Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–2 |
Doporučený věk: | od 13 let |
Herní doba: | 15 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | karetní hra |
Čeština: | není |
Vydavatelé: | Fantasy Flight Games Galakta |
Autoři: | Eric M. Lang |
Rok vydání: | 2009 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
Uz se tesim
Dost se tesim na Core set tohohle LCG, asi do nej pujdu to zyzkouset, karty vypadaji moc pekne a tym, kterej za tim stoji zarucuje, ze to bude dobre:) Na domaci pohrani bude core set snad stacit:)pravidla
Mimochodem plánuje někdo, že pravidla přeloží? Výhledově?
pravidla
Na pravidla si moc netroufám, ale snažím se alespoň přeložit karty.
pravidla
Už je študuju a ono to nebude tak hrozný. Těch karet se bojím podstatně méně.
první dojem
Z toho, co jsem si o této doposud přečetl a podle toho jak vypadá (nauvěřitelné krásná grafika) se stává mým velkým favoritem na hru, která se zařadí do wishlistu.
Ač neangličtinář, tak karty, které jsem zatím viděl jsem si dokázal i bez slovníku přeložit, tak mi zřejmě nebude nic bránit v tom, si Warhammer Invasion pořídit.
Pak ještě sehnat protihráče :-) .
Deth
V Praze nebude o protihrace nouze;) Co se tyce ostatnich mest, v Brne asi taky ne;)
brno
Pokud vim tak tam je akorat beholder... a asi s tebou vid. Tady v praze to vypada, ze to bude opravdu zit...
Elenistar
kdyby Brno...Já jsem z Havířova (kousek od Ostravy)
beholder
A jo mas pravdu. Nam prazakum to splyva... :D vsechno je to tam nekde...
Elenistar
Brnak sem treba ja;)
aneken
A ty si spis brnak nebo prazak?
Elenistar
No tak to rozhodne Brnak, v Praze jen docasne ziju a pracuju;)
Těšíme se ještě víc
Na stránkách FFG se včera objevilo toto instruktážní video http://www.fantasyflightgames.com/ffg_content/warhammer_lcg/tutorial/player.html , tak kdo neviděl, doporučuji.
Deth
Diky! To je proste nadhera! Nekdy si rikam, jestli jde vubec marketing v hernim byznysu dotahnout dal, nez se to dari FFG:)
video
bomba, fakt skvělé instruktážní video, FFG prostě reklamu umí...
FFG umí
Už video na MEQ bylo hodně zajímavé. Kdejaký film by mohl závidět.
video
sakra ta poslední pasáž byla napínavá. fandil jsem trpošům a taky že vyhráli nad chaosáky. hezké a navíc mi to video objasnilo pár věcí. sice to je tady zbytečné, ale smekám FFG a jejich marketingu, tak se to má dělat :)
W:I
Tak v pondeli jsem zkusil, a ac jsem dostal dvakrat desne na budku, tak se mi to moc libi;)
jo jo
Jo, je to fajn hra. Za koho jsi hral a od koho jsi dostal na budku? !)
Atterdag
Hral jsem s Michalem, co organizuje ligu, s jeho balikem trpu proti orkum. Decky poskladany ze dvou core setu;)
První serie her
Tak mám za sebou první zatěžkávací zkoušku s kamarádem. Hrál jsem s orderem proti destructionu, balíky poskládané ze základního balení. Vyhrál jsem všechny 4 hry. Ukázalo se, že zásadní je práce s developmenty a nasazení zabijáků trollů. Osvědčil se i kouzelnický hrdina, který se každé kolo spaluje, ale trojka dopředu za 3 zdroje je paráda. Velmi dobrá je i redirektovačka bojové zóny
První dojmy
jsou více než pozitivní, třeba AGOT neznám, ale oproti Call of Cthulhu je to herními principy úplně jiné kafe. Po prvních čtyřech hrách jsem opravdu nadšený.
První dojmy
ze hry ještě nemám ,ale už brzo si to doufám užiji.Ještě upravím karty a počítám příští týden zahraji.Těším se jak malý kluk .
