Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hrani v artboxu
Jedna se ted o uterni herni seanci u me v kanclu se Sydem, Siaronem a Zeusem. Treba se budeme schazet casteji v ruznem poctu a obsazeni, takze bych to pak vzdycky resil tady - tedy terminy a co se bude hrat. Pres osobni vzkazy je to nesikovne.btw
Zabírám si černé ;)
Sydo
Safra, slibil jsem zene nejaky spanelsky vecirek:(
aneken
Máte doma koridu? :)
Sydo
Ne, flamenco nekde venku. Zena to tanci, tak se ji to bude libit, ja budu trpet a myslet na vas. Ale v pondeli uz to zkusim, jsem domluvenej s klukama, co jsem s nima desne dlouho nehral. Nekdy pristi tyden se pak muzem domluvit spolu. Ale priznam se, ze Stodulky ani nevim, kde lezi:D
sydo
proc zrovna zitra ? :( chjo
Siaron
co se deje? Nemuzes?
chajim
Ad Astra
Já bych šel, ale v kolik?
Chajim
Na šestou.
rbx
no kdyz se to dozvim den predem odpoledne, tak vetsinou ne :)
Ad Astra
Pánové, mohli byste po té sessioně sepsat nějaké poznatky o Ad Astře a hodit to někde do diskuze? Rád bych si na to přečetl vaše názory a herní zážitky. Předem díky moc.
Siaron
To ja vetsinou i ano, ale blbe se to seslo:(
Dnes
No tak, pojďte si někdo zahrát! Škemr :)
Ad astra
Podle toho jak to tady popisujete se mi to moc libi. Ale bohuzel mi je dneska neni moc dobre. Snad jindy az bude lip.
sydo
dostal jsem propustku:-) takže bych mohl přijít. na jak dlouho to +- je?
jo a nikdy jsem AA nehrál
chajim
Rbx dorazí až na osmou a jelikož jsme zatím jen dva, tak to na tu šestou asi nemá cenu :(
aaa
Dlouho jsem neaktualizoval, samozřejmě přijď, pokud dojde i Chajim. Je to tak na hodinku.
upřesnění
Takže kdo by na tu šestou přišel? Ať v tom máme jasno :)
Chajim
Onlouvám se
ale vlítla mi do toho přednáška, takže bohužel nemůžu přijít. Někdy příště nebo spíš kdyby to bylo blíž centra, takhle to mám přes celou Prahu a času je málo, bohužel :-(
Chajim
V poho, necháme to na jindy.
středa 14.10. Fury of Dracula
Nechtěl byste si někdo příští středu zahrát FoD?
středa
Proč ne. Ale nikdy jsem to nehrál. Stojí to za to? Zase by to bylo na druhý straně prahy? Někdy večer?
Elenistar
Ja to hral 1,5 x. Moc se mi to libi, mam nekolikrat prectena pravidla a ma to super atmosferu. Jeden je Dracula, ostatni ho honi. Je to vlastne princip Scotland Yardu, ale upgrejdnuty dal, protoze dochazi k soubojum, Dracula ma sve pomocniky, ktere rozseva po Evrope atd. Proste prijd, zapalime svicky, nasadime zuby a jedem :-) A ano, je to ve Stodulkach, tedy zlute metro. A cca od 17:30 a vys, prece jen musime predtim neco delat.
rbx
no snad to stihnu dám ještě vědět.... bude tam i Tom?
elenistar
bude, ac to tak nevypada, protoze draci (a hlavne ti mali) maji radi teplo a tady je stabilne 18 stupnu. Asi budu to topeni reklamovat.:-)
kancl
My tu tomu familiérně přezdíváme Tomb of Ice :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
War of the Ring: The Fate of Erebor
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 1 den