Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Descent kampan
Koncem září nebo začátkem října budem rozjíždět kampan.Space Hulk
OK, takže vás budu oba v devět ráno čekat. Mapu nachystám, máte se na co těšit!
mart
počítej s tím, že musím ve dvanáct vypadnout
pokráčovat
Vzhledem k tomu že od září nebude moct u mě doma hrát asi tolik lidí,tak si myslím jestli tu kampan neukončíme,stejně se scházíme tak jednou za dva měsíce a to je hodně málo.
Radši bych rozjel novou a to večer a snažil bych se dát dohromadi lidi kteří by mohli hrát aspon jednou za 14 dní.
Co vy na to?
Kampaň
jestli se bude odehrávat v Praze v odpoledně podvečerních hodinách, tak to bych se i přidal.
kampan
do vecerni kampane bych sel ... a klidne bych poskytl i prostory a hru :) A nejspis i nejake hrace
siaron
v Praze?
rbx
copak mam hernu v praze ? :)
Siaron
Do Kladna bych klidně dojížděl,ale jak se od tebe večer dostanu když se to protáhne?
Siaron
Pokud by to bylo na Kladně jednou za čtrnáct dní, tak bych se i přidala (možná i ve dvou).
kosibratr
Definuj protahne :) Tady to neni zase takova dira, posledni bus na prahu jede kolem pulnoci :)
Elissa: ale to je slovo do pranice :)
Siaron
Já bych musel jet tak ve 23 00 ,protože se ještě musím přesunout po Praze.
kosibratr
ja si hlavne nemyslim, ze bychom to dokazali tahnout tak dlouho :) Ja jsem totiz strasne ZLEJ overlord :-D A vubec sem strasne zlej v cemkoliv, kdy hraju za potvory ... sydo s rbx by mohli vypravet ... :-D
Siaron
To je u kampaně asi největší problém ,dohrát to dokonce a myslím že je lepší zlej ovrlord než moc hodnej.
kosibratr
Abychom si rozumeli, ja to nehraju stylem PJ, kdyz hraci hraji dobra, tak to obcas nekde privohnu, aby to nakonec dopadlo ... ja to hraju stylem bud JA nebo ONI .. takze radsi ONI :) Koneckoncu cilem kampane je zabit overlorda osobne a ja se mam rad :)
Siaron
Já do toho klidně pujdu.
pokračovat
Tak co ta naše kampan?Má cenu pokračovat ,já myslím že asi ne ,co vy na to?
kosibratr
Nazdar, no asi ne, když se pořádně nesejdeme, ale rád bych to ještě někdy zkusil, abych to moh úplně zavrhnout:-) nebo tomu přišel na chuť.
tak se můžem zkusit znova nějak dohodnout, ale chce to alespoň jednou za tři neděle hrát.
pokračovat
Je škoda, že zrovna, když se klopčík (za své nepřítomnosti:o) dostal k pořádné zbrani, ani si ji jeho hrdina neosahal a už je konec. Nicméně já jsem za stávajících podmínek pro ukončení kampaně a spíše občasné sehrání nějakého toho scénáře, kde nebudeme limitovaní počtem lidí, resp. případnou absencí některého z hráčů. A můžeme se navíc i protočit na různých postech (třeba Overlord:o).
..
no ja by som si zahral aj hned..
..kedy kto moze..?;))
hraní
dnes jsem v práci, zítra stěhuji kamaráda, pak jsem v práci, pak stěhuju, pak jsem po noční a hraju ASL a pak jedu na dovolenou :-), takže nejdřív za čtrnáct dní
klopčík
Já mužu zítra večer.
Nová kampan
Tak s naší kampani to vypadá špatně,ale kampan ještě nezavrhuju a chtěl bych jí ještě skusit.
Kdo by mohl dvakrát do měsíce pravidelně odehrávat ve všední dny navečer.Nevím teda kde by jsme hráli,ale snad se něco najde.
Začátek kampaně bych viděl od září.
nová kampan
Píšu opět jestli by jste si chtěli někdo zahrát kampan.Hrálo by se večer ,začátek mezi 18 00 a 20 00 hod. Odehrávat by chtělo aspon jednou za čtrnáct dní,hru mám ,chybí akorát prostor kde by se hrálo a čtyři hráči k tomu plus jeden musí ovládat angličtinu a hrát za owerlorda protože Road to Legend počeštěno nemám a angličtinu neovládám .Začátek bych viděl v září.
Kosibratr
Hlasim se. I s prostorem.
kosibratr
2 soubezne asi nedam :) snad se to u nas taky dobre rozjede :) pripadne pak muzeme udelat vymenne hostovani zlych overlordu/overladies :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Ubongo mini - na cesty
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 2 dny