Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hradiste 6.6.-10.6.2012
definitivni datum ozzyconu, kvuli omezene kapacite maji prednost ucastnici lonske akce, vzhledem k predpokladanemu teplemu pocasi je dohodnuta moznost postavit stan. kamaradi, hry, stodola, grill a pivo, co vic si prat :-)ostrava
ehm, nakou nahodou nejde niekto na hradiste ALEBO warcon, co sa teraz bezne pohybuje v ostrave - vyskovce plz-plz? :) dakujem moc
paladin> klido 'vem si loze me':D .aj tak ich prvu noc urco nestihnem vyuzit.. (..toz snad ani Ty!)
ella
to je moje práce, najdi si něco jiného
to opčík
Asi já.
nabídka svozu
6. odpoledne z J. Hradce odjezd
uzavírka
ahoj lidi, už mi prosím nepište, hradiště je uzavřené, moc se omlouvám všem, na které se nedostalo, bohužel nejede spousta z těch, které bych tam moc rád viděl, zájemců je moc, postelí málo. samozřejmě každý se může přiject podívat, stodola to unese, ale ubytování už bohužel není :-( účastníci zájezdu dostávají průběžně zprávy do mailu. díky za pochopení...
Prosba
Jede prosím někdo z Prahy v pátek večer nebo v sobotu ráno a vzal by jednu zbloudilou ovečku (tedy mě) s sebou? Děkuji :)
Havelock
já jedu vpátek kolem druhé.
Brzký odjezd...
Nazdar hošci, sorry, vyhodnotil jsem hodinu svého odjezdu - šestou ranní jako nevhodnou pro jakýkoli druh loučení, tak tu nechávám aspoň takovouhle zdravičku...
Užil jsem si to jak sviňa, díky za vřelé přijetí v tak vybrané společnosti, spoustu her co jsem stih i nestih zahrát či dohrát (Titan, kurva...), díky za občasnou pozornost při vysvětlování Ron&Bones a pochopitelně i za šokující souboj medvědů, byť mě jeho náhlé a nevhodné flashbacky budou obtěžovat ještě mnoho dní :-)
Fakt parrráda, jediný co mě hodně mrzí je, že jsem musel odjet předčasně, ale byl jsem s vámi aspoň duchem a budu se pekelně snažit dostat se do Čech na některou z dalších akcí, nebo se aspoň čas od času přifařit na nějakou tu session v Praze. Ou jé!!!
uf
tak jsem doma
3x sláva ozzymu
3x sláva
To mi připomíná spoustu výborného masa, za které putuje můj velký dík hvarovi a obludovi. Uronil jsem ráno slzu, když jsem si konečně něco zahrál s ozzym. :) díky všem... opičíkovi za vykombené mekanisburgo, Jiřímu za statečnost jeho rytířů, sydíkovi za indonesii a práci na oficiálním překladu k affenschrecku, Ivanovi od Jiramana za jeho naivitu, anekenovi a eyronovi za příjemné posezení u Tichu, klopikovi a zbytku party za brass a rozšířeného schoguna a bihnovi a pochopitelně ultra skupince za HISko(přespolní Olaf, Eliška, Oblud, Citron a Klopik), že mi konečně upřímně a opakovaně vysvětlil, co jsem doopravdy zač.
Hradiste
Tak jsme prave dojeli a chceme vsem podekovat. Predevsim Jirkovi a Martine Anderson za sdileni stejneho pokoje a pochopeni, kdyz jsme chodili spat kolem 3. hodiny rano zatimco oni uz chrupali. Doufam, ze jsme vas moc nebudili.
Dal bych chtel podekovat:
.opcikovi, Olafovi, Assadovi, Elenistarovi a Citronovi za Mecanisburgo. Ackoli jsme v tom trochu plavali, tak to bylo velice zajimave a hra se mi libila.
Citronovi, Vixton a Elle, ktera prebrala po Citronovi roli Dextera Draka v Arkham Horroru. Diky teto zmene jsme nakonec vyhrali a porazili Yiga, ktery si ani neskrtnul.
A rovnez Andersonovym, kteri s nami hrali Arkham poprve v zivote a snad zaujal. Roli vysetrovatelu se zhostili skvele. :-)
Polyluxovi a Citronovi za pozdni Ghost Stories, ktere jsme vyhrali a ani se nezapotili. Priste musime zvolit tezsi level, kdyz jsme vyhrali a ja vas bez jakychkoli problemu dokazal ridit ze zahrobi. ;-)
.opcikovi a Obludovi za Starcraft, jehoz setup trval dele nez samotna hra. Priste musime dat repete... ;-) a ja na oplatku slibuju, ze se naucim ERko, at muzeme dat priste. :-)
Siaronovi, Andersonovym a Citronovi za uzasnou Battlestar Galacticu, ktera byla vyhrocena az do konce, kdy Siaron svym klamanim tela vypadal, ze jednou je pure Cylon a jindy zase Human lover... :-D
Thalesovi a Satanovi za Eclipse, ktery, jak to tak vypada, bude pokazde zahran posledni den akce tesne pred odjezdem. Posledne to tak bylo v Zelivi, ted v Hradisti.... Vyborna hra, ktera nezklamala a myslim si, ze kdo si ji na Hradisti zahral, tak mel jen pozitivni ohlasy. Hlavne chci podekovat Klopikovi, ze Eclipse na akci vzal a umoznil mi tak si jej po delsi dobe zahrat. Ta hra je bezkonkurencni, diky Peto. :-)
No a na samotny zaver samozrejme Ozzymu, Radkovi, Hvarovi, Obludovi a vsem mozny, kteri se starali o jidlo, akci zaridili atp.... a nenechali nas tam umrit, zaslouzite si velke diky!!!
