Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Medvědí Deskotéka
Tak jsem založil vlákénko, které se bude týkat našich pravidelných herních seancí.elenistar
Jakápak haluz, dobře jsi to hrál a my dostali na zadek :)
Elenistar
Na zadek dostaneš v pondělí:):)
tento víkend
opět nic, co se tedy mne týče. Já jsem v hradci. A co vy? sejdete se?
...
Ještě nevím. Asi budu mít nějakou práci, ale kdyby někdo chtěl, tak se uvolním....
nojá sem doma
ale asi se budu učit, resp. já mám o zábavu postaráno. ale když někdo přijde tak si něco zahraju... :-(
lelo
už máš to rozšíření "tajemná 25. otázky z češtiny?"
elen
to nechápu :-D, náhodou je 25. otázka z čj lehká :-D
mimochodem, brácha, potřebuju od tebe poslat ty cashe...a jseš für zweite strejda .) Karolínka má 4,1 kilo a 51 centimetrů .) narodila se dneska .) sem se ti nedovolal :-D
.)
Já byl celý víkend v Novém Boru. Na příští víkend bych ale už něco domluvil ! Nudím se doma ;) ... Jinak cg ke Karolínce ;)
pátek 14. nebo sobota 15.
mám před maturitou. ale to si budu chtít dát oraz už :-D takže se rozhodněte jestli v pátek nebo v sobotu .) mě je to egal. ale už bych něco dal. mám deskovkový deficit .)
Určitě
Jsem pro sobotu. Určitě bych přišel. Co Elenistar a hxmorka?
hxmor
mi psal a říkal, že to musí nějak sladit se Severní stopou, co je v sobotu...takže to vypadá asi na tu sobotu večeru nu .):-) ale raději bych to dal stejně spíš tak nějak od pěti. nebo tak....protože se přecijen musim trochu vyspat..jdu na řadu hnedka v uterý :-D
lelo
No já budu mít v sobotu volno, páč má Ivanka závody. Ale severní stopu asi nejdu. užil jsem si to loni a není o co stát. :) Budu se těšit... :)
Severní WarCraft
Doufám, že si nemyslíte, že tam jdu dobrovolně. Problém je, že musím večer dovézt rodiče domů. Přemýšlel jsem, že bych potom buď nasedl na vlak a jel za vámi a nebo bych udělal na tatínka veliký oči, aby mi dovolil jet k vám autem. Ale nevím v kolik se budou chtít vrátit tak je možný, že tentokrát přijede má maličkost později. Ještě se musím optat. Krááááátkýý :D
.(
Tak bohuzel to vypada na 75procent ze neprijedu :( a jestli tak asi pozdejs... zitra vam dam jeste nak vedet jak se to bude vyvijet ... takze telefony na primu Nedvajzovy .)
to hxmor
ok. mám telefon u sebe. ale bezpečnější je mě smskovat...než volat .) nějak se mi hovory nezobrazujou .)
Tak jak?
Jak to vypadá s hxm? Teď sem dorazil domu, takže si udělám večeři a pujdu.
KingDuku!
Hxmor už je tady...takže doraž doraž .) a něco přines :-) máme hlad xD
Chvíli
Ještě musim počkat až se vrátí táta, on má spoždění.
tak kamarádi
včera to bylo super. Dixit sem si užil mooooc :-D, tímto děkuji plačícímu jelenovi .) .. mrzí mě, že se Proroctví nelíbilo - ale z Warhammeru mám radost - že se líbí :-D....další Medvědí Deskotéka tedy bude až v rámci Zatroconu? :-)
Hxmore - dohodni se s elenistarem, jestli ti sežene fleka ještě .)
:)
jj říkal, že se optá. Proroctví není moje moc no ... bohužel. Jeleni jsou moc .D ještě když pláčou když hraje vzducholoď. WAAAAAAAAAAAGH !
Kluci
Takže všechno špatně zpátky na stromy. Změna ohledně zatroconu. S Ivankou jsem se bavil a dohodli jsme se, že bude pro obě strany asi milejší, když Ivča nepojede. Tím pádem nemusím řešit žádný flek. To jest k Zatrconu. Potom k poslední deskotéce. Dixit byla sranda, jen nesmíme mít moc intelektuální nápovědy. Když budeme hrát s hxmorem, tak asi vždycky odendám plačícího jelena. Proroctví škoda, ale chápu hxmora. Mě to s ním taky nebavilo. Ani jsem se tě neptal, jestli se ti líbilo to puerto rico... jestli tě rajcujou takovýhle hry, nebo jestli zůstanem u starcrafta a jemu podobných. Jinak warhammer hrajte, zakousněte se do toho, pak se dohodněte, kupte si napůl core set... :D A budou pořádný bitvy.... for glory empire... nebo? Fasta. Fasta. Oh noo. Too fast.
Na závěr jedno baj-d-vej. Včera jsem koukal na "Kick-Ass" vynikající film. Fakt jsem se nasmál občas. přivezu a ty Lelo zejtra odmaturuj...
:)
Tak to jsem rád, že mám flek. Projednám to dnes s tátou. Jelen je moc zlý zvíře .D ... Port rico mě bavilo, docela mě ta hra zaujala. Proroctví sux .D ... Dnes jsme hráli s Dukem a dobrý .) ... a Lelo taky přeju aby jsi odmaturoval a ještě něco pro povzbuzení ... Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagh !
fasta fasta fasta :-D
děkuju, zejtra si to dám .)
still one day and after than >> 4 month of greate freetimes and goodtimes .)
WarHammer
Vážně o tom začínám uvažovat... Neska sme to hráli asi 10x a do cela nářez. Lelo, držim palce a všichni ostatní se zatim mějte, asi se chvíli nesejdeme...
xD
Hahaha Dan prohrál 2x za sebou s trpaslíkama proti orcům .D strašně mě to baví i když pořád prohrávám .D ... jinak Gratz k mature Lelo ... ale být horší jak Elenistar ... no no no špatný, hodně špatný ! :D WaaaaaagH !
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dark souls + 4 rozsireni
Akt. cena: 4500 Kč
Končí za: 4 dny