Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 90–180 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi, Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Kwapiński |
Rok vydání: | 2018 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 3349–3432 CZK) |
Sdílej: |
MindOK CZ verze - obsah
Co všechno bude součástí připravované české verze? Budou zahrnuty i nějaké stretchgoals a add-ons z Kickstarteru?Cena
Už se ví jaká bude doporučená cena ?
Cena
Teď jsem narazil na Tlamagames na ENG verzi - Cena 3299 Kč, to je cca cena za Gloomhaven a těžko tyto dvě hry srovnávat.
Cena
Tak tainted grail stoji 2500. Cekal bych do 3000
Spett
Ona ta nákupní cena té ENG verze je velmi vysoká. Očekávám, že CZ verze se vejde do 3000 Kč
NEMESIS CZ
Nyní má TLAMA Games v předobjednávce Nemesis v češtině. Dostupnost je na konci října. Cena je 2949 Kč..:)
NEMESIS CZ
JJ, už od nás mají objednávku :-) Hra se mi líbí nejen vzhledově, ale i mechanismy a formou, pro mě prostě ideální kousek :-)
Promo
Zdravím, všiml jsem si, že některé obchody nabízejí k předobjednávce promo figurku kočky. Je to oficiální promo od Mindoku, nebo akce těch obchodů? Ergo bude figurka u všech předobjednávek, nebo jen u vybraných?
Cena
Teda cena je dost vysoká...to bych si fakt radši v bazaru vydražil KS edici
Cena
Asi mam meritko jinde po vsech tech kickstarterech, ale cena mi na takovou hru prijde ok. Doufam, ze casem budou i novi emzaci
Cz karty
Myslíte že je nějaká šance od mindoku zakoupit jen samotné cz karty abYch mohl svůj kickstarter hrát s lidma co mají problém s angličtinou?
skate2hell
To by byl asi Mindok sám proti sobě, dost o tom pochybuju.
CZ karty
Karty navíc MINDOK žádné nedostane, nebude tedy mít ani možnost je zvlášť dodávat.
Člověk MINDOK
to skate2hell CZ karty
To umí jen liška :), vlastně :(... taky budu mít Nemesis v ENG
Pravidla
Koukam na pravidla ze stranek Mindoku a chudakovi Pogovi zkomolili jmeno. Pokud by to byla jedina chyba v pravidlech tak to bude super :-)
Dodání
Mondok v Pondělí psal že do obchodu to pujde do tejdne :)
paráda
Dodání
Takže dříve nebo tak nastejno než pro ty co z KS dali "vše najednou v druhé vlně".
Usporadani
Je zverejneny nekde planek, jak poskladat vsechny komponenty do krabice? V poradaci jsou nektere pozice oznaceny symboly.
BladeBrown
Googluj :-) ja dnes nasel fotky .. zadej insert nebo organizer..
..jinak karty v obalech (ffg) sem si dal mimo krabici ty se nevejdou..
...jinak je insert celkem povedenej..
Obaly
Obaly Sapphire (63,5 x 88 mm) se v pohodě vejdou do insertu, ale hodily by se spíš trochu užší.
Zkoušel někdo Board Game Sleeves 63 x 88 mm?
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Vítejte na Měsíci
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 5 dnů