak nevidím.
To Rbx
Naprosto souhlasím.. já jsem tam jel v Pondělí a tahal jsem vodu aby teta měla.. Ironie.:D Jinak tam hasiči byli opravdu všude a pomáhali jak jen mohli.. Jsou to borci které si zaslouží víc než mají!! Kamarádi tam jeli ještě v úterý a pomáhali odklízet ale říkali , že mají pocit, že ta pomoc nebyla vůbec vidět.. :(
SSZGSA
z toho mala co jsem videl, mi přišlo, ze organizace práce dobrovolníků přes hasičský stab je dobra. Každy dostal úkoly a po jejich splnění se přihlásili o nové... Toto mi přišlo dobry. Ale ted tady prší, což jim na klidu rozhodne nepřidá :-(
SSZGSA
z toho mala co jsem videl, mi přišlo, ze organizace práce dobrovolníků přes hasičský stab je dobra. Každy dostal úkoly a po jejich splnění se přihlásili o nové... Toto mi přišlo dobry. Ale ted tady prší, což jim na klidu rozhodne nepřidá :-(
To Rbx
ty jsi stále v Raspenavě? No, jsem zvědav na zítřek. jedu tam se podívat i na rodinu z tátovi strany.. oni se spolu nebaví ale vezu tam jejich maminku ( babičku ). Tak uvidím.. Snad už to bude lepší..
SSZGSA
ne ne, jsem na Severaku u brachy. Možna pojedu ještě v sobotu, protoze naše cisla chce zorganizovat ještě další pomoc a potřebuju zjistit, v čem jde pomoci. Kdyby ses mohl zeptat, budu vděčný.
To rbx
Uvidím co budu moct udělat...Já se jen bojím, že budu muset být s druhou babičkou protože to sní asi sekne..:( Ale pokud bude v pohodě,a nebude chtít abych byl u ní, tak se tam někoho zeptám..
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Drakiáda - 100% stav
Akt. cena: 205 Kč
Končí za: 3 dny