Jestli jsem na nekoho zapomnel, tak se omlouvam...
MH
Já děkuji všem výjimečným lidem, které smím považovat za své kamarády. Vy ostatní mi připomínáte, že hýždě mají dvě části. :)
P.S. Taky děkuji Markovi, Matoušovi, Lukášovi, Janovi, Noemovi a jeho partnerovi, Robertovi nebo také Günterovi, Horstovi, Hansovi a Olafovi (též přespolním), Jardovi, Slávkovi a Bohouškovi, ale hlavně... T. ... Texas ... Taylorovi.
re
Úžasné, vyčerpávající a zároveň tak osvěžující. Díky moc a brzy zas!
Diky
...především Ozzymu, ale i všem ostatním (nebudu vás všechny vyjmenovávat, protože by se jen prokázalo, že stárnu a paměť už mi neslouží tak jako dřív :-) za bezva prodloužený víkend.
Už teď se těším na nějaké to "příště"
Vojto, žádná zmínka o Androidovi? Jsem konsternován.. :-)
Parada
Opet se prekonaly fyzicke limity, nevim proc, ale doted me boli lytka z toho tance u tyce s kandelabrem :) diky vsem, specialni bonus jde za Permonem a jeho epic rap battles of history. Jsem rad, ze jsem videl nazivo Red Barricades, i kdyz jsem se moc aktivne neucastnil. A megadik siaronovi za booster draft Magicu :)
diky
slova jsou zbytecna, opet jsem se presvedcil, ze jakekoliv predikce a ocekavani jsou zbytecna. panove, zachlastat takovou extraligu jsem jeste nezazil :-) byli jste vsichni skveli a pristi rok na stejnem miste.
diky
..
no, ked sa konecne vsetci uz rozohrali, zrazu to koncilo:D
..toz, obrovska vdaka vsetkym za skvele, opat uzasne chvile - herne i vsetky ostatne(!) a hlavne celemu vykonnemu stabu s Ozzym na cele.. specialne etudy si urco zasluzi grill-majster Oblud, lebo si so mnou popri tom vsetkom stihol zahrat aj napinavy sags v ERku:)
Na najlegendarnejsiu prehru v dejinach SC-tBG urcite nikdy nezabudneme, Mecanisburgo potesil (ale asi posuniem), epicku Eragru vyhral prvohrac Assad, coz je haluz...Kamakor rulez, no a Wiz War je pecka vykombena:D
Este nedakujem ba priam hanim tych, co nemaju problem odist uprostred hry od stola, lebo sa im nedari! :P
Osadnikom na izbe moc fandim - fakt nikto nechrapal, takze som sa aj dobre prespal pomedzi vykony:D Chlapci, s vami je radost spat! (..coz mi pripomina...)
Hvar>..drzim palce a posielam veela pozitivnej energie! (+vdaka este raz)
Laredo> tos zavahals!!!!grrr
ps: vzdy je co dohanat, tesim sa na vas najblizsie!:)
PS2: tazko sa dostavam do 'normalu'..a je to skveleee:D:D
přátelé, kamarádi
i já děkuji převelice, až se za játro popadám. Bylo to velkolepé!
Sydo: slyším tvůj rap, neříkám nic :)
Tož hezké to bylo
Děkuji za příjemně strávenou dovolenou. Výborné deskovky, kumpáni, jídlo, pití, co víc si přát, jen ten dnešek bude značně náročný. Už se těším na Warcon =)
Sydo: Číslo pět mi připomene...
Hrabinho
Na Warconu se budeme muset radne ztrestat.
hradište thx
Děkuji všem za výbornou atmosféru a super akci, především skvělému organizátoru a pokusnému králíkovi Ozzymu:) BTW jak dopadla záda?:)
Hvarovi a Obludovi za skvělou krmi.
Všem, kteří si se mnou něco zahráli:) i těm co si nezahráli, protože jen dýchat tu herní atmosféru je slast:)
a sydovi za úžasný poledance:) ... neboj video bude jen, co se prokousáme haldami pracovních povinností
Hradiště
Rád jsem zase všechny viděl, potěšil mě Looser, se kterým jsme si ověřili velký potenciál Band of Brothers.. (když už na to ASL musíme počkat do důchodového věku - vím, tímhle jsem si to u mnohých podělal) :-)
Každopádně gratuluji ozzymu za evidentně podařenou akci.
Chtěl jsem se zeptat, jak se jmenovala tamta kostková hra, u které se mnozí rozplývali, že je lepší než King of Tokyo, papírové postavičky ve stojáncích se vzájemně mydlily (třemi) typy útoků...? Nemůžu to nikde najít.
polda
ultimate warriors
2013
12.-16.6.2013 je dalsi runda
satan: zada jsou krvava... na obou pulkach stejne :-)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Zombicide - obr Finarton a zombie giant
Akt. cena: 690 Kč
Končí za: 3 dny