První dojmy
Tak jsem dnes zahrál s budoucím zetěm.Já hrál za Chaos a zeťák za Impérium.Musím říct,že mne hra nadchla.První hra trvala cca 1,5 hodiny.Celkem boj.Začátek byl můj a poškození soupeřova města nedalo na sebe dlouho čekat.Ale špatná taktika na počet zdrojů a orientace jen na útok brzo způsobila,že jsem vyhořel jako papír.Soupeř rozjel podpory a přišlo smrtící kombo do bojiště City Gates a Shrine to taal.Takže jak přibývaly kola, já dostával jedno poškození za druhým a bez zdrojů jsem byl vyřízený.Druhá hra byla úplně jiná .Cca 2o minut .Poučen z první prohry jsem začal investice do zdrojů a také proto,že jsem měl v ruce 2x Chaos Knights.To je už síla.Okamžitě jak jsem mohl, dal jsem je na bojiště a než zeťák stačil reagovat podporami bylo vymalováno.Třetí hra byla opět taktika a po dlouhém přetahování přišlo na řadu opět jeh kombo City Gates a Shrine to taal na bojiště a v kombinaci s The Greatswords a jeho obranou bylo jen otázkou času ,kdy mi dojdou poškození v městě.Měl jsem opět ve hře Chaos Knights ,ale tentokrát jen jedno a bušení do jeho bojiště bylo každé kolo těžší a těžší.Bohužel opět špatná taktika a pět výprask.Opět jsem nechal soupeře dlouho hrát a jeho podpory byly smrtící.
Celkově super pocit ze hry , obrovská taktika a to jsme hráli zatím jen za dvě frakce a to ještě čisté.Co bude až budeme kombinovat frakce .Už se těším na další hry.
dotaz
Zdravim zkusene harcovniky :)
Zaujala me tahle hra a chtel jsem se zeptat na nejake dodatecne info. Chtel bych hrat s pritelkyni, kdyz si zakoupime core set, obdrzime 4 frakce. Je vhodne si rozdelit frakce stylem, ze ja si vezmu empire a chaos a pritelkyne trpasliky a orky a nadale si budeme rozsirovat tyto svoje frakce? Nebo bysme se timto rozdelenim pripravili o spousty karet (ktere treba muzou byt obsazeny v balicku empire i trposu) a bylo by lepsi dat frakce k sobe, jak patri tzn. orky+chaos a trpose+empire? Je mozne vlastne zkombinovat herni balicek z vice frakci? A jeste dotaz ohledne rozsireni, kdyz koupime napr. Skavenblight battle pack, nevytezi z nej jen hrac, ktery hraje za "zle"? Predem diky za odpovedi, Asahi.
balíčky
nikdy se ti nepodaří kupovat balíčky tak, aby jsi stavěl jen ty 4 frakce o kterých píšeš. Battle packy jsou namíchané a tudíž dostaneš i karty Temných a Vznešených elfů, které jsi mezi frakcemi opomenul.
Na BGG je ke stažení v .xls soubor, v němž jsou vypsané jednotky i s dosud vydanými prvními dvěma battle packy a zde můžeš zjistit, které nové karty by jsi při takovém nákupu získal. Zjistíš, že jsou obohaceny "všechny" frakce.
Rozdělení (čisté balíčky) podle jednotlivých frakcí nese jednu výhodu a tou je to, že za kartu města si můžeš odečíst cenu (1 žeton zdroje) u stejné frakce, u cizí nikoliv (viz. pravidla). No a taky samozřejmě ti nejdou potom přikládat karty rozvoje apod. k jiným frakcím, pokud nejsou neutrální, tedy pokud jde o náklady, tak jsou lepší čisté frakce. Já sám zatím hraji Chaos s kartami neutrálními, nic víc, ale protihráč hraje Impérium s Trpaslíky + neutrální karty a hraje se mu to dobře.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Prodám Euthia Torment of Resurrection CZ KS verze
Akt. cena: 4100 Kč
Končí za: 1 den