Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
ASL Praha
někdo v úterý 29.3. na ASL? Ať natrénujem na Hradiště - Falco, SSZGSA, Boldrick, Sjone? Někdo další?další
Jak jsme na tom tento týden pánové? Čtvrtek v 6?
ct
ok, to se mi hodi
čt
Mě taky.. :)
:)
paráda, napíšu Falcovi.
EDIT: Falco muze, takze s tim na ctvrtek pocitam, sam jsem zvedav, jak to dopadne.
Btw
Další scénář už dáme s vozidly a také konečně mimo město, je z BV a jmenuje se First Crisis At Army Group North. Můžete zatím doma koukat na terén a promýšlet postup :)
Nova pravidla:
Tanky, vozidla a vse co k nim patri
Demolition Charges
Tazena dela
Ruske tanky jsou nastesti vybaveny radiem, takze odpada specialni platoon movement :)
zítra
Připomínám tedy, že zítra v 6 je další pokračování In Sight of the Volga, předpokládám, že to už rozsekneme, sám jsem zvědav, jak to dopadne.
Sydo
Ani nemusíš psát.. se tak těším, že ani jiný program nepřichází v úvahu.::D
Jak to dopadne.. no jak jinak než ke naši slávě! :D Rusové nemají šanci! :D
Víkend 21.-22. 5.
Našli by se oddaní wargameři, kteří by byli schopni a ochotni mě trpět u hry, popř. mě nechat si zahrát nějaký menší scénář? Ideálně 21. (sobota) odpoledne, tak od cca 14-15?
Díky :)
Ecan
Zrovna ten víkend budeme hrát u Ozzyho, takže ne, ale určitě se někdy můžeme domluvit, rádi ti to předvedeme a vyzkoušíš si to, hrajeme na týmy. Zatím to vypadá, že příští pátek budeme opět hrát večer na Andělu. Většinou hrajeme přes týden, víkendy bývají s rodinou, případně občas nějakou epic hrou. Ale kdyžtak si pak napíšeme, odjíždí mi žena, takže i víkend by někdy šel :)
pristi tyden
Vcera jsme dohrali scenar In Sight of the Volga, Nemci se k tovarne sice priblizili, ale uz bylo pozde a hordy ruskych posil nesly zastavit. Alespon, ze jsme si vyzkouseli silu tezkeho kulometu, ROF 3 je fakt masakr.
Priste tedy First Crisis At Army Group North, muzu pristi ctvrtek ci patek.
sydo
Tak to je naprd, protože já sem v Praze jenom tenhle víkend, pak už tam zase dlouho nebudu :(. Tak snad někdy příště :).
SSZGSA, Falco, Sjone
Jak pristi patek, 20.5.? Uz mam abstak!
Jenda
Může ale příště pátky vynechat úplně.. já jezdím dom takže jsem pátek vždy mimo.. :(
Jenda
Aha, ja myslel, že tu budeš zůstávat, když je v sobotu Ozzy.
sydo
Já vám do toho nechci kecat... ale přišlo mi, že Jenda naznačuje, aby jste odpříště preferovali dny více v týdnu....
elenistar
Já to pochopil, ale bavíme se o tomhle pátku :)
sydo
Já jsem asi totálně mimo. Já z toho Jendy vubec nepochopil, že by chtěl jet tenhle víkend do Liberce. Ty jo?
Co je to tu za bordel!!! :D
Tento pátek jsem v Praze protože v sobotu je Ozzy.. :D Ale příště bych preferoval právě jiný den než pátek, protože .. Ale když zůstanu v Praze, tak mi zase pak pátek nevadí.. :D Kotlík, já vím! :D
sobota
u mně jde klidně i přespat, jestli vám nevadí karimáma a koberec, takže si klidně můžete střihnou asl u nás, aspoň můžu přičumovat a něco se naučit... a nebo konečně zarajem BB :-)
sszgsa
?? Ptal se tě někdo na tvůj názor?
ozzy
Neříkej dvakrát, já bych BB klidně dal :)
SSZGSA: ty se naotravuješ, tak příště teda jindy no! :D mně je to buřt, já vás rád vidim kdykoli :)
sydo
ok, říkám podruhý, aspoň budu mít přes týden motivaci se do toho pořádně zakousnout :-)
ozzy
hergot, to zní fakt zajímavé.. :) bych na vás klidně jen tak čuměl.. Ale na dalši stranu, co asl? :)
Ozzy
Ok, tak já tedy přijedu, máš cos chtěl :)
Jenda: ASL čtvrtek? :)
Patek
Jen pro pripomenuti - patek opet od 6 v tomovkach.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Trosečníci
Akt. cena: 799 Kč
Končí za: 5 dnů