Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Nový Jičín a okolí
Všiml jsem si, že je tady docela dost hráčů z NJ a okolí.chilly
Jak na to koukám, boud se muset uspořídat dva NJCony - jeden pro Hammera & spol. a druhý pro ten zbytek :-)
překlepy
Ups, omlouvám se za překlepy, samozřejmě tam patří "budou" a "uspořádat".
NJcon
Včera jsem projížděl přes NJ a stavovali jsme se na oběd v hospdce U (tuším) rytíře - naproti jídelny Na hradbách. Na to, že byla neděle 13h tam byl obsazen jeden stůl. Čisto, nezakouřeno. Třeba by to šlo udělat i v nějaké podobné útulné hospůdce, obsadit 2-3 stoly dle počtu lidí.
Mně by lépe vyhovoval termín o týden dříve. Místo kdekoli v okolí, jsem mobilní. Přivezu s sebou i všechny hammerovic účastníky. A možná i Katku, pokud nebude mít něco jiného v plánu. :)
NJcon
S posunutím nemám žádný problém, takže se můžeme klidně bavit o 24. červenci.
A pokud vás bude z Frenštátu taková přesila, nevím proč to neudělat tam. Klidně dojedu a aradrauqa a případné další dovezu.
odvoz
termín 24 se mi moc nehodí, nemůžu slíbit účast na 100%. Nicméně mobilní jsem, takže odvoz by nebyl nutný...
Termín
Tak to je dilema, asi bude záležet kdo víc nemůže, jestli aradrauq 24. nebo husak 31.
Ještě bychom to mohli posunout na 7.8. to by předpokládám nemohl ani jeden :)
Termín
Na 7.8. se musím zeptat své dražší polovičky - někdy v té době jsme chtěli vyrazit na vandr...
termín
S tím termínem to nebude jednoduché, tak aby to pasovalo všem zájemcům :( já taky nemůžu slíbit 100% účast na kterýkoli termín, předěláváme něco na baráku, tak bude záležet na řemeslnících, ale rád bych se zúčastnil a budu se snažit, aby vyšlo volno na termín, který vyberete, ale nevím, jestli se mi to povede...
A ještě soupiska těch, co zatím projevili zájem :)
chilly (+ nějací známí?)
aradraug
husak (+Katka?)
kren (podle termínu)
The Hammer + Balduin, speedy, špunt
termin
ja bych se taky pridal, ale zatim nejsem schopen rict presne cas ani na 1 termin. nevim jeste jak bude dovca atd...
pokud vyhlasite termin a bude to mozne, dorazim a je i celkem mozne ze by se mozna z kopru jeste nekdo pridal.
účast
Tak jak na to koukám, tak do kuchyně se asi nevejdeme :-)
A jinak mi má drahá na 7.8. dala vycházky, takže i ten termín by z mého hlediska připadal v úvahu.
Kdyby bylo víc lidí, tak se můžu stavit třeba k tomu rytířovi, jak zmiňoval Husak a zkusit něco domluvit...
trocha do mlýna
koukám že je tu plno zapálených pro věc z okolí Nového Jičína. Chápu že to není moc aktuální, ale s Cartmanem z klubu Deska, delší dobu uvažujeme o udělání akce na terenní základně Kletné u Suchdolu nad Odrou. Bohužel z důvodu letní obsazenosti tábory a podzimním deskovkářským šílenstvím (Deskohraní, Essen, Sloup, Orava) v republice zvažujeme termín začátkem prosince. Proč o tom mluvím podmínkou konání akce je cca 15 zůčastněných, aby se zaplatila budova. Akce by byla včetně jídla neb Cartman není tak závislý hráč jako dobrý kuchař.
Kletné
Ó jé, přes Kletné jsem párkrát šlapal v noci pěšky, když nejela fulnečka :-)
Jinak jsem i pro zimní akci.
Hlasování o nejblbější termín
Takže máme tři termíny 24.7.; 31.7. a 7.8. poprosil bych všechny zúčastněné, aby označili datum, popřípadě data, která se jim nehodí. Termín s nejméně hlasy bude slavnostně vyvolen za vybraný, v případě rovnosti hlasů rozhodne los.
Howg!
termín
24.7. - nehodí
31.7. - šlo by
7.8. - ideální
NJcon
7.8. budu patrně v cizích krajích.
31.7. by asi taky šlo, ale vrací se mi o tom víkendu dcera z tábora, tak musím kouknout kdy přesně.
24.7. bez problémů
Kletné - tam jsem kdysi byl jako dítě a už i mé dcery tam strávily nějaký víkend. Takže pachatelé se rádi vrátí na místo činu. Lumíre, doufám že si to nějak zařídíš a dorazíš i na tento letní microcon. :)
Husaku
ty termíny jsou dost na hraně v srpnu budu v cizích zemích ještě nevím kterých a ten červenec to se musí ještě domluvit doma.
termín
Chvíli jsem byl mimo (signál), tak odpovídám se zpožděním...
Po domluvě s mým osobním řemeslníkem jsem zjistil, že nejbližší 2 měsíce volný víkend asi mít nebudu :(((
a jelikož nejsem moc mobilní a v tomhle dost spoléhám na kolegu husaka, kopíruju jeho názory na termíny s tím, že pokud opravdu nebudu moci, vyšlu jako zástupce alespoň speedyho....
Lumirius: výborný nápad s tou akcí v prosinci...
Hammer
no musí to hlavně vyjít a účast bude muset být podpořena lidma "zvenčí", protože Kopr je plný lidí, kteří jak nevidí Tatrovácký komín, tak na ně dolehne pocit stísněnosti, dezorientace a mažou zpět nadohled komína :-))
Lumirius
:) a co jim tak postavit provizorní komín v Kletném :)
Já bych takovou akci zvenčí určitě rád podpořil, jen je se mnou problém s volným časem....
E.cartman
zímní deskoherní seance na Kletné
Přibližný termín 10.-12.12.2010 Od pátku dle dohody do neděle cca 12:00
Hlasování
Abychom v tom měli pořádek vyhlašuji na 16.7.2010 12:00 uzávěrku hlasování.
Následně dojde k vyhodnocení, které samozřejmě s ohledem na množství hlasů zabere několik dnů!
31. 7. 2010
Takže tímto oznamuji, že termín byl stanoven na 31. 7. 2010.
termín
Super. A kde se nakonec sejdeme?
aradrauq
Tak že bys to domluvil v tom rytíři?
Rytíř
Fajn, rytíře domluvím.
Nicméně bych měl celkem rád nějaký (alespoň cca) seznam lidí - ať vím, pro kolik to zamluvit.
Zatím předpokládám:
Chilly
Aradraug
A od kolika? Uděláme to jako celodenku? Nebo spíš odpoledne a večer? Otevírají tam v 10 nebo 11 (netové zdroje se rozchází), končí o půlnoci.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Clank!
Akt. cena: 360 Kč
Končí za: 20 hodin