Descent kampan

Koncem září nebo začátkem října budem rozjíždět kampan.
Jedná se o : kosibratr,Elenistar,Boldrick a mart,tak že nám jeden hráč chybí.Pokud by jste měli někdo zájem a mužete hrát dopoledne od 8 00 tak dejte vědět.
Jedná o hraní jednou až dvakrát v měsíci.
10.9.2009 13:46:49

místo
a do Bohnic se dostaneme nakonec stejně všichni :-)

23.4.2010 21:51:50

místo
Tak že v pondělí v 8 30 nástup u mě ,pokud by byla změna místa tak dá určitě Elenistar vědět.

24.4.2010 20:45:13

právě
u mě to nepujde, takže se moc těším :)

25.4.2010 08:40:11

Pondělí - Kosi
Jasan, dorazím. Ještě se podělím o aktuální info:

Z důvodu globální krize bude světlo na konci tunelu zhasnuto.
Srdečně Váš,
Bůh

Tak nevím, vztahuje se tohle i na Overlorda?:o))

25.4.2010 10:52:08

safraaaaaaaa
...chlapi, tak ake RPG-cko som si ja dal, nenormalne mi kleslo XP .. :(

..najprv koli nehode/zapche trvala cesta z domu na metro o vyse 10min viac ako bezne.. potom na konci cesty metrom ma Elenistar NEcakal, zato jeho sms dorazila moj vybity mobil uz uplne :(( dalsi fail..
a koli nej som sa vratil zo zastavky, ci ma tam nahodou este predsalen necaka, potom mi doslo, ze asi nie, lebo uz bolo pol...
..tak som si nastastie TIPOL spravne cislo busu hned na prvy krat! (dotreraz som chodil bud vzdy desne zakecany s Elem alebo autom s boldrickom, takze tie cisla mi nic nehovorili..fail c.XY)
kedze mam fotograficku pamet a oriencacny zmysel, s napetim som vystupil na spravnej zastavke pod kosiho barakom..!

Tam zacala druha uroven dungeonu, ako sa dostat za vami. Najprv som vam piskal pod oknami, ale asi ste boli uz zahrati a nevnimavi (grrrrrrr!) po case ma to prestalo bavit a asi aj susedov na balkonoch, ked sa zrazu zazracne otvoril portal a podarilo sa mi preklznut do vchodu. Hura! hovorim si.. omyl!
Zvonceky pri schodisku sa necakane ukazali nepouzitelne a pri testovani vsetkych ostatnych (kedze neviem kosiho priezvisko) sa zpoza tych pancierovych dveri ozvala kosiho suseda..ale ta bola velice nedoverciva jezibaba a nemol som jej zaboha vysvetlit, ze idem ocakavany na navstevu, pretoze ona ziadnu necaka.
Frustrovany som este skusal zurivo mackat zvysne zvonceky, ked ma prisiel vyhodit nejaky sused, ze nech cakam vonku..
Tam som sa so slzami na krajicku snazil hypnotizovat okno (za ktorym ste ma urcite ohovarali, ze som nedorazil) ale ked to za dalsiu stvrt hodku spolu s hvizdanim na celu ulicu nepomohlo, tak som so sklonenou hlavou prijal porazku od zleho osudu..tak snad bol ten vas lepsi, ako tak pozeram na hodinky, stale este hrate.. sakra. A to som sa tesil na nove feat karty ..a tiez novy dicetower, co som chcel s vami otestovat, som musel odniest naspet (odolal som nutkaniu rozsekat ju nakasu od zlosti!)
takze pekny den a dovidenia nabuduce:)

(kosi preboha, daj si dokopy zvonceky!)

26.4.2010 10:33:02

klopčík
S těma zvonkama mě to opravdu mrzí,příště ti napíšu kde máš zvonit a dej si také pozor at máš v pohodě telefon.
Jinak přišel o vydařenou hru dneska jsme to owerlordovi poprvé nandali.Hrali jednou venku,kde nás jednou zabil a pak jsme přešli do nového dungeonu,kde jsme přešli dvě patra beze ztráti života a pěkně jsme se naexpovali a třetí patro jsme takticky vyklidily.

