Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Blacklist Miniatures: Fantasy Series 1
Tak jsem si říkal, že do toho jdu jenom kvůli těm postavičkám z Altar Questu, ale mám obavu, že do toho zahučím úplně.Retail
Sice mám backnuto jen addon pro Altar Quest, ale po zvážení bych se taky přidal do retailu a addon tedy zrušil.
6ka
přidal bych se do další šestky
Druhá
Kluci kdyby to neklaplo tak se můžu pokusit přihodit druhou šestku do PM, ale netuším jestli to půjde...
6ka
Klidně bych se asi do další šestice taky k někomu připojil (jsem z Prahy)
druhá horda
Taky bych se přidal do další šestice
druhá horda
roxik
stubby
darkw
wolvik
coewolf
sleepy
je tu někdo z nás vyjmenovaných, kdo by to zaštítil?
Pledge
Jinak jsem teď zahlédl zajímavý komentář v kampani. Někdo se tam ptá, zda je vůbec takové množství miniatur za tu cenu pro výrobce výhodné. Což docela chápu. Je toho spousta a třeba v tom retail pledgi pro 6 je to opravdu za hubičku. I za těch 65 dolarů je to levné. Je otázka jaká pak bude kvalita...
Má s nimi někdo zkušenosti? Jaké jsou jejich figurky?
Muzu ja
Tak ja to backnu, kdyz uz jsem tu lavinu strhnul.
roxik
já ti to na tuty potvrzuju.
plno
Máte tedy již plno ?
Kdyžtak si to vezmu sám za sebe, i tak je to pěkná cena.
.
No jak se to vezme. Sest nas je, ale zda z toho neco bude. :)
6pledge
Neměl by někdo ještě místo? Taky bych se přidal
6pledge
Neměl by někdo ještě místo? Taky bych se přidal
retail pledge
Nezapomínáte, že ten hromadný pledge je "retail only"? :) Nevím jakým mechanismem se to řeší je to mířeno jenom na obchody.
Jana & Jonáš
Additional copies
Ahoj, včera se objevil update a podle všeho by mělo být možné nakoupit více kopií celého tieru (tzn i stretchgoaly). Alespoň tak jsem to pochopil z textu.
Mohl by to někdo z backerů, prosím, ověřit?
Oficiální text:
"You can add multiple copies of each item, even the Adventurer Tier."
Multi pledge
Ahoj, potvrzuji že v PM se dá nakoupit další šestka.
Takže jestli chcete vezmu ještě jednu. Zájemci pište :-)
Sam si k tomu budu brát ještě í nejake addony.
Martin
video
Ahoj, v posledním update se objevilo video s unboxingem. Mohlo by se líbit těm, kteří ho ještě neviděli. Já jsem z toho unešený.
https://youtu.be/CJzQ2WJKE5U
video
su zvědavý, kdy to přijde. neměl jsi odkaz na video sem dávat, nemůžu se dočkat :)
Má v plánu někdo brát season 2? Už se to rozjelo.
https://www.kickstarter.com/projects/blacklistgames/lasting-tales-a-fantasy-miniatures-game/description
No teda, vypadá to naprosto parádně! Především ty stretch goals, ty jsou podle mě hlavní důvod to mít.
Naštěstí odolám - pokud se s partou ještě někdy dostaneme k hraní D&D, tak využiju figurky ze dvou co-op D&D her, které postupně dobarvím. A za necelý rok snad konečně dojde ten Trudvang s další stovkou miniatur.
já to asi tentokrát brát nebudu. ale ještě je 17 dní času, tak uvidím, zda se nakonec nerozhodnu až k závěru.
Taky jsem teď rozhodlý počkat...
Pořád nám ještě nedodali tu první várku...
Figurky jsou parádní o tom žádná, ale otázka, co pak s nimi...:-)
Vypadají hezky, ale nehodily by se mi k dalším miniaturám z jiných her - z toho co mám nebo mi má dojít je velikost miniatur 32mm nebo 35-36mm (a už mezi těmito dvěma je vidět rozdíl). Tyhle jsou 28mm a hodí se spíš k miniaturám od Games Workshop...
martinsun: Nedodali? Já už mám nabarvený dvě figurky.. ;) A co s nimi? No budou se hodit třeba na ty Lasting Tales.. ;)
azalin: jaké dvě figurky máš nabarvené? pochlub se...
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Loupež: Evropa
Akt. cena: 475 Kč
Končí za: 4 dny