Nový Jičín a okolí

Všiml jsem si, že je tady docela dost hráčů z NJ a okolí.
Takže jsem se chtěl zeptat, jestli se někde scházíte...
O spoluhráče je vždycky nouze!
18.5.2010 19:02:52

husak
Bude první v čajovně, teď přidal 100 příspěvek, husak sbírá vavříny kde se dá!

31.7.2010 10:44:01

to Husak autobusak
tyjo co s těma krabicema budete dělat? myslíš že se to všechno stihne?
My berem jen Dobyvatele vesmíru kompletní, Jmeno růže, Wasabi a Battles of Westeros. Možná ještě uvěžuju o Sankt Petersburgu neb musím Lence vzít nějaké hry aby se nenudila. Mi bude stačit ten Westeros.

31.7.2010 10:49:39

hry
husak zase přehání, půl miliónu ne, jen 500 000 :)
Taky si myslím, že všechno nestihneme....já se dobrovolně hlásím na ten Westeros, když tak alespoň se dívat, na ten se třepu...pak jsem zvědav na tu novinku...na Aradrauqovy bojovky, chillyho Roborally... :) my vezmeme ten Arkham, tam případné zájemce zasvětí speedy, to je znalec pravidel...a pak vezmeme i něco pro děcka, nějaké Smartovky a uvidíme, co se vleze do tašky...

31.7.2010 11:16:19

hry
Já jsem přihodil i Santy Anno, to je taky taková dobrá úchylárna. A možná ještě něco sbalím.

Lumíre, co takhle pro Lenku Vysoké napětí? Koukal jsem, že ve sbírce ho nemáš, a je to dost dobrá eurovka.

31.7.2010 11:24:35

Aradraug
no my nejsme typičtí eurovkaři, nemáme rádi dražbu, oba. Hlavu si s tím nelam, nějak to dopadne.

31.7.2010 11:32:53

Kvalitní akce
za oba děkuji za skvělé hráče, hraní a atmosféru. Těším se na nějakou podobnou akci dobudoucna.

31.7.2010 23:54:22

Díky všem
Díky za pohodové odpoledne. Jedinou chybu vidím v těch polámaných nohou ze sezení u Arkhamu na 10cm vysokém stole. Obávám se že rekvalifikační kurz na zenového mistra bych asi nezvládl zejména kvůli absenci židlí. :D

Jinak totální pohodička, příjemná parta lidí, zajímavé hry. Už se těším na další kolo okresního NJconu.

A tu CubaCube příště tutově zahrajem!!!

31.7.2010 23:57:41

:(
Lumíre, i tady jsi mě o pár minut předběhl :(

:D :D :D

31.7.2010 23:58:30

NJ ZatroCon
Velmi vydařený první "oblastní" zatrocónek...místo sáhodlouhého hodnocení myslím postačí slova nejmladšího účastníka špunta, který po návratu pronesl větu: to bylo super, kdy bude další?
Napočítal jsem 15 účastníků, Lumírius s Lenkou, husak se všemi třemi dcerami, Aradrauq se třemi přáteli, Chilli a se mnou samozřejmě ještě speedy, Balduin a špunt.
Hrály se samé zajímavé kusy: tři partie Westerosu, Arkham, Jméno růže, Red November, Micro Mutants, St.Pettersburg, Pitch Car mini, Dominion, jedna testovaná fantasy bojovka no a docela na své si díky hlavně ženské složce přišly i Smart hry....na spoustu dalších her se nedostalo, některé se alespoň prohlížely, o některých se povídalo...prostě bylo to fajn.
Za mně a speedyho musím poděkovat Lumíriusovi za zasvěcení do Westerosu, hodně dobrá a zajímavá věc, myslím že vím, o čem teď speedy bude básnit, tohle je hra přesně pro něj (i Lumírius se mohl o tom přesvědčit). Balduin se špuntem byli zase nadšeni Micro Mutanty (chilli s husakem jistě prominou) a taky již zmiňovanou novinkou...
Takže poděkování všem za příjemnou herní společnost a husakovi navíc zato, že nás přibral do svého autobusu...
Tak zase někdy příště...

1.8.2010 00:11:54

NJcon
Musím se přidat, akce to byla velmi povedená.

Všem děkuji, že dotáhli takovou spoustu her a díky tomu jsem hned čtyři, které jsem nikdy před tím nehrál. Navíc demonstračka BoW, byla také velmi výživná.

K těm micro-mutants, možná že imperialističtí šváby vyhráli jednu bitvu, ale revoluci nezastaví! C победой!

