Descent kampan
Koncem září nebo začátkem října budem rozjíždět kampan.Elenistar
Klopčík je na Slovensku, vrací se dnes.
klopcik
elenistar
neboj, mtrvy brouk ozil-uz som tu;)
(o DORN sa prepana neboj! snad len zartujes:P
pozral som terminy, 2.6 viem ze Boldrik nemoze, ja ano.. a vam tiez 'cosi' dlzim (okrem neblaheho vysvetlenia;) . .pridam sa rad do cohokolvek:) ..ceknem to tu este vecer ci cosi;)
:D
vida ho. to víš že len žartujem ;)
jsem rád, že jsi se ozval... fakt jsme vubec netušili. Dokonce jsme i nechali otevřené okno, aby ses dopískal :D
Zítřek
Elenistar a klopčík já zítra mužu tak zahrajem něco ve třech.
kosi, ele..
okisek..toz zas na 8:30 cca u kosiho? ak by inak, napiste do vecera, ceknem..
..vezmem cosi so sebou urcite, nech je 'sirsi' vyber:)
(ele: toho dorna Ti donesiem tiez, s tym nie su zarty!:)) inak paradna vec, vdaka za zoznamenie, casom si tuti zozeniem svojho;)
zdravím pánové
tak jsem zpět a opět bez času:-)
2. a 3. jsem v práci a 7., 8. taky
jinak v podstatě můžu :-)
klopčík
borec ho tady na bazaru prodáva za 300 ten dorn
ZÍTŘEK
Tak že zítra v 8 30 u mě,hru domluvíme na místě.
klopcik
ele
jj vsimol som si, no ked uz, siel by som radsej do druhej edicie, plan je rozmernejsi, figurky, plus ku tomu rozsirenie.. uvidim casom..momentalne mam prioritu skompletovat 'monumentalny' Mutant Chronicles, ten svet mi je srdcovka;)) ..co vsak isto nemeni na veci, ze dorn je huste kafco:))
Příští týden
Vím, že je to hodně předčasné, ale v příštím týdnu bych se moc přimlouval za pátek. Ideální to den pro další herní session!:o)
Příští týden
Pátek 11. zatím mužu ,tak jsem pro.
Pátek 11.
Dejte vědět kdo muže v pátek.
...
Takže pátek u mě stále platí, nicméně mohl bych i ve středu, pokud by to něčemu (zejména hraní:o) pomohlo!
v pátek
můžu ale max. do 12, ve dvě musím být v práci
11.
..ze by plna zostava? to si nemozem nechat ujst;))..ale tiez by mi bolo lepsie nejak skor skoncit, max 12 bude snad ok;)
Ele: ze to das!;)
čas
Tak že v 8 30 vás čekám a doufám že dorazí i Elenistar.
hmm
já právě furt váhám... vubec jsem neměl v plánu být tady do pátku. Takže spíš ne kluci... beztak už jsem na klopčíka alergickej a potřeboval si od něj odpočinout ;) to zvládnete i beze mě, nemám strach :) a příště bych se sešel i na něco jinýho
:))
Ele: ..to fakt? takze sa Ti uz nemusim pravidelne hlasit jo.. nie ze mi budes zase plakat na ramene! :P ;)
..ale skoda, mohli sme dat cosi z kampane..toz uzi vikend!)
ostatni: ak date vediet, vezmem napr WK ci MCH..;) inak sa nebranim nicomu...
Boldrick: a co tak zachaosit v starom svete? to by sme boli akurat 4 (-len navrh, ak sa nepojde do descenta;)
pátek
Já bych docela skusil ty WK
wk
jj, natrenujte... a pak si dám s váma. Ty já rád
klopciiik
11
chlapi, mrzi ma to, no uz teraz viem, ze mi to 11. nevypali:/
(WK je vam samozrejme k dispozicii)
pátek
Tož to se nám to zase pěkně sešlo:o) Inu hrozně nerad se opakuji, ale mám tu stále pro otestování ten epický scénář/ misi ze Space Hulku...
pátek
já jsem pro hulk, jelikož WK neumíme
PÁTEK
Tož tedy SH u márta?
jj
space hulk, mě alespon nebude tak mrzet :)
Critical svatyně nevyloupané žetony
Akt. cena: 360 Kč
Končí za: 3 dny
Zatrolené hry již od roku 2007 přináší hráčům informace o společenských deskových hrách od těch nejpovolanějších – od nich samotných. Protože kdo jiný má důvod podávat informace bez příkras? Kdo jiný o špatné hře řekne, že je skutečně špatná. A komu jinému tedy nejspíše věřit, když o hře bude tvrdit, že je parádní...
Více o Zatrolených hrách | Úpravy Zatrolených her | Využívání cookies | Zpracování os. údajů
© 2007–2025 Ondřej Mysliveček
Načítám ...
Načítám ...
Načítám ...