Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Počet hráčů: | 1–4 |
Doporučený věk: | od 14 let |
Herní doba: | 240 min (reálná data) |
Herní svět: | Fantasy |
Herní kategorie: | desková hra, kooperativní, vývoj postavy |
Čeština: | v balení hry |
Vydavatelé: | Diea Games s.r.o. |
Autoři: | Markéta Bláhová Tadeáš Spousta |
Rok vydání: | 2020 |
Dostupnost: | neznámá |
Sdílej: |
KS - Multi-Miniature Pledge
Asi by to ve vedlejší diskuzi zapadlo, tak ještě takto: Najde se tu 5 lidí z Prahy a okolí, co by šli do Multi-Miniature Pledge? V součtu to cenově vychází jako core, akorát s figurkami.Smith-g
Tak si vyděl cenu multi-pledge...hra vychází na 85$
SG jsou pro všechny krabice v KS vždy automatické.....předpokládám, že v PM pak budou nějaké reklamní předměty či jiné addony, které mají v plánu, ale nemají je ještě připravené v rámci live kampaně.
Ostrava a okoli
Nahodou nejaka skupinka ostrava a okoli, ktera shani do poctu?
Kdyz tak bych se privternul.
.
Též bych se k někomu přidal
multi-pledge
Ahoj všem, já si dal ten sólo pledge za $ 95, než jsem zaregistroval tuhle diskuzi, ale předpokládám, že se to dá ještě změnit a navýšit? (poraďte, na kickstarteru jsem nově) - tzn. pokud se sejdeme z Prahy a okolí v požadovaném počtu, pojďme do toho - dejte vědět :)
Skleena
Navýšit to půjde, ale pokud Ti šlo i o figurku gryfa, tak tu k těm nově přidaným hrám už nedostaneš.
Skupina Praha, Beroun, Plzeň, Klatovy
Tak už máme plnou skupinu:
- Já
- Mizy
- Hawkie
- jarmuk
- pepeo
- pundlich
Pledge prvních 24 hodin :D, česká verze hry.
Ostrava a okoli
Ahoj,
Pridal bych se k multi pledge. Ostrava a okoli. Jestli ma nekdo misto, tak prosim sz
Ostrava a okolí
Ahoj, taky bych se nakonec rád přidal k někomu, kdo by šel do multi pladge... Pokud možno Ostrava a okolí... Ale není to podmínkou...
Brno
Ahojte,
jak jsem zjišťoval, nikdo už nemá místo pro Brno, proto zakládám novou skupinu a doufám, že jí naplníme :-) Chci figurky a mám EB.
Šup se tedy hlásit :-)
Zbývají 4 volná místa :-)
České Budějovice
Máme poslední místo v hromadném pledge...Miniature pledge + gryf v CZ
Tak v případě zájmu dejte vědět do SZ.
Multi
Taky vám přijde že dost znevýhodnily odber více kusu? ve všech variantách s adony dražší
Doprava: Legendary 10 dolaru. Multi + adony 61 dolaru. Je to sice jen o kousek,ale i tak dražší
Legendary krabice 159 dolaru a multi + vše 162,5dolaru za kus
...
V podstatě všechny multipledge jsou nyní hodně diskutabilní.
Každopádně mě osobně se nelíbí kovové mince a nechci obaly...dostávám se tak do nepříjemné situace, protože bych rád organizer a taky legendární krabici samozřejmě
...
Asi jsem rád, že nemám multipledge ... ale nějak nevím, co je tam tak těžkého - insert, mince, obaly, kostky ... aby se to nevešlo do poštovného. Legendary má mít 12 kg, core 6kg
Jinak na FB autoři píšou, že je možné multi-legendary pledge odebrat a domluvit se na dopravě nebo vyzvednout osobně u nich. Cena bude 159 x počet krabic (žádná množstevní sleva na legendary se jim už nevyplatí).
A pozor, core nemá žádný insert, jen plastové pytlíčky (a insert na figurky pokud jde o miniature pledge). Tím se ten organizační add-on stává dost potřebným.
...
No já tedy zvažuju