Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 90–180 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi, Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Kwapiński |
Rok vydání: | 2018 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 3349–3432 CZK) |
Sdílej: |
Alza
Zde můžeme sdílet naše radosti a starostí ohledně objednávky z Alzy :-)Alza
Už i mně přišla zpráva. Také jsem potvrdil, že si počkám.
Další vlna
Vypadá to na další vlnu emailů. I já ho dnes dostal. Do formuláře to vyplnit nešlo. Tak jsem to poslal přes změnu objednávky, že si počkám. A mám potvrzeno i ze strany Alzy, že tedy ano..
Jsem zvědavý na další vývoj...:-)
další vývoj
Myslím, že na další vývoj je zvědavý hlavně ten zaměstnanec, který je zodpovědný za zadání ceny předobjednávky do katalogu.
...
Evidentně to někdo podělal a to by nebyli Češi, aby toho nevyužili a nesnažili se využít něčí chybu pro svůj prospěch. A ještě si tu založíte samostatné vlákno :D
Měli jste to spíš nazvat intrikáři...
Je to tak. Ale alza uz me vojela tolikrat, ze kdyby s tim meli aspon mirny srani, tak ja budu mit dobrej pocit. Bohuzel to bude spis tak, ze maj momentalne o par desitek tisic cash vic a jedinej, kdo bude "tratit" jsme zas my ;)
hype
Ja si myslím, že to bol marketingový ťah s obmedzeným počtom kusov na vyvolanie hype, ktorý sa dostavil, takže ťah vyšiel a všetkým nám to pošlú tak, ako sme si objednali. Keď vezmeme do úvahy marže distribútorov, promo ceny a pod, tak možno na tom pri pár kusoch ani nebudú tak tratiť a budú mať spokojných vysmiatych pár šťastlivcov, ktorí to budú mať "skoro zadarmo". A kopu ďalších, ktorí si povedia, že škoda že to nestihli a nabudúce budú Alzu sledovať pozornejšie, aby im takáta príležitosť neušla. Vídím v tom výhru pre Alzu. Inak to zanechá pocit "Alza no more". :) Treba to vidieť pozitívne ;) veď koľko ľudí si to kúpilo za túto cenu, pritom tú hru pôvodne ani nechceli :)
Casualties
Nedá se popřít, že je to přiživení se na cizí chybě, ale máš pocit, že Alza je bezbranná oběť a nemá pořešený obchodní podmínky, aby nemohla tedy tuto chybu úplně v pohodě vyřešit? Je podle mě její svobodná volba, jak se rozhodne s touto situací naložit.
To, že je kolem toho tolik povyku... asi se na to lidi dost třepou =))
Chyba?
Já zatím nikde neviděl, že by někdo z Alzy řekl, že udělali chybu... :-)
Pokud někdo udělá chybu a řekne, že je mu to líto atd. Tak se dá bavit o odstoupení od koupě...
Pokud tlačí klíny o tom, že to není na skladě a neví kdy to bude dodané, tak mě to připadá minimálně jako silné mlžení...
Takže já jsem v klidu a svědomí mám čisté...:-)
A btw. Fakt netuším s jakými maržemi Alza operuje...
Na skladě
No, na skladě to určitě nemají, protože to nemá ještě nikdo. To že mi pošlou dotaz na to jestli chci čekat mi nijak nevadí a přijde mi to obecně korektní, protože se bude čekat ještě cca měsíc(fantasyobchod odhaduje 12.10.). Co mi jako chyba přijde, že u nabídky jasně nenapsali, že jde o předobjednávku.
alza
alza okrada lidi nepretrzite uz mnoho let. jestli jim to par lidi vrati, tak jedine dobre
Junik
Z týhle filozofie mi je fakt smutno.
Alza
Jedou si svůj marketingový model. Možná to byla chyba možná záměr... :-)
Důležité jak se k tomu postaví.
Nicméně jsou to obchodníci. Pokud někdo něco kupuje, tak je tam marže a je to v pořádku...
Prostě to za tu cenu chci nebo nechci. Nevidím důvod, pro tvrzení, že by někdo někoho okrádal.
Já mám s nimi naopak skvělou zkušenost třeba při reklamaci USB kabelu. Rychle, věcně a k mé maximální spokojenosti vyměněno. A to jsem ani nemohl najít účtenku a dohledali ji podle jména...:-)
zneuzivanie
Tiez mi je vselijako ked vidim ako sa ludia snazia zneuzit cokolvek co sa da. Este to povazuju za svoje pravo...
Na sklade
Nemesis je zde:
https://www.myshiptracking.com/vessels/msc-samar-mmsi-371047000-imo-9839442?fbclid=IwAR2eOG5f3UL5CRydzBQA4pNb0iEEWuCZYkot9MvgFcQ2aHdIiNZ9POLnI1Y
Jede do Polska, kde vyskladni a supajdi k nam.
Zdenek
Jak se člověk dozví, na které lodi takový náklad je?
Lod
No,treba tak ze to zverejni Mindok na facebooku :)
škoda
Škoda, chtěl jsem jako správný Čech využít své právo a začít přepadat lodě s cennými deskovkami.
poradím se se svým právníkem :D
přišlo dne 19.9. v noci.
Vážený zákazníku,
Vybraný produkt je bohužel dlouhodobě nedostupný, a proto byla objednávka stornována. Rádi Vám pomůžeme s výběrem jiného zboží na telefonním čísle +420 225 340 111, volba č.2. Omlouváme se a děkujeme za pochopení.
Wee Free Gamer
Závisť to je nepríjemná vlastnosť.
Hmm
Tak zajimavy je, ze ja jsem to objednavala za ferovou cenu 2999 (minus tedy 30 procent denni akce na hry a hracky), navic jsem jim psala, ze na objednavku budu cekat, kdyz mi prisel ten dotaz od nich, a dostala jsem i potvrzeni od jejich zamestnance, ze objednavku rusit nebudou. A zrusili mi to stejne. Tak nevim, kde je chyba. Vypada to, ze si nejsou schopny v systemu nastavit, co je predobjednavka a co nedostupne zbozi a pak navic neumeji system presvedcit, aby udelal vyjimku a objednavku automaticky nerusil. Nevidela bych v tom snahu se vykroutit, spis to vypada na ten system. Zkusim tam napsat.
Odpoved alzy
Dobrý den,
děkuji za Vaší zprávu.
Omlouvám se, objednávku stornoval systém z důvodu nedostupnosti objednané položky. Objednávku jsem pro Vás tak obnovil.
V případě jakýchkoliv dalších přání či dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Přeji Vám pěkný zbytek dne.
Anyanka
Mám to úplně stejně jako Ty (koupeno přes denní akci, sleva 30%). Dnes jsem jim napsal a odpověď je:
Dobrý den,
děkuji za Vaší zprávu.
Objednávku jsem pro Vás obnovil a její splatnost nastavil do konce října, mělo by tak vše být v pořádku.
Příchozí KS verze
A nebo se vyprdněte na Alzu - už poměrně brzo by měli začít lidem přicházet KS verze Nemesisu (EN) a určo jich na aukci pár bude za slušnou, ne-li lepší cenu všetně SG a rozšířeních..a nemusíte se prozatím tolik s Alzou a jejich divným systémem slev trápit :/
PhoeniXcz2
jako zasadni rozdil bych videl v tom, ze z alzy je v cestine
Oskar,
občas se objevuju v JOUOB.castu
Listopad
Dnes mi přišlo oznámení, že datum naskladnění je 3.11.2019.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Carcassonne + hostince a katedraly
Akt. cena: 150 Kč
Končí za: 2 dny