Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 2–4 |
Doporučený věk: | od 10 let |
Herní doba: | 90 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy, Zvířátka |
Herní kategorie: | desková hra, strategická |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Fox in the Box 2Tomatoes Games Crowd Games Leder Games Matagot MS Edizioni Portal Games Quality Beast YOKA Games |
Autoři: | Cole Wehrle |
Rok vydání: | 2018 |
Dostupnost: | 1 obchod (1413 CZK) |
Sdílej: |
CZ vydání
Byl by tady někdo ochotný se podílet na překladu? Nebo rovnou nějaký vydavatel hm? :-)CZ Upgrade pack
Můžu potvrdit, že se podařilo vyjednat možnost výroby jakéhosi "upgrade packu" pro ROOT a jeho rozšíření pro ty, kteří podpořili anglickou KS edici této hry nebo si hru již dříve zakoupili v angličtině. Kdo bude mít zájem bude si moci pořídit karty a desky frakcí z edice české (bude omezené množství).
Vagabond
Doufám, že Vagabond bude přeložen jako Vagabund :D (už jen proto že je to oblíbená nadávka mého dědy)
Cena
Zřejmě udělali soudruzi někde chybu s prezentací ohledně CZ verze, když se EN KS verze draží tady bazaru za cenu 2000Kč
Cena
Ja osobne mam predobjednáno u Foxiku - takze se me nejaka aukce osobne vubec netyka. Ale nejak nechapu tu spojitost, proc aktualni aukci spojujes s prezentaci. Nekdo chce treba EN verzi / nekdo treba nechce cekat do leta(pozimu atp.) ;-)
Dinas
Taky mám předobjednáno :-) nějak mi to nedávalo smysl...ale je fakt, že mít hru dřív může být pro někoho důležitější, než cena.
Korenar
A kdyby tu bazar verzi nikdo nechtel a prodala by se za 1000, tak bys nechal obchodniky lyncovat ?
kumas
Klídek, na takové řeči tu máš založenou velmi přínosnou diskusi v jiném vlákně
Korenar
Ale je pravda, že ty jsi tuhle diskuzi tady vyvolal ...
Silas
Moje jediná myšlenka byla, že jsem nerozuměl, proč se tak zběsile draží EN verze, když máme tu úžasnou možnost mít díky Davidovi z Fox in the Box CZ lokalizovanou verzi v plné KS edici.
Jako komunita bychom měli spíše podpořit CZ verzi a ne kritizovat každého, kdo na ni upozorní.
Směr této diskuze už tady pak zajistila komunita
Korenar
Njn, se nediv, posledni dobou se na zatrolenkach rozmohla moda byt moralista s tendenci kazat co kdo a za kolik muze prodavat :-D
Takze misto aby se v diskuzi preklad resil preklad, se resi, za kolik se na bazaru prodava EN verze...
(sorac, nijak nenarazim na tebe, jen ze to je ted obecny trend vsude kolem)
vydanie cz
Nechcem zakladať nové vlákno, ale kedy to už vlastne bude? :D dosť sa na to teším a nemám žiadne info :(
Vydání
Co jsem naposledy četl na facebooku foxíků, tak by to mělo vyjít v polovině května.
Vyroba
Root je v cinske tiskarne. Pak nekolik týdnů na lodi. Jeste tak dva mesice si pockame
___
redaktor Deskofobie
Cz
Tak na stránkách FitB ,už je cz ke stažení.
http://foxinthebox.cz/ke-stazeni.html
...
Plánuje se jedoucí KS kampaň na krtky taky přeložit do češtiny? Nevím jestli utratit 150 USD a mít to komplet všechno, nebo čekat zda to bude taky česky. Variantu "česko anglické" hry už znova zkoušet nebudu, i přes to že v případě rootu je jistá jazyková nezávislost, narozdíl od arkhamu.
mindlesSheep
Předběžně se to plánuje, momentálně se řeší detaily s vydavatelem. Věřím, že když klapl základ, tak tohle půjde z jejich strany taky - ze strany FitB zájem je.
dnešní info ohledně termínu
info z FB Fox in the Box
"Aktuálně vypadá rozesílání předobjednatelům od 20-24.5.2019"
A v obchodech to bude nějak brzo po tomhle datu?
Huráá :-)
Tak mi dnes došel domů český Root i s rozšířením. Moc díky Davidovi z Foxu za překlad! Je to nádhera.
MindlesSheep
V obchodech už to je. např. Tabletop.cz
Root
je proste bozi....
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Nemesis + Kickstarter bonus content
Akt. cena: 3700 Kč
Končí za: 3 dny