Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 90–180 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi, Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Kwapiński |
Rok vydání: | 2018 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 3349–3432 CZK) |
Sdílej: |
CZ?
Tak tuhle bych si v češtině určitě koupil, ujme se toho některé z vydavatelství? Poptávka by po tomhle kousku podle mě byla veliká....noCMON
CMON to opravdu není, jsou to Poláci.
A teď se ptám...
... prelozi nekdo aspon pravidla z KS, v textovy podobe? Vim, ze je to v tomto pripade prace navic, ale rad bych si to zahral driv nez za rok. KD brzo dorazi. Karty nejak dame.
překlad
Na plánu překladu se nic nemění, na své si přijdou i majitelé KS...
Mindok
Mindok na FB právě potvrdil, že to bude Nemesis.
Díky všem za upřesnění, nu čekám taky krabici z KS ale právě nic z těch SG nemá vlaječku KS exkluzivní.. ale zase asi není reálné, že všechny SG půjdou i jako samostatně dokoupitelné (a hlavně přeložené) věci do prodeje. A stejně si klasicky povzdychnu tak jako mnozí přede mnou: škoda, že to neoznámili dříve, počkal bych na cz verzi :)
Noob
Opravdu bys počkal? Je to vždy velká otázka...lákadlo velkého obsahu SG. Pravděpodobnost, že v základu bude jen CoreBox a expanze pak jen v EN...pravidla budou stejně přeložena.
Já fakt nevím, zda bych čekal na CZ, možná by mě to utvrdilo v koupi KS s jistotou CZ pravidel :-)
Jak Awaken Realms budou nakládat s expanzemi a SG je nejasné. Zatím s velkým odstupem čekáme na This War of Mine, což by velký hit. Lords of Hellas měl KS už před rokem a na CZ trhu je zatím krátce, ale už by teoreticky taky mohlo přijít ohlášení expanzí a zatím ticho a možná ticho zůstane :-/ je až příliš dobrých a velkých her v dohledné době...vydávání expanzí bude na CZ trhu velkou neznámou.
kdy?
Na tuhle hru se opravdu těším, nevíte prosím někdo, kdy by měla hra vyjít v cz?
...
Něco jsem četl, že snad duben...
Q3
Duben to měl být původně, poté Rebel oznámil zdržení o pár měsíců, takže teď to Mindok vidí až někdy k podzimu.
Cenovka
Jakou můžeme očekávat cenu české verze?
Morthe
Ahoj jak to vypadá s překladem kickstarter verze?
Morthe
Tak doufám že jak Morthe psal minulý rok o překladu KS edice že se toho nevzdal :) Jeho překlad třeba Runewars byl skvělý!
Karty předmětů
S trochou hledání se dají po netu najít přeložené karty předmětů. Nebo vydržet, až se to objeví tady...
Add: rád ybch si zahrál se ženou, která bohužel neholduje EN. I prostý scan karet české verze by potěšil.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Rising sun : Nova monstra cz ve folii
Akt. cena: 1190 Kč
Končí za: 12 dnů