1.8.2010 00:29:11

akce v čajce
shodou okolností jsem byl v té době v Arše taky (náhoda? ne :) ), ale nebylo mi dovoleno jít si zahrát s vámi, doufám, že příště si něco taky zahraju :(

1.8.2010 06:59:26

černý vlk
tys byl ten co jsme v rychlosti rozmlouvali o Battleloru, Memoiru a Westerosu? Co ho od naše stolu skoro odtáhla ta dívčina? nebo to byl zase jiný "nešťastný" kolemjdoucí :-))

1.8.2010 08:54:39

Lumirius
tak daleko jsem se nedostal :D..a to jen proto, že jsem své úmysly (jít za vámi alespoň rozprávět) odhalil dopředu :D

1.8.2010 09:09:07

díky
Díky všem za bezvadné hraní, příště to chce víc času (Kletné?), protože na pár her, které jsem chtěl vyzkoušet nevyšel čas...
Jinak když budete hodní, tak něka hodím fotečky, moc jich není a kvalita taky není závratná (příště kašlu na focení na auto a nastavím si radši všechno manuálně), ale alespoň něco. A už se těším na další hraní :)

1.8.2010 11:06:01

fotky
Jak jsem vyhrožoval, fotky najdete tady:
http://leteckaposta.cz/282065758
Bude to tam viset 19 dni, není to nijak heslované, má to cca 65 mega a virů je tam jen málo.

2.8.2010 22:25:21

fotky
Fotky jsou super!

Jinak tento víkend mi odpadl program, takže bychom mohli akci zopakovat :D

3.8.2010 08:57:19

víkend
Tento víkend jsem passé...

3.8.2010 10:06:24

Tide of Iron
Včera mi dorazilo TOIko, takže kdyby to chtěl někdo vyzkoušet jsem k dispozici!

28.8.2010 09:49:15

Timur

Axis & Allies 1940: Global Game
Hledám spoluhráče AA1940 global termín 4.9.2010, místo Valašské Meziříčí
Dost na rychlo, ale podobné sobotní hraní se může v budoucnu opakovat.

Mám k dispozici AA1940:E i AA1940:P, koneckonců i AAA. Chci si zahrát globální scénář. Zázemí: velký dům (dokonce jednou hostil herní akci klubu Korunka). Doprava autem, popř. vyzvednutí z Valmezu.

Pokud byste někdo měli zájem napište mi nebo lépe prozvoňte mě na +420721225333 zavolám zpátky.
Nějaké hráče mám, nepotřebuji tedy 5 lidí, aby se akce konala. Rád by se však seznámil s lidmi, kteří hrajou podobné hry v okolí a zvětšil tak hráčskou rezervu pro podobné kousky.

3.9.2010 16:36:49

Timur
A&A teda vůbec neznám, ale třeba bych to i vyzkoušel, kdyby nebyly ty slavnosti.

Tak někdy příště!

4.9.2010 13:56:50

44 hodin na Kletné
Tak už se to blíží, kdo máte zájem na foru napište svuj mail, dostanete příští týden mail s přihláškou.

28.10.2010 14:02:07

NJ a okoli
pokud by byl zajem, tak by slo zacit domlouvat prostora materskeho centra vlacek v Morkove. je to budova nadrazi, takze dojezd vlakem z Valmezu a FM, Ostravy. a cerstve je pred budovou busova zastavka, takze dojezd z NJ
provozovatele centra jsou nakloneni deskovym hram

tak nebo tak je v planu zavest nejake pravidlenejsi hrani

----

jinak udajne je deskoherni klub ve Fokusu
a je v planu deskoherni klub pri ZS Jubilejni

30.12.2010 20:02:35

ndru
Tak to zní opravdu zajímavě, co se mě týče, tak byz zájem určitě měl.

1.1.2011 15:11:39

čtvrtky v kopřivnici
My jezdíme ve čtvrtek do kopřivnického Domu dětí a mládeže. Místa je dostatek, hráčů méně, takže určitě by bylo možno to i spojit. Já osobně mám co dělat abych si urval 1 večer v týdnu, takže další na 100% nedám. :(

1.1.2011 17:48:09

Klub Deska v Kopřivnici
Musím lobovat za Kopřivnici (je to přecejenom rodné město), ale klub Deska pod Domem dětí a mládeže má fakt super zázemí a myslím, že se začíná plnit kvalitníma hrama. Co jim opravdu chybí, tak jsou hráči co by pravidelně docházeli, dělali atmosféru a tím vlastně nalákali i další lidi. Myslím, že je dobře dostupná jak z Nového Jičína tak z okolních vesniček.
Občas se tam objevím, ale hraní věnuji, už tak hodně času a nemůžu být prostě všude.

2.1.2011 10:36:46

Vybíráme z Bazaru

Temné Znamení (CZ)
Temné Znamení (CZ)
Akt. cena: 310 Kč
Končí za: 5 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas