Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Medvědí Deskotéka
Tak jsem založil vlákénko, které se bude týkat našich pravidelných herních seancí....
Mě by se asi hodila spíš sobota večer. Jsem ochotnej hrát !skoro! cokoliv.
Supper
takže hrajeme sázky a dostihy .D
...
Proto tam bylo to slovo SKORO.
Dostihy a sázky
neboj Hxmore...dáme si někdy nostalgický večer spolu s Ramsessem a Z pohádky do pohádky ( ačkoliv, ten by se hodil do fantasy speciálu - což? )jak to tak vypadá...tak sobota večer. a esli ne, tak jen kvůli Elenovi...hm?
mimochodem...dneska sem 3* porazil KingDuka v Dobyvatelých Vesmíru...Yeahhhh :-P
co se mě týče
Chápu, že by to byla bolestivá ztráta a že by hraní za nic nestálo, ale můžete si zahrát i beze mne. Hru si pučte jakou chcete. Já jsem velkorysý a uvědomuji si, že nic nemáte. :D
Hive
o víkendu budu mít nový přírůstek. sice sem chtěl vlastnoručně vyrobený Hive věnovat Elenistarovi...ale kašlu na něj když je takový :-D
Aaaa
mám strašnou chuť na vládce podzemí ... strašně se mi ta hra líbila a dali jsme ji jen jednou :( ... aa víkend musí vyjít :D těším se :)
sobota
Tak přijďte v sobotu na večer. Mám volňáska. Ale složíte se mi na cukrárnu. ;)
kouzelnej papírek
použij kouzelnej papírek Elene :-) ...Ivča může hrát s náma....mimochodem, taky by se mohla připojit na zatrolenky...
Hive - stav - vyplněné hexy, vytvořené blbince na tisk. teď už jen nechat vytisknout, nalepit, zalakovat....ještě řeším právě otázku laku .. .) asi zkusím bezbarvej lak na nehet :-D
co s Ivcou?
Koupíme jí celovečerní lístek do kina, nebo ji vysypeme hrách a čočku na zem a necháme jí to roztřídit.) ... ne... složíme se ti na tu cukrárnu ;)
Ad sobota
No hele uvidíme přesně jak to bude. To je zatím ve hvězdách. Nic méně. Co kdo přinese? Třeba když to pinďukovi řeknem hned tak se taky vytáhne. Řekne Psovi ať mu něco upeče. Jinak brácha, řekni to mámě dřív než půl hodiny před akcí jak minule.Pokud bude čas, rád bych sehrál ty warrior knigty. ALe řikám, nevíme nic dopředu. Kdyžtak si zkusíte ve třech tu wowko kooperativku a pak mi povíte jaký to bylo. Jeden klučina odsud posílal tenhle link. http://boardgamegeek.com/thread/92300/cooperative-or-solo-variant-with-a-new-event-deck třeba tam něco bude. Ale jinak si myslím, že jako kooperativka to bude lepší než se řezat proti sobě. Stejně to je akorát zdržovačka. A pvp si tam můžete hodit taky když budete mít zájem. Ok těším se a já jdu študovat variornajty.
Občerstvení?
Co přinést? :) ... můžu donést kofoly... nerad bych vezl vlakem koláč/pizzu nebo něco tak, ale když tak přemýšlím tak tu pizzu bych hodil do pixly a dovezl to tam .) poptám se jestli bych si mohl zkusit udělat pizzu .) ale kofoly to jistěj
Příjezd ??
Od kolika máte volno a v kolik přijde Dan? Abych si našel správný vlak :) ... Kofolku už mám .)
ohlédnutí
Tak kluci, já byl nadmíru spokojen. Do příště dostuduji pravidla válečných rytířů, a jak se znám, tak přivezu i rozšíření. Z vládců mám radost, takhle už mi to dlouho nevyšlo, a jesem rád, že už začínám pomalu vyhrávat. Pak jsem měl v zásadě radost z mé poker fejs. Přiště se už musíme o něco vsadit. To bičování mi chybí. Malá kritika ke kamionem po galaxii. Tentokrát to nebylo ono. Asi to byl přílišnej hardcore. Hxmorka mi asi dá zapravdu, když přišel o 60% lodi po první kartě :D Příště přemýšlím o tom, že vojtíkovi ukážeme tajemství zvrhlého proroctví. Hmm opuštěná chatrč. Vida běžný předmět. :)
jenom tak na okraj
Vím, že se tady kluci moc nevyznáte. ALe dobře radím. NIjak se nevyjadřujte do diskuzí o hře hellgame, cashflow, nebo gardenfurys. Jsou tu lidi co vás za to sežerou za živa. Je to na delší vypravování...
zakázané ovoce...
a žes to řekl, tak se asi vyjádřím :-D schválně kdo koho dostane do kouta .)
ohlédnutí > Proroctví kvituju.....sem pro....ovšem bez praporce a krize :-D a jedině s hobitem :-D
Hmm...
Hmm... Jedině když tam budu moct pěstovat rýži :D ... Rád se naučím další hru ;) Jinak ... Dane na příště znova perník ! :D
tenhle víkend
asi nevyjde....resp. určitě...já jedu na šumavu od pátka do neděle...mrzí mě to kucí .) nooo a KingDuke nevim jak na tom je, ten by měl jet se mnou....tak si můžete udělat seanci ve dvou a pařit nějaký karetky .) popřípadě si Hxmore někoho sežeň a přijeď s kamarádem. přespěte si tady, mamka vám něco uvaří. zahrajte si deskovky :-D
HOUWHG
tento víkend
Rozumím poručíku. Pohov. Myslím, že jistá osůbka bude mít radost, že se nic nekoná. JInak hxmorko, jestli chceš něco pujčit, není problém... domluv se s adamem. Zatím
..
Lépe řečeno: Lelo jede se mnou. Ale jinak je to přesné.
tsss
nějakej otazníček mi tady bude říkat jak to je ne? :-D btw KingDuke...v čeříně máme skupinu středních kluků :-D
...
Asi vim ne, aspoň budu mít prágoše...
:)
Všichni něco koukám. Tak abych nebyl trapný tak mě přijede rodina z Ostravy. Takže taky nemůžu abyste věděli ;)... jinak hru si teď nepučím, protože budeme mít dost práce s nimi. Možná další týden .) OVER
Ok
Nevadí, já měl příjemnou herní session včera. Naučili mě dvě nový hry a obě byly fajn. Nikomu ani muk, ale dvakrát jsem je porazil. hehe Jsem měl nehoráznej haluz. :) Jinak mám expanzi k warrior knajtům a je to luxusní. Už se moc těším.
;)
Já bych si docela zahrál hratelný Galaxy trucker .D takový kde bych po první kartě nepřišel o 60% lodě .D a třeba bych občas i doletěl .D
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Lord of the Rings: The Card Game Revised Core Set
Akt. cena: 2800 Kč
Končí za: 4 dny