Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–5 |
Doporučený věk: | od 12 let |
Herní doba: | 90–180 min (reálná data) |
Herní svět: | Sci-fi, Horror |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | |
Autoři: | Adam Kwapiński |
Rok vydání: | 2018 |
Dostupnost: | 2 obchody (cca 3349–3432 CZK) |
Sdílej: |
Alza
Zde můžeme sdílet naše radosti a starostí ohledně objednávky z Alzy :-)přesouvám z jiné sekce
Nemesis od Alzy
Odpověděl jsem na příchozí email, nějak se mi povedlo proklikat na dotazy k objednávkám. Zadal jsem číslo mé objednávky a do poznámky jsem uvedl, že stále mám zájem a vyčkám.
S odpovědí dlouho neotáleli, a odpověděli:
Dobrý den,
objednávka nebude zrušena.
V případě jakýchkoliv dalších přání či dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Přeji Vám pěkný zbytek dne.
Mně odpověděli
děkuji za Vaši zprávu.S rezervací Vaší objednávky tedy i nadále počítáme.
Alza
Tak nějak očekávám, že vám později napíší o změně ceny a buď doplatíte nebo vám peníze pošlou zpátky, ale třeba překvapí, i když zrovna u Alzy tomu moc nevěřím :)
Froggery
To mi přijde samozřejmé, ale zajímá mě, co pak budou na skladě dělat s těmi dvěma paletami Nemesis.
Sklad
Myslím, že to na sklad ani nevezmou... nejdřív napíšou o změně ceny a až potom budou naskladňovat.
Mail
Mně ještě nic nepřišlo. Dřív tu někdo dával výňatek z jejich obchodních podmínek, bylo tam něco o 14 denní lhůtě, kdy to mohou změnit/zrušit, takže za chvíli (nevím jestli 14 pracovních nebo normálních dní) by to mělo být safe tak jak tak.
Sklad
Alza má tuším ochranu skladu, takže tu paletu Nemesis pak vrátí zpět Mindoku.
Pernicek
Těch 14 dní, se pokud se nemýlím, týkalo toho, že pokud se výraznějí změní termín dodání o víc jak 14 dní tak může kupující odstoupit od smlouvy.
?
Muzu se zeptat, co se tu resi? Asi mi utekla pointa
nedávno
proběhla na Alze předobjednávka za absurdní cenu. Jako vždy toho spousta lidí využilo a teď se všichni nemohou dočkat, jak to dopadne...
Pelly
Jak asi, Alza si to uvědomí a zruší to. Jako to dělali i u jiných absurdních ukliknutí a chyb.
Soudit se s nimi nikdo nebude a přes ČOIku to dopadne stejně...tady je jasné, že to je chyba v ceně, nikoli záměrný prodej...
Pelly
Aha, takze nesmyslne nizkou? Za kolik to bylo?
Cena
Cca 1100 a zrovna měli ještě 30 % slevu přes svou apku, takže někdo to koupil fakt za pusu.
Jinak toto vlákno má hlavně ulehčit tipům na dobrou koupi.
Pernicek
Na to je ina tema, toto vlakno je presne na alza-nemesis :)
Jahman
Ano, proto jsem jej založil, a to z důvodu, který níže píšu :-)
JAHMANsvk
"toto vlákno má hlavně ulehčit tipům na dobrou koupi."
=> abychom neplevelili vlákno "Kde výhodně nakoupit deskovky" :-)
Kus navíc
Vzali jste někdo z Alzy nějaký ten kus navíc? Měl bych o jednu hru zájem za cenu někde mezi obchody a akční Alzou.
Zaar
To jsi docela pobavil. :-) Pokud to za tu cenu dodají tak bude takových kusů moc. Já mám klasickou predobjednavku jinde, na alze jsem to jen tak zkusil. Takže ji pak klidně můžu posunout k tobe...
Aj ja
Ja sa tiež hlásim, mám záujem o jeden kus za cenu niečo medzi Alzou a obchody . Lepšie by bolo bližšie k Alze ;-)
:D
To je tak krasne...naivni a ceske, az se mi to nechtelo napsat, lec pardon,nemohl jsem si pomoci... Ja bych chtel dve za cenu jedne, jestli nekdo mate...
Alza
Mně od Alzy nepřišlo žádné info. Pořád mám, že to vyřizují. Má to taky někdo tak?
To AdamK
Mám to stejně. Objednával jsem to v době, kdy cena byla, myslím, 1139,-. Mám to i zaplacené. Žádnou jinou slevu jsem neuplatňoval.
To Pepsson:
Bohužel nemám :-)
...
To je divné, že posílali jen někomu tu zprávu, že pokud chceme, aby objednávka nebyla zrušena, máme se ozvat...
Automaticky
Hele, veškerá taková komunikace je automatická, vyhodnocuje ji systém, je možné, že řada objednávek byla provedena po vykoupení virtuálního skladu, aniž by to e-shop zobrazil, takže tipuji, že přesně tyto objednávky jsou dotazovány.
...
Mně dnes přišel taky ten mail, tak jse tam zavolal a paní jsem řekl, že na objednávku budu stále čekat a ona mi to potvrdila.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Krotitelé živlů
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 1 den