Domluvily jsem další herní akci na tento pátek,nevíme co se bude hrát ale budeš moct dej vědět at ti pošlu mapu jak se ke mě dostat:)

26.4.2010 12:50:12

kosi
aaach..to ma mrzi este viac! ..znie to az neskutocne!! a to vse pomocou tych novych kariet?? musia byt huste veru..a co na to overlord, nebol moc smutny?:)):P

26.4.2010 13:03:24

klopčík
Ještě si naštvanej, nebo si už z tebe mužu začít dělat legraci?

26.4.2010 13:17:34

klopčík
Jenom pro dílčí upřesnění, za celou hru jsme měli pouze dva mrtvé, to když dvakrát za vlast padnul můj mág (nebo spíše mák:o) Karty jsme kupodivu příliš nevyužili, šlo spíše o to, že jsme zrovna narazili na snadnější protivníky, tedy vyjma posledního patra onoho dungeonu, který jsme po zralé úvaze raději zavčasu opustili.

Jediné negativum je snad takové, že Overlord vypálil jedno město...

Takže škoda, žes nakonec po všech těch lapáliích nenašel cestičku, snad sis smůlu vybral. A je-li řeč o smůle, kostky při partii neobvykle často padaly se symbolem X negujícím zásah a to na všech zúčastněnýczh stranách, skoro by se dalo říct, že byly nějaké ty interupce na slunci, či co.

26.4.2010 13:21:49

mart
Jestli to nebylo náhodou tím sopečným prachem:)

26.4.2010 13:45:44

Kosi
Možná:o) Já osobně trochu podezřívám ten domácí štrúdl, na jednu stranu opravdu vynikající, na tu druhou vůčihledně vygeneroval postih -2 k hodnotě Luck pro všechny, co měli co do činění s jeho hlavním strávníkem;o)

26.4.2010 15:28:42

mart
Možná kdyby mág tak neprahnul po maně(štrudlu)a rozdělil se s ostatníma tak by se nás štěstí třeba drželo a b ylo by to +2k:)

26.4.2010 16:36:43

klopčík
další plus byly fakt mocný prokletý předměty, ale když mě nebo kosiho OL dostane tak si vynahradí, že jsme ani jednou nezařvali :-)

26.4.2010 19:21:33

štrúdlí mana
Pravda, je mi samotnému trochu hanba, že jsem tuhle laskominu zporcoval úplně sám a na ostatní nic nezbylo, ale za všechno může můj mág, je to skrytý štrúdlofil!!

27.4.2010 08:55:59

Pátek 30.
Takže jak, co tenhle pátek dopoledne, kdo může a kdo ne?

27.4.2010 12:00:40

pátek
Já mužu a bylo by to od 8 00.

27.4.2010 13:35:02

pátek
Dám vědět, jestli dostanu od mé milé volňáska. :)Ale myslím, že by neměl být problém

27.4.2010 15:47:43

pátek
bohužel nemůžu :-(

27.4.2010 19:39:10

pátek
Tak že budem tři a co si zahrajem?

28.4.2010 20:52:41

pátek
Zítra nebudu vubec na netu ,tak že v pátek v 8 00 u mě a co budem hrát rozhodnem na místě.

28.4.2010 21:57:11

haló
kdy další sehrávka, kosi hoď datum

2.5.2010 22:41:17

pátek
přimlouvám se za tento pátek. Jste namlsaní co? Ale já vám dám. ;)

3.5.2010 08:04:28

piatok
..moze byt.. uvidime, aky datum hodi kosi;)

Ele..:isto si dam rad! ..vdaka dopredu..a co bude dobreho??:):P

3.5.2010 15:01:38

datum
V pátek jsem bohužel v práci ,tak že navrhuju příští týden pondělí nebo pátek to jest 10. nebo 14.

3.5.2010 17:49:17

Nový termín
OK, desátého i čtrnáctého má můj mág ve svém pracovním itineráři volno. A pokud bude zajištěna štrúdlí mana, zaručuje další velké vítězství:o)

4.5.2010 09:25:48

Vybíráme z Bazaru

Domek plný chaosu
Domek plný chaosu
Akt. cena: 499 Kč
Končí za: 10 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas