Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
ASL Praha
někdo v úterý 29.3. na ASL? Ať natrénujem na Hradiště - Falco, SSZGSA, Boldrick, Sjone? Někdo další?dnes
Omlouvam se panove, ale nestiham :(
tento tyden
Jak jsme na tom? Dame ve ctvrtek? Slysel jsem zvesti, ze by nekdo chtel zkusit Barbarossu, tez se tomu nebranim.
sydo
Kolegyně má dovolenou a zastupuji ji, takže těžko říct, jestli stíhám. V pátek jsem šel z práce v osm...
Barbarossa
Priznam se, ze bych ji velice rad zahral. A falco rikal, ze taky..:)
Jenda
Tak Sjone je nejisty a Falco nemuze. Takze otazka zni - ASL ci Barbarossa? Ja mam ASL abstak, ale je mi to v podstate jedno, oboji je kulervouci pocin :)
Tento tyden
Tento tyden mohu jen zitra, tedy ve stredu. Jak se na to tvarite vy?
sydo
jojo stredu bych dal, ctvrtek patek se objevi pritelkyne a pak zase jede pryc, takze to by nebyla moc diplomaticka volba jit hrat ASL :)
EDIT:
a vubec uz jsme minimalne dva, takze domluveno :). (pozn. v praci nemuzu prispivat sem do diskuze, ale pokusimi se objevit na icq a s Jendou treba potvrdit, popripade mobil)
Falco
Pozde, vcera vecer jsem nekoukl na net a ted jsem v Usti a ASL s sebou nemam :( Navic Jenda ma dnes stejne fotbal.
Falco
Jojo.. Jeník jde dnes sportovat.. :D Ale je to škoda, fakt bych něco zahrál...
ASL
Tak ale pristi tyden je uz jisty! Obligatni ctvrtek? A co to jeste necim prolozit v utery? Dalsi ASL nebo treba Blackbeard ci Barbarossa?
ASL
Tak panove, ted uz mi alespon odpovezte tady. Pokud pristi ctvrtek nedate ASL tak s vama do smrti smrtouci nepromluvim. A jelikoz mam abstak, co dat v utery Barbarossu treba?
sydo
ja jsem pro oba dny. barbarossa a pak asl. a taky od syda ocekavak roztaceni zetonu na bradavkach. mozna dorazim pozdeji neb uz pracuji na budejovicke.
Ich
vubec kluci netusim jak to budu mit.. Jiste jistouci jest, ze ve stredu mam fotbal. Ale ve ctrtek budu mit cas na sto procent.:) pokusim se to vymyslet a napsat to utery pac barbarossa me laka jak maleho!:)
Zitra
pocitam s tim, co Sjone?
sydo
Ja s tim pocitam, doufam ze me Sjone nenecha na holickach. Jeho stastne hody budu potrebovat. (abych vas tolik nevyklepl)
jinak dorazim na sedmou, obavam se ze to drive nestihnu (zkusim trochu casu zkrouhnout na obede) ale pracuju na Budejovicky a preci jenom je dal nez kdyz jsem pracoval na Andelu :)
Muhehehehe
Tak co kluci? Ve čtvrek? ASL.... Nutnost.. nemůžu usnout aniž bych nemyslel na poslední scénář! :D
dejte nejak vedet jak jste se rozhodli, mam to takove na hrane. Ale pote co jenda vypravel posledni scenar tak mazec.
Falco..
Zítra to tu je.. a nekecej a přijd.. Protože se na tebe i Syda těším! :D
ASL Zdar! :D
sszgsa
tak ja redy prijdu :-) ale nevzal jsem zasadni cthuhu dice ani le bomb! bude muset prezit u ASL filleru.
ASL
Jak tento týden? Mohu nejlépe v úterý, co Jeníku, netěšíš se na vymbombardování mého belgického lazaretu stukami?
ALS či SE4X
Ahoj spolubojovníci.. :) Zahrajeme ve Čtvrtek? Jsem pro oboje hry.. :) Takže to nechám na Vás..
Jenda
Ja jsem od stredy vecer pryc, ale zitra bych mohl :)
Sydo
Sakra.. u mě to vypadá, že nebudu moct,,,, :(
pre-essen
budeme neco planovat ? Obavam se ze po Essenu budeme hrat horke novinky :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Kyvadlo
Akt. cena: 20 €
Končí za: 5 dnů