Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
44 Hodin na Kletné - II.ročník
S dostatečným předstihem otvírám diskuzi ke druhému ročníku akce 44 Hodin na Kletné. Po loňském celkem úspěšném prvním ročníku jsme se rozhodli, že akci zpoakujeme.Cartman
Zadna mapa nepristala kamo, jinak bych nezadal - zpravy (i od tebe) mi chodi, jak sem do schranky, tak preposilane na mail ucet. A jsem presvedcen, ze jsem prihlasen (alespon jsem splnil podminky, ktere jsi psal).
mapa
Mně dorazila v pohodě.
Jan Pavel
Přísahal bych bohu JanePavle, že jsem tam dal všechny mail. adresy a tvoje tam teda nebyla. Takže se ti tímto jmenovitě OMLOUVÁM. Každopádně, Lumír ti prý již přeposlal.
Doufám teď že jsou již všichni v pohodě informováni kam mají dojet. Už se na Vás těším. Mám toho plnou hlavu, tak doufám, že jsem na nic nezapoměl, a že všichni již máte potřebné informace, aby jste mnohli dorazit. Parkovacího místa je dost.
Jen ještě dotaz, zdali toužíte po tom, aby bylo k mání pivo? Nebude hrazeno z rozpočtu Kletné, nýbrž bude v podtstě za nákupní cenu v podobě láhvové.
mapa a pivo
I mně mapa v pohodě dorazila. Pivo ani jiné omamné a psychotropní látky nepotřebuji. :)
pivo
Není nutné. Vůně deskovek je dostatečně omamná :-)
Pivo
hmm asi ne když budu mít absťák matně si pamatuju že poblíž je hospoda, i když u mně je pravděpodobnější absták z nedostatku kafe než piva
Audiozařízení
bylo by možné s sebou vzít nějaké audiozařízení, které umí přehrát CDčko, kvůli možnému hraní Space Alertu?
Večerním pivem nepohrdnu, ale moc toho nevypiju.
audio
nahrej to do mobilu :)
blasphemy + audio + dominant
to Cartman: Neber bozi sloveso nadarmo! ;-) Mapa jest, vse je v pohode!
to Lumirius: Muzu uchopit notas + bedynky na reprodukci kvalitniho black metalu (snad se to vse vleze do volhy) ;-)
to all: Vezme nekdo Dominant Species? Klopik nedavno predvedl a docela me tento mozkolam nadchl, diky!
Audio
Určitě tam bude nějaký workoholik s notěbůchem. Můžu vzít třeba já... :D Ale MP3 by byly fakt vhodnější. SA bych rád taky ochutnal, ostatně jako skoro všecko... :D
Husak
ty máš tolik Áček že budeš muset, jó, žehlit a dohánět. Tobě ani těch 44 hodin nebude stačit, donesu jeden vskutku zajímavý deckbuilding, který by tě mohl bavit.
xjsvoboda
Učitelskej ty jsi nějaký chytrý, že ty budeš Pan Chytrý :-D
Cartman pro tebe bude mít jeden důležitý quest, řekne ti až osobně.
JanPavel
Dominant Species vezmu.
já beru
red dragon inn 1-3 a Sekigahru, vzhledem k tomu že se zas plánuju projít tak možná ještě něco malého. a toť vše
re
aradrauq - diky!
Mohl bych kohokoliv nabrat po ceste: Zlin > Holesov > Hranice > Suchdol. Kdyz tak poslete PM.
panchy
jestli ti zbyde místo tak si vem svůj herní balík do Lotra LCG, zbytek Questy atd vemu já.
Hrávám Eowym, Faramira a Dunhera. Ať se náhodou nestřetnem se stejnýma hrdinama.
Lumirius
Jsem si vědom, že mám Áčka. Deckbuildingů není nikdy dost, hrň to do mě. :D Jestli najdu ty Sirlinovské žetonky (sakra jak se to jmenuje??) tak je vezmu taky. Ale momentálně netuším kde přesně se nalézají, nejspíš v bytě mé budoucí bývalé. PuzzleStrike, už jsem si vzpomněl. :P
Nejhorší je, že tam ani celých těch 44 hodin nepobudu, páč v sobotu před obědem vyletím a vrátím se okolo večeře.
Kurde, právě jsem ládoval zásobu na víkend a budou toho dvě plné gigatašky z Ikey. Kdo to vše odehraje, to netuším. Příští Kletné přesunem k nám do obýváku, mně se s tím nechce tahat. :D
husak
S pokojem v poho, to se domluvte hlavně mezi sebou, ale myslim, že by to neměl byt problem.
A s přesunem, no jestli maš obyvak pro 30 lidi tak to klidně přesunem.
Díky
Ještě jednou díky moc za skvělou akci, spoluhráčům za hraní a hlavně Cartmanovi za zorganizování a dokonalou kuchyni.
Děkuji
Všem spoluhráčům za skvělou atmosféru a Cartmanovi a celému servisnímu týmu za to, že se tak skvěle postrali o své "pacienty".
Půlnoční jednohubky, byly nezapomenutelným zážitkem.
Skvělá akce!
Chci poděkovat všem zúčastněným a především Cartmanovi a ostatním z organizačního výboru za nezapomenutelnou akci plnou báječných her, skvělou atmosféru a dokonalý servis. Těším se zase za rok.
fšici
Díky za díky.
Jinak pánové a dámy, někdo zapomněl výbornou hru na Kletné, jestlipak se najde majitel, a zdali si pamatuje, co za poklad nám tam zanechal.
díky
I já, jakožto samozvaný mluvčí naší šestičlenné skupinky chci poděkovat Cartmanovi s Luckou za péči o naše žaludky a všem zúčastněným za skvělou atmošku. Bylo mi potěšením prohrát s vámi Puerto Rico, Few Acres of Snow, Red Dragon Inn a spousty dalších her. :D Tož příště zas...
Poděkování
realizačnímu týmu za to že nás krmil k prasknutí a spoluhráčům za neskutečné zážitky například inteligentní parazitičtí všežravci opravdu stáli za to
Podekovani!
I ja se stavim do dlouhe fronty mezi ty, kteri by radi podekovali Cartman Company za bezchybnou organizaci, maximalni komfort a gurmanskou krmi. Vsem zucastnenym za prijemnou a pratelskou atmosferu a vagon her ke hrani!
A Special THNX to Lumirius & Alenka, Deli, Panchy, Michal, Ales, Lada & Verca (sorry, neznam nicky)!
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Bang! Ozbrojení a nebezpeční
Akt. cena: 50 Kč
Končí za: 7 dnů