Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | válečná, ekonomická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Alan Stone Jamey Stegmaier |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 9 obchodů (cca 1719–1899 CZK) |
Sdílej: |
Česká verze
Dostala se ke mně informace, že se připravuje česká verze. Nevím kdo, jen vím, že už se na ní pracujeČeská verze
Nemáte někdo nějaké info o české verzi? Nenašel jsem totiž absolutně žádnou oficiální informaci, kde by se přímo vydavatelství Albi vůbec pochlubilo, že tuto hru chtějí vydat ...
Česká verze
FB je toho plný včetně ukázek (Moderní hry od ALBI), vydání by mělo být v dubnu.
Vyjít by měla v březnu
.
Vydání
Já zas četl něco o dubnu... Ale už se těším, tuhle hru beru na 100 procent.
Název
Název české verze zůstane stejný jako originál a nebo Albi zvolí nějaký hezký český překlad?
...
Podle krabice, která tu je k vidění, tak název zůstane akorát bude dole u loga napsáno: Buduj. Sklízej. Ovládej.
Scythe
Poslední deskovka co chci koupit, pokud na mě zbude :)
Gareth
Já už poslední kupuju minimálně 5 let
Gareth
Těch posledních deskovek už bylo:)
Předobjednávka
Tady jsem našel, že se dá už předobjednat za solidní cenu:
http://www.tabletop.cz/Scythe-CZ-d40.htm
a jaká
by měla být normálni +- cena? :)
upgrade
Asi se neuvažuje o nějakém upgrade balíčku pro majitele ang. verze... Nemáte někdo info? Stačily by i materiály v pdf... Za rozumný peníz :-)
upgrade
ved anglicke upgrade balicky so vsetkymi extra kartami si mozes objednat cez net, nie? (www.meeplesource.com)
Mam odtial vsetky karty + powerdialy pre kazdu frakciu a akurát si idem doobjednat chybajuce nove kovove mince a powerdialy pre tie dve nove frakcie.
Ale ak to chces len "upravit" na CZ, tak to by bolo divne, nie? vydavat take daco :-)
...
No právě jsem to chtěl upravit na cz verzi, abych získal více spoluhráčů :-) Asi bude ale jednodušší prodat aj verzi a koupit cz verzi :-)
Cz
Uz se vi kdy bude?
snad duben
Jestli se nepletu Albi na FB odhadovali začátek dubna 2017
- snad se nic nezměnilo / nezmění, taky se nemůžu dočkat
překlad rozšíření
Náhodou nevíte, zda se plánuje vydat v češtině i rozšíření? Mě jen tak napadlo... :-)
Na FB
...někdo z Albi psal, že případné vydání rozšíření se bude odvíjet od úspěšného prodeje základu. Takže buďto ano, nebo ne...:-)
A nemá někdo náhodou nějakou "tajnou" zprávu, kdy přesně bude ten základ?:-) Duben za dveřmi a Puerto Rico už je venku...
vydání
Albi psalo oficiální zprávu, že bude v prodeji v půlce dubna, tak snad to vyjde: )
Česká verze
Na českou verzi hry tohoto typu a ceny je už asi trochu pozdě. Nedočkaví, už ji hrají v angličtině a do běžné české domácnosti se asi stejně jen tak nedostane.
Řekl bych, že autor udělal moc dobře, když ty karty zřetelně očísloval. Takže člověk, který anglický neumí, si tu karty v seznamu jednoduše najde (a není to žádné listování v knize). Jen ty pravidla někdo musí umět vysvětlit.
Bohužel náš trh včetně s trhem slovenským je prostě pro tyto tituly malý. Možná se pletu :)
@rix
..no ona to zas nieje hra do beznej domacnosti
Keby nevysla lokalizovana tak v originale by mna osobne nezaujimala prave kvoli tomu hladaniu v papieroch, ale kedze je tak ju mam na liste spolu s great westernom, teraformingom a div sa svete aj s puerto rico ktore som sa chystal niekolko rokov si vyrobit, ale vdaka mojej lenivosti ;) idem do novej verzie
Nebolo neskoro na bloodrage, rebeliu a dalo by sa menovat dalej..
Za mna vdaka za kazdu lokalizaciu ;)
A myslim ze uz dospel cas aj na nejaky tu wargamesku som zvedavy kto sa niecoho ujme ako prvy....
;)
cestina
hmm, prave Scythe, ci Cesta na Zapad nie su hry, co nejako specialne vyzaduju preklad, kedze tam text nie je pre hru dolezity, okrem manualu
Je to tu
tak tady to je https://eshop.albi.cz/scythe/ už i s termínem
Je to tu
Já koupil tady: https://www.tabletop.cz/ , je to o 100 ještě dolů a dneska jsem si všiml, že k tomu prodávají i pořadač, možná ještě dokoupím.
@predobjednávka
Pravdupovediac sa divím, že relatívne neznámy Tapletop bol asi jediný eshop s predobjednávkou. Ale keďže bol jediný, objednal som to tam aj ja :), aby sa nestalo, že sa to vyžerie a na mňa sa nedostane.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Patterns
Akt. cena: 92 Kč
Končí za: 1 den