Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Descent kampan
Koncem září nebo začátkem října budem rozjíždět kampan.Na tohle máme speciální fórum !!!
Přesouvám a příště budu rovnou mazat...
Zeus
To máš pravdu,ale dával jsem to pod Descent protože až rozjedem kampan tak jsme ho chtěli využívat i k diskuzím ke kampani a nechtěli jsme to mít pod dvouma diskusema.
Co naděláme v nejhorším nas zas přesuneš zpátky:)
Dotaz
budete hrát v týdnu nebo o víkendu?
Kosibratr
od 8 do kolika?
hraní
Jedná se o všední den.
Doba hraní je od 8 00 a většinou končíme mezi 12 00 a 13 00.Ale někdy i přetáhnem a to záleží jestli mužou všichni zustat déle.
A hrajem většinou u mě doma (Praha 8 Bohnice), vyjmečně v Kobylisích v Salesiánském centru.
overlord
Přemlýšlel jsem a řekl jsem si, že jestli po tom nikdo vyloženě netouží, zahrál bych si za overlorda. Ale zkušený nejsem víš jak. Už se tedy vybral poslední kamarád? nebo to bude Ironman?
zeus
Ja teda ve vsedni den nemuzu, ale o vikendech bych do toho taky sel :-)
Elenistar
Klidně ti to rád přenechám,hlavně s tou mojí angličtinou to asi bude nejlepší když to vezme někdo z vás.
kosibratr
Už jsem dlouho takhle nic neřídil. Koukal jsem, že tady asi nenajdeme dalšího kamaráda, ale spíš konkurenční skupinku. :D
Elenistar
Já bych to nevzdával,do konce září je ještě dost času.
overlord
jak jsem vám říkal, já to můžu odpánovat taky, ale samo si radši vezmu postavu
kosibratr
a ta 8 je nutnosti? Na 8 vodim kluka do skolky a jsem 50km od Prahy, takze to nestihnu i kdybych se rozkrajel.
rbx
já jako jeden z účastníků v tom problém nevidim a můžem to posunout.
jde jen o to, že se pak nedá moc posunout konec
rbx
A nakolikátou bys to tak stihnul.Co se týče posunutí konce já mužu občas nechat děti déle ve školce a škole, tak že by jsme tak do 14 00 hrát mohli ale záleží také na ostatních.
kosibratr
Omlouvam se, ale je to pro mne nerealne. Pokud ze Svinar odjedu v osm rano, tak v ranni spicce bych dorazil nahoru k vam az nekdy po devate, mozna jeste pozdeji, je to uplne pres celou Prahu. To jedine ze byste hrali nekde na Andelu, ale to je zase nerealne pro vas.
rbx
Škoda
rbx
a co teda udelat druhou skupinku ? Vikendovou ? Myslim ze aspon 1 cloveka bych jeste sehnal
Siaron
Jsem na tom stejne jako Kosibratr - vikendy patri rodine.
rbx
tak ono by se dalo i v tydnu vecer ....
descent kobylisy
takže můžu pondělí (21), čtvrtek (24) a v nejhorším v úterý (22), ale to budu hodně ospalej.
v tyto dny, když nevyjde kampaň zahrát cokoliv jiného marte, Elenistare a kosibratře
descent
Pravda neměl jsem v plánu do Kobylek už jet, ale když by to bylo takhle... Na overlordu jsme se už nějak dohodli? Mužu to být tedy já? Budu spravedlivý a podporovat dobrou náladu :) Jinak co pátý hráč? zahraje zatím někdo za něj?
descent
čtvrtek 24 mužu,klidně to mužem rozjet.Co se týče pátého hráče, pokud se někdo nepřihlásí,tak klidně budu hrát za dva.
Co se týče overlorda,jsem pro Elenistara když se na něj tak třese:):)
jsem taky pro Elenistara
ve čtvrtek s tím budu počítat, možná pátého mám
:(
kluci nehněvejte se na mne, ale ještě nebudu v Praze tento týden. Takže dejte prosím něco jinéh beze mě. Pak už budu jenoom váš.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Cyklades (2009)
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 2 dny