Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Blacklist Miniatures: Fantasy Series 1
Tak jsem si říkal, že do toho jdu jenom kvůli těm postavičkám z Altar Questu, ale mám obavu, že do toho zahučím úplně.
První várka pořád nikde...jestli to nebude tou velkou objednávkou... :-))
"Co pak s nimi?" To je dobrá připomínka. Dlouze jsem se nad ní zamyslel a po pečlivé vnitřní rozmluvě jsem se rozhodl, že to vyřeší budoucí Sleepy. :D
sleepy:
dobře zdůvodněno :D uvidím, zda se tímto řešením budu také inspirovat
Akorat mi prý vezou paletu... tak to vypada, ze jednička je tu.. těšte se :-)
Jinak se divam na tu dvojku a pokud bychom zase udelali mega akci, tak to vypada následovně:
- A "Retailer Bundle," consisting of 6x "Epic Tier" pledges for $399
- "Six packs" of each individual add-on from the Lasting Tales Kickstarter, each offered at a 40% discount; e.g. six copies of the Adversary Card Pack add-on at 40% off, etc.
Což pak vypada na jednoho velmi zajímavě, co vy na to?
M
Ta niekde na konci toho 6-packu, by som si opäť jedno miesto rezervoval a včas dal vedieť, či mám alebo nemám záujem. Záleží ako sa to poskladá, uvidíme.
martinsun:
na jedničku se těším a jako jeden ze šesti se rád zase zúčastním
O.
Podle toho jak to ve výsledku bude vypadat bych se opět přidal též.
martinsun:
nerozumím co to znamená nějakých 399dolarů, a pak 40% sleva na něco?... kolik by byla výsledná cena?
jinak za výhodných podmínek do toho půjdu, a rád bych si rezervoval místo. Doma to nějak zdůvodním :)
@Martinsun: já bych zase zvážil se přidat v případě retail pledge
Máme na to 10 dní.
Vzal bych to jako obchodník, jako minule. Epic tear na KS je za 109, nás by vyšel na 66,5. Hrubým přepočtem jsme pak opět kolem 7 Kč na figurku....;-)
Pokud bychom chtěli jakýkoliv add-on, tak jen v balení po šesti a je na něj pak sleva 40% oproti tomu co je u něj uvedeném na KS.
Jinak se nejdřív potřebuji zbavit těch 6 mega krabic, které tu pro některé už mám;-)
Počítej se mnou i na tu series 2 :)
Připiš mě k obchodní šestce, pokud je ještě místo :)
takže na 100% jdu do toho taky. díky :)
Ahoj,
Taky bych se velice rád přidal, jestli zbyde místo.
je toho ranec, ale co s nima budu dělat. Nechci přemluvit, chci zůstat u toho, že figurky nechci
HRASoprodejce
Ahoj,
kdyby někdo chtěl prodat 1. KS, tak mi případně dejte vedět.
Pokud vše klapne, půjdu do hromadného pledge jako u první serie.
Rozdíl je v tom, že tady se nic nebackuje dopředu. Vyplnil jsem formulář a pak jsem si psal s autory. Budou mě kontaktovat po skončení kampaně a budeme se domlouvat na množství. Minimum je 6 ks.
Pokud by to neklaplo, tak já se z toho hroutit nebudu. Na druhou stranu, kdyby to někdo moooc chtěl, tak ať pak není zklamaný. Proto to sem píšu.
M
Kdyby se náhodou Martinsunovi nepodařilo, bere to někdo za klasickou cenu?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
T.I.M.E. Stories (komplet v češtině)
Akt. cena: 1100 Kč
Končí za: 2 dny