Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Pax Romana
Navrhuji začátek v sobotu ráno. Počítám se SSZGSA, Jirkou a Anekenem, milerád přijmu na svou stranu druhého generála, zástupce a rovnocenného poradce ve věcech ekonomických i vojenských, Ringo má přednost pro tuto pozici :)SSZGSA
Me to strasne laka, ale ja se fakt musim krotit a tenhle vikend venovat uplne necemu jinemu :(
škoda, škoda,
... kdybyste přijeli do Ostravy, tak bych si hned zahrál. Někdy se tam na ten váš konec vypravím, ale teď to bohužel nejde :(.
To Siaron
ale jdi.. :) zahrajeme a v sobotu kolem 18 už budeš doma.. :) A počítej s tím, že večer bude grilovačka. :) no.. já jen tak.. :D
To Křen
Až jednou přijedeš k nám, rád tě pozvu! :D Ale k nám si budeš muset vzít deštník a holinky.. pač my jsme nočník republiky..:D Ideální to kraj na hry.. :)
sszgsa
Máte v Liberci session jo?
Elenistar
přidej se, jinak session nebude :)
opravdu
jsem ten důležitý? Je to teda sydo , trohat a ten-s-příšrným-nickem? Nebo už máte plno? protože čistě hypoteticky by mi to i možná mohlo vyjít...
Elenistar
super !
ale pak bysme to mohli udělat v Praze, ne ? když je to poměr Praha:Liberec 3:1 ;-)
trohat
právě, že jsem doma... a vyhovovalo by mi, když by to bylo v liberci. já jsem ted na severu čech a pak se potrebuju zase vrátit. přes léto nejsem pražák
aha
To zas já už jsem to celkem vypustil, když to vypadalo, že nikoho neseženem. Navíc budu oběhávat krámy kvůli tomu Rumunsku, není nad to, nechávat věci na poslední chvíli :)
sydo
no já už to taky začal vypouštět, ale když se Elenistar tak zuřivě hlásil :)
ehm
takže jak? omlouvám se, ale dostal jsem se k počítači až takhle. Neklapne to tedy? sszgsa tvrdil, že u toho bude i nějaká ta grilovačka :)
...
tak já nevím, pokud se to sydovi nehodí, tak asi není důvod to nějak násilně lámat přes koleno
Pax
Tak já osobně od Syda nic nevím, pač mi plně nic neřekl.. Myslím an jistotu.. ale doufám, že mu to vyjde. Já jsem dnes nemohl psát pač jsem byl dlouho v práci ale nevidím důvod proč to u mě neudělat.. Místo na spaní je.. :) Počkáme co napíše Sydo pač bez něho si asi Pax nazahrajeme.. :(
Pax
Tak já bohužel nic :( v neděli odjíždím, takže sobotu budu věnovat balení a nákupu. Navíc strávím 13 hodin na cestě, takže rád chvíli zůstanu bez cestování a se spánkem. Ale zahrál bych si, sakra :(
sydo
srabe, já v neděli jedu na vodu a ted jsem dostal chvilku volna. syčáku jeden :) kam vubec jedeš?
Elenistar
Do Rumunska, ještě ani nemám danou dohromady lékárničku a jenom ešus budu drhnout dvě hodiny :)
ok
tak jo, tak si to tam užij...ale brečším protože já se ten pax snad nikdy nenaučím :(
to Elenistar
Neboj, já se ho učil s Klopíkem, Pajumanem a Siaronem na WargameConu. Byly tam dva kusy Paxu a hráli jsme to na jednom stole vedle Syda, SsSgszs, Kandelabra a teď si nevzpomínám kdo další. Sydo a Ssssgzs z nás museli být na višni z našemimi dotazy téměř po každém tahu. Nicméně po dvou několikahodinových kolech jsme to na druhý den začali hrát znovu a už to šlo téměř jak na drátku :).
To Sydo
Tak to mě opravdu mrzí pač jsem myslel, že zahrajeme.. nojo, nedá se nic dělat.. :) Prostě, do toho Liberce se nikomu nechce..
Tak se lidi omlouvám za poplach.. :)
To Kren
Ale vždyt to bylo v pohodě.. moc rád jsem vám pomohl..byla radost koukat se jak hrajete a jak je ta hra úplně jiná.. :)moc by mě zajímalo jak by jsme nakonec všichni zkončili.. :)
to sszgsa
... a já jsem hrdý na to, že na rozdíl od vás Paxových bardů, jsme to my začátečníci dotáhlu až do konce 5. kola :).
To Kren
No... máš plnou pravdu ale náš rekord byl 7,5 kola za 14 hodin.. :D Trochu jsem doufal, že ho tu zahrajeme až do konce.. :) Jinak se těším jak malej až zahrajeme spolu! :D POčkej... " Mečem a ohněm určím osud Říma! " :D
OK
Takže tedy také vyjádřím lítost, ale nevadí. Uvidíme sand to vyjde příště. Zatial
SSZGSA
Vsichni by skoncili pod sandaly rimskych legii a na kolenou libali rimskeho orla ... proc se tak hloupe ptas :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Delta
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 6 dnů