Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 90–180 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi, Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Kwapiński |
Rok vydání: | 2018 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 3349–3432 CZK) |
Sdílej: |
MindOK CZ verze - obsah
Co všechno bude součástí připravované české verze? Budou zahrnuty i nějaké stretchgoals a add-ons z Kickstarteru?cz
mělo by tam být to samé, co je v core boxu z KS
Core Box
To je asi jasné, myslím, že dotaz byl směrován k tomu, zda se do retail Core verze podařilo dát něco, co bylo odemčeno jako SG.
Třeba jako postava Odyssea u Lords of Hellas
Obsah
Ano, jde mi o to co (napr full co-op mode,....) a v jake kvalite (quality upgrades)?
Komiks...
byl určitě součástí KS exklusive. pokud se Dokům podařilo vyjednat exkluzivitu, tak jedině dobře.
Komiks...
byl určitě součástí KS exklusive. pokud se Dokům podařilo vyjednat exkluzivitu, tak jedině dobře.
Komiks
Komiks byl placený add-on. Pochybuji, že ho Mindok dokaže dostat do core. Byl by to i dost podraz pro backery, kteří si ho připlatili.
ks exklusive
Nebylo by to poprve co se něco z ks exklusive objevilo v retailu a ne naposled :) Mym laickym okem mi prijde, ze backeri plati realizaci hry, vse ostatni je vice ci mene komedie aby se vybralo co nejvic
Srovnání
Albi k Lords of Hellas dostali Oddysea. Tudíž se nabízí, že Mindok dostane podobně Medica. Víc bych uplně z KSE nečekal.
Mizy
Ne: Komiks jako placený addon bude taky, ale je to druhý díl.
Tohle je první díl který byl původně jako Stretch goal 20 stran. Ale protože jim to bylo málo, tak prostě na svoje náklady udělali jako KS exkluzive celej 84 stran.
Medik
Tak třeba Medika určitě nečekejte, to by byl velký podraz, protože i řada backerů si ho musela koupit jako Add-on.
Čekal bych možná toho mechanika, možná pár scénářů, přesýpací hodiny nebo ty držáky na karty. Víc určitě ne.
:)
Víte někdo cenu české verze nebo alespoň odhadem?
Obsah krabice?
Hra u nas vyjde v červnu a tak věřím, že už by měl být znám obsah krabice. Mohl by, prosím, někdo z MindOK informovat na co se tedy můžeme těšit? Děkuji.
facebook
Já jsem na facebooku Mindoku četl, že by měla být přeložená kooperativní kampaň. (jestli jsem to dobře pochopil)
Figurky
Mě by zajímalo, jestli budou ty pěkné KS figurky s patinou, nebo klasický šedý plast. Ale očekávám, že ta druhá varianta.
Sundrop
sundrop byl čistě kickstarterový. Do retailu půjde čistý plast. Několikrát to potvrzovali přímo Awaken Realms
cenovka
Ahoj mate nekdo predstavu + - za kolik by se to mohlo po lokalizaci prodavat? Abych zacal plnit cune :)
tip
Myslím, že budeš rád, když se se základní hrou dostaneš do 2.500. Spíš tipuju, že se přiblíží ke třem litrům.
Pravidla od Mindoku
Na webu Mindoku už jsou dostupná česká pravidla:
https://www.mindok.cz/cz/hry/pripravujeme-11/nemesis-8595558303380-379
Podle nich bude ze stretch goalů v české verzi:
- postava mechanika
- hraní za vetřelce
- druhá strana hracího plánu
- držáky na karty
- plastové žetony ohně a poruch
- kooperativní režim - vypadá ale jinak než ve stretch goalech
- kostky navíc
- alternativní vzhled dospělců
Pravidla - dotaz na Mindok
Plánujete prosím připravit i nějakou printer friendly verzi pravidel? Tím myslím takovou , kde nebude černý podklad na stránkách. Děkuji.
Termín
Ahoj, nějaké nové info ohledně termínu české verze?
J.
Re: Termín
Toto jsem obdržel mailem:
Hra je již ve výrobě a měla by být k dispozici v červenci.
S pozdravem a přáním pěkného dne,
Kateřina Hálová
office manager
Posunutí datumu vydání české verze
Dnes jsem zjistil, že se české verze dočkáme nejdříve v září...
Untold Stories
Zjišťoval jsem a dozvěděl jsem se, že se bude překládat Untold Stories #1 do elektronické podoby. Ještě se neví, jestli to bude placené, nebo ke stažení zdarma. S Untold Stories #2 to ještě není jisté.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
VYMĚNÍM/PRODÁM Voidfall GALACTIC ENG +metal tokens
Akt. cena: 9000 Kč
Končí za: 12 dnů