Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Hradiste 6.6.-10.6.2012
definitivni datum ozzyconu, kvuli omezene kapacite maji prednost ucastnici lonske akce, vzhledem k predpokladanemu teplemu pocasi je dohodnuta moznost postavit stan. kamaradi, hry, stodola, grill a pivo, co vic si prat :-)ozzy
No pár selat jsem už pekl... ale je s tím spousta práce. jak je to veliký a na čem to pečeme?
hvar
peťu potřebuju na odvoz a razidlo mám :-)
Sele
Jednou jsem přihlížela pečení selete na jehle s motorkem, aby se to nad tím žhavým uhlím pěkně točilo. Myslím, že se klidně můžu nahlásit jako support :-)
ozzy
http://www.youtube.com/watch?v=TtL5JnwSoS0&feature=youtu.be
ella
jestli ti fakt jde jenom o odvoz tak vím o někom kdo tě sveze
hvar
já si na to moje třeštidlo počkám .-)
ad video
proč mi nikdo neřekl, že když něco vysvětluju, tak mluvím jako idiot?
elenistar
ne, ty nemluvíš jako idiot, ale vysvětluješ to, jako b nám bylo 10 (což se často hodí)
já na toje vysvětlování nedám dopustit
El
To je pedagogická deformace, snažím se jí bránit, ale chytám to taky ;) Už mi jen chybí rozdat po vysvětlení testy a ověřit si, jak moc mě spoluhráči poslouchali ;)
video
video slušné z akce ozzycon 2011 má 12 GB a už se tam hrne, bohužel rychlostí 100 kB/s takže tak den dva, potom je zakázaná soutěž -- nejftipnější je tam kromě mejch keců na pozadí (vím že mlčeti je zlato, ale prostě mně to nedá) a samozřejmě soutěže Olaf, který kvalitou pití zad plně nahradil Falca
no a jestli se povede stodola z hradiště tak se uválíte smíchy
ella
mám tě přečtenou, budeš jako fandit, ale hlavně ho budeš hlídat aby nealkoholoval
hvar
to není o přečtení, to je sakra znát, jen už si po těch 8 letech zvykám :-/
ella
já to mám doma zase se zdravou výživou
hvar
Prosím prosím, nešlo by k tomu videu dát titulky s názvy her? U některých to buď není řečeno, nebo není vůbec slyšet. A přitom tam byly takové zajímavé věci. Ach jo :(
No třeba až odrostou děti a jako správní puberťáci se mnou vyrazí dveře, bude čas i na takové akcičky ...
som
1/nevim
2/ Panic Station
3/ některý Ascension
4/ asi Battlestar G.
5/Dwarf King
6/ Senji
7/Earth Reborn
8/ Cyclades
9/zase nějaký Ascension
10/Tales of the Arabian Nights
11/Dominant Species
12/Factory Fun
13/Isla Dorada
14/stále ještě Earth Reborn
15/Flying Colors
16/Space Empires
17/War of the Ring
Snad jsem to trefila.
Jinak předpokládám, že až ostatní budou kojit a vychovávat, tak my dva a ostatní vysloužilí rodiče si budem užívat zase za ně ;)
hvar
P.S.: Neměl by se dát odkaz i do diskuse Želiv? Většina lidí sem zabloudí asi jako já náhodou nebo vůbec...
som
1) Obcy
video
tak to tam klidně dej ikri,
přesvědčil jsem klienta že potřebuje nový Nas, ten starší ekologicky zlikviduju a to tím že si ho dám do pracovny a rozběhnu tam ftp protože ten youtube pěkně degraduje kvalitu a to mi přijde škoda, nahrává se ozzycon 2011, titulky přidat jdou, ale kamarád říkal že dát je už do toho vyrenderovanýho by byla prasárna a znovu se mi to nechce renderovat, teprve se s tím vegasem učím je tam něco jako smart rendering ale zatím tomu nerozumím ...
hvar
Tak z toho tvého postu jsem pochopila jen tu první pasáž o tom, že to tam můžu dát :)
Což mi stačí
Ja se zapomnel nahlasit!
Snad jeste neni pozde. Ale od 7.6. do 10.6. se mnou pocitejte (jestli je misto)!
už aby to bylo
já se táááák těším, volno, spousta her, nohy hore ...
Ella
zrovenka dnes rano som to nahodou nalistoval v kalendari..a tiez som si pomyslel: ako sa uz tesiiim!) ..to uz nemoze byt nahoda!:D
E:> kubis: ehm nezabudol.. len si asi zabudol, ze si sa uz nahlasil.. ;))
pls
vzal by mě někdo na jednu noc k sobě na pokoj? bohužel víkned nemůžu ale rád bych se třeba alespon ze ctvrtka na pátek přijel podívat.
Ja
se taaaaaak tesim ... jen ta ella me to nejak kazi :-)
falcova zkáza
s lítosti musím oznámit za jsem byl pracovně vyslan do francie a bohužel nepojedu na hradiště ( vracet se mozna budu až v sobotu) šéf se rozhodl mě vysílat do zahraničí zásadně v konání zatrolenych akci. fnuk :(
siaron
neboj, já budu tak utahaná, že budu jenom koukat do blba nebo spát
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dark Ages - Holy Roman Empire (EN)
Akt. cena: 2500 Kč
Končí za: 2 dny