Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
ASL Praha
někdo v úterý 29.3. na ASL? Ať natrénujem na Hradiště - Falco, SSZGSA, Boldrick, Sjone? Někdo další?sydo
Samo bych dorazil, ale zrovna čtvrtek budu mít nějaké vyřizování, pokud mi to ještě druhá strana potvrdí. Třeba se mi i tak povede dorazit později.
Sjone
čtvrtek nakonec nevyšel, když je Paluba zavřená, je v jednání úterý, teď jen co Falco na to.
Sydo
Utery zni sexy, jenom napisu do descentu ze zarezavam :D.
úterý
Výborně, v tom případě dorazím.
:)
Challange accepted :)
utery
A na kterou hodinu to vids Sjone? Ja muzu uz po pate snad, ale abych tam nebyl sam. Ale mozna budu mit sluzebku, tak s casem jeste uvidim.
utery
V praci muzu skoncit nejdriv ve ctyri, takze bych to videl na tu patou. Pripadne dej vedet, jak to budes mit s tou praci
bordel
Tak jinak - já zítra nemůžu kvůli služebce, Falco panikařil, že může ve středu, než jsem mu připomněl, že chtěl jít na koncert :) Takže se buduje náhradní plán. Ve čtvrtek jsem objednán na osmou večer na zkrácení kštice, takže taky nic moc. Jak se tváříte na příští úterý?
sydo
nejak to trikujeme v patek, vzhledem k tomu ze jsem online az po praci takze zbesile sms to resi. Falco panic continues...
sydo
Příští úterý zas nebudu moct já :(
pátek
závisí na tom, zda bude v sobotu u Ozzyho Pax. Uvidíme zítra.
pátek
No... já bych to viděl na ASL v pátek, Pax v sobotu a Successors v neděli... Nějak mi to o víkendu zrovna vyjde, že budu mít i čas :)
Sjone
Bylo by to hezké, ale musím se také věnovat slečně, minulý týden jsem jí frnkl, tak nemůžu zase vypadnout na celý víkend.
sydo
To se schvaluje, ženský jsou lepší (většinou) než hry :)
sydo
ja pres vikend prave mam take resty u slecny takze ani nedorazim na RR
Falco
A jak v týdnu? Jsem včera trpěl nespavostí a už mám roztříděný a zastříhaný Beyond Valor (kromě 3 archů vozidel, děsím se jich. A ještě tu finskou sebranku nějak roztřídit, ale tam si počkám až vyjde jejich modul Haakaa Palle.
Sydo
Tak co zítra?
SSZGSA
Já jsem pro, kamarád mě lákal na box, ale ten počká do úterka :) Od kolika? Na Palubě nebo ve sluji?
Sydo
Zeptám se okolo.. ale asi na palubě.. at můžu mrknout na sucíky..:)
V tydnu
V tydnu by se dalo, kdyz se bude hrat na andelu tak stiham od sesti byt treba na palube. Jeste poradne zjistim ktery den, (zatim mimo pondeli a patku).
Falco
Já nemůžu v pondělí a úterý.
kurva
Preco Ja nie som z PRAHY?
brblo
Založ ASL buňku na Slovensku, někdo holt musí být první :) A nebo přijeď do Prahy :)
Falco
není problém zahrát ve sluji.. :) A já bych klidně koukal nebo bych se dohodnul se Sjonem a zahráli by jsme vedle vás.. :)
SSZGSA
Parada! Tak se dohodneme a ja prinesu veci na dva scenare. Cgcete se sjonem jen pechotu nebo uz tam soupneme nejake delo? Druhy scenar bych dal i s delostrelectvem, mam jeden pripraveny :)
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Ptačí napětí (NOVÁ)
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 2 dny