Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Descent kampan
Koncem září nebo začátkem října budem rozjíždět kampan.Pondělí 29.
Tenhle termín je z mého pohledu taky průchozí, ale přišel bych pozdějí, až tak na devátou. Takže byste to akorát stihli rozbalit a přerozdělit, čímžto bych si přisednul takříkajíc k hotovému;o)
29.
by šlo
29
Tak že 29 v 8 30 u mě ,nebo u Elenistara v klubovně?
Pondělí
Ehm, takže jak tedy v to pondělí? Resp. kde se srazíme?
mart
jj, je to ted... melo by to být u kosího bráchy
Pondělí
OK, takže u kosiho. Připomínám, že přijdu až tak kolem deváté...
Pondělí
Tak že všichni v 8 30 u mě až na marta ten teda dorazí 9 00
pondělí
ačkoliv Descent nepatří mezi mé TOP, už se dost těšim:-)
"Mordog iz da best, uáááá"
Další termín
Tak po třetím kole kampaně by mělo být další datum 12.4.
Další termín...
Klidně, ovšem ještě před hraním vám na pár příkladech názorně demonstruji, v čem je chyba v souboji Overlord vs hráči a předimenzovanost prvně jmenovaného, což následně devalvuje hraní.
12.4.
pracuju
a tak nějak jsem taky čím dál tím víc rozčarovanější a radši bych dal něco jinýho
kluci
jsem pro, aby nastala změna... sázejte nápady jak, by to šlo vylepšit... jestli mě oslabit, nebo vás posílit... nebo boldricku bys to rovnou odbouchnul?
Elenistar
mart se na to ptá v Descentu:tRtL
no, abych pravdu řek, tak se mi moc pokračovat nechce. čím dýl descenta hraju tím míň mě baví. Tak nějak mám radši klasické rpg, alespoň se stálou, pravidelně se scházející partou.
deskovky hraju rád, když chci změnu, nebo se nemůžeš scházet pravidelně.
ani jedno descent nesplňuje, musíme se scházet +- pravidelně a je to slabý vývar z rpgéček. ale jestli chcete pokračovat, budu hrát neb vám to nechci kazit.
a další věc je, že jsi nás v podstatě porazil. my už můžem vyhrát jen v případě, že budem mít neuvěřitelný štěstí (což jak sám víš, jsme zatím neměly ani uvěřitelný) nebo nás necháš, ani jedna varianta není moc lákavá. i tak jít do jeskyně kde ne každýho skřeta třikrát umřeš mě moc nemotivuje.
po diskuzi u D:tRtL
dám ještě šanci, Mordog se nevzdává snadno
ale toho 12.4. opravdu nemůžu
Boldrick
To rád slyším. A udělám ledacos, aby nás to více bavilo ;)
Další termín 7. 8. nebo 16.
Tak se prosím vyjádřete jestli mužete,některý z těchto termínu.
Boldrick doufám že feat karty nám trochu pomužou a dáš tomu ještě trochu šanci,ale pokud se budem scházet jako do ted tak to vydím taky blbě.
Termíny
Mohu v kterýkoliv vybraný termín. A dopředu hlásím, ať si mne Overlord nepřeje:o)
7.4.
určitě můžu
7.4.
platí?
:(
je mi líto kluci, ale 7. a 8. to nejde....ale toho 16. bych rád... (já mám čas ty podnělky a pátky)
16.
Tak že toho 16.4.
ok
Mrzí mi to, až bude zkouškový, tak budu mít zase kopec času. :)
16.4.
OK, píšu si.
V mezidobí zvu kosiho a Boldricka na megamisi ve SH, kde se perou tři hráči mezi sebou a každý přitom ovládá jeden tým mariňáků a jeden výstup s genestealery.
mart
To vypadá zajímavě,kdy to spácháme.
vzlyk
A mě nikdo nepozve... nevadí, pujdu si hrát s klopčíkem... tss
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Babíček karet Magic
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 5 dnů