Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi |
Herní kategorie: | válečná, ekonomická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Alan Stone Jamey Stegmaier |
Rok vydání: | 2015 |
Dostupnost: | 9 obchodů (cca 1719–1899 CZK) |
Sdílej: |
Česká verze
Dostala se ke mně informace, že se připravuje česká verze. Nevím kdo, jen vím, že už se na ní pracujeZdroj
Mám to od autora hry (Jamey Stegmaier).
Konspirace
Aniž bych o tom cokoliv věděl, že by to byla ta tajemná hra, kterou nám chystají oznámit v příští Deskofobii?
to sem rád
že sem odolal kickstarteru :)
Nápodobně
..:-)
Rexhry asi nee
Rexhry vydávají Blood Rage, takže do tohoto asi nepůjdou. Kdo by to teda mohl vydat? BF?
Spíš Mindok
Tipl bych Mindok, BF to nesedí do portfolia a myslím, že toho mají letos už dost
ticho po pěšině
už se ví zda to vydá někdo v CZ ?
ticho po pěšině
Taky čekám jak to (ne)dopadne.
Tak zatím nic
Mluvil jsem s Jameym a nakonec to vypadá, že z české verze alespoň zatím sešlo... Během září tedy zveřejním kompletní překlad, teď v srpnu to nestíhám a do konce září chce mít Jamey přeložené i to rozšíření, takže to vezmu rovnou v jednom. Aspoň to do té doby párkrát zahraju a budu mít pravidla pod kůží...
česká verze
Je tedy nějaká naděje, že hra vyjde v češtině v roce 2017?
Nevypadá to
Z toho, co jsem mluvil s Jameyem, tak zatím není nic rozjednané. Ale během září/října budou určitě hotová česká pravidla v grafice, karty už jsou přeložené (viz soubory)...
Scythe
Díky za info. Je to škoda... Hra bude k mání údajně koncem září, tak možná půjdu do anglické verze.
Celyl
Tak se nejspíš dočkáte http://hrajeme.cz/velka-civilizacni-hra-scythe-v-cestine-proc-ne/
čeština
no v novembri má výjsť aj expanzia Invaders from afar.
rád by som vedel čí v češtine bude aj expanzia. Pretože je to celkom bežné vydať zakladnú hru a expanzie nie. A prestava sa mi páčiť miešať české a anglické expanzie dohromady. Viď Eldritch horror. To už si fakt radšej kupim anglickú verziu
Čeština
Do vydání rozšíření bude určitě hotová čeština na základ i rozšíření.
Čeština
Kto to bude lokalizovať?
Rozšíření
Pokud se plánuje čeština rovnou i na rozšíření, tak to asi BF nebude.
v češtině
České vydání bude :-) Viz Hrajeme.cz: http://hrajeme.cz/velka-civilizacni-hra-scythe-v-cestine-proc-ne/
pošpekulujme
Keďže BF bude robiť Dooma a AGOT, Albi nedávno vydalo Robinsona a Rexíci pripravujú Blood Rage, ja si myslím, že to bude vydávať Mindok, ktorý má po Zime mrtvých dlhšiu pauzu na väčší titul.
tip
tipuju REX hry, slíbily každej rok novinku, tak proto... :-D
Ceska verze
Ja doufam ze to budou rex hry nebo mindok. Bf by to zase zprasili a u albi jsem po robinsonovi ztratil duveru.
Btw jsem zvedav na cesky nazev hry :)
cesky
"Kosa" je dobrej název :D
Mimochodem se mi moc líbí ten titulek "velká civilizační hra." Civka to fakt není a 4X, jak se často prezentuje, taky zrovna ne...
Nazev....
"Zne" znie super, ale je to prikratke a chyba to pekne "C".. "Sklizen" je na tom podobne... Asi by som ostala pri ENG nazve
název
Mě napadá sklizeň.
Kosa, srp (a kladivo), nebo nechat původní název.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Llamas Unleashed
Akt. cena: 2 Kč
Končí za: 3 dny