Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
44 Hodin na Kletné - II.ročník
S dostatečným předstihem otvírám diskuzi ke druhému ročníku akce 44 Hodin na Kletné. Po loňském celkem úspěšném prvním ročníku jsme se rozhodli, že akci zpoakujeme.hry
oznamuju že zase jedu s bagáží na zádech, nepočítám že by z prahy nebo kolína jel ještě někdo proto výběr her co vezmu nechám na vás s omezenim na max 3-4 velké krabice
do her co mám v seznamu se dá ještě počítat británie ketou mám sice doma ale je klubová tudíž není v seznamu
panchy
Já bych požádal o Red Dragon Inn...minule to byla celkem dost sranda.
aradraug
hmm a myslíš tím všechny tři najednou abch si někam došel koupit kabičky asesumíroval to do jedný krabice
panchy
Určitě to třetí, na postavy jsem zvědavej. Zbytek nechám na tobě :-)
Red Dragon Inn
Muzu taky vzit, aber hab ich nur in Deutschsprache ;-(
JanPavel
A pozrite, Kefalin, aku recu jste to terazky hovorili? Nebolo to po amerikansky? :-D
re
Ani nevim, pane majore, asi jsem si jen zavzpominal na zapadonemecke soudruhy...
JanPavel
nevím co to znamená, ale smrdí to němčinou :-)
Jak nemáš české přelepky na Jménu růže (pokud nemáš anglickou verzi) tak uvidíš :-D
Přihlášení:
Daniel Deli Kovárik
Michal Kaima
Lumír Kvita
Lenka Swiechová
Aleš Drnovský
Katka Drnovská
Eliška Drnovská
Silva Rumplíková
Honza Rumplík
Karolína Rumplíková
Otmar Onderek
Jiří Svoboda
Lenka Svobodová
Ostatní co jedete a nejste uvedeni výše v seznamu, tak se prosím dohlašte na telefonním čísle 556812204. Nahlašte název akce, vaše jméno. A zaplaťte prosím na účet, který je uvedený v pozvánce.
Díky
Neidentifikovaná platba
Prosím vás kdo jste už platili za kletnou? Převodem z účtu? Přišla nám jedna platba a nemůžem ji identifikovat.
panchártek
já platil dneska ale házel jsem to od popisu dyžtak napíšu číslo účtu do private
panchy
OK, ale ty jsi nahlášený až mezi posledníma, ale zkontroluju to. Čekám na zprávu.
registrace
Hlásím poslední dva dny na registraci, potažmo platbu za kletnou? Vy všichni co jste tady diskutovali jste nahlášení?
jan pavel
Troll Mejdzr, to je teda kdo? Nejsem si jisty jestli od nej prišla registrace na akci nebo ne.
sobotní příjezd
Ahoj, chtěl bych se zúčastnit, ale ten páteční začátek by mohl být pro mne problém (mám trénink, ale možná bych se z toho ještě dokázal vyzout). Bylo by případně možné dorazit až v sobotu ráno/dopoledno a plynule se zapojit? Chápu, je to již dost na poslední chvíli, ale snad se dá ještě zaregistrovat.
Holy
Odpověď v soukromé zprávě.
44 Hodin -mapa
Zdravím všechny ještě jednou, nedopatřením se mi do plakátku nedostala mapa s adresou, takže během víkendu to dám dokupy a všechny účastníky obešlu ještě jednou.
Omlouvám se za tento nedostatek.
Hry ze seznamu
Plánuji vzít:
Cyclades
Age of Empires III
Dominion Roh hojnosti
Smallworld
Dixit s rozšířením
Adventurers
Tikal, Java, Mexica
...a samozřejmě pár eurovek od Knizii:
FITS
GENIAL Spezial
Ztracená města
Keltis
Euphrat a Tigris
Najdu soupeře pro hry z projektu GIPF? Docela rád bych si je vyzkoušel a nemám doma protihráče.
No a pak vezmu ještě nějaké menší hry pro prcky a popůlnoční fillery pro dospělé. Pokud někdo chcete cokoli z mého seznamu, piště zde, kouknu se sem před odjezdem.
Jo a taky přiberu kytaru, jestli tedy bude nálada. :D
gipf
pokud zbude čas v což doufám tak gipf project si rád zahraju čistou abstrakci mám celkem rád vzhledem k tomu že mně nic neruší od přemýšlení jediný čeho se bojim je ta hra s přesýpacíma hodinama
gipf
Pokud bude cas tak určitě já.
mapa
Volam Cartmana, jak to vypada s mapou! Je UT a my co pojedeme az z Uralu musime nachystat mezky, sneznice a proso, a nezbyva cas na aktualizace navigaci! Please update!
JanPavel
49°40'5.934"N, 17°54'24.678"E
mapa
my co poběžíme pěšky jako loni si to užijem víc než vy s mezkama a sněžnicema
mapa
Dekuji... i moji mezci ;-)
Mapa
Tak nevím jak často chodíte na mail, ale včera mapa odletěla všem přihlášeným, a přečetl si to pouze jeden člověk, tak nevim no.
To aradraug: díky za souřadnice.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Krysy z Wistaru (CZ) + 2 rozšírenia
Akt. cena: 45 €
Končí za: 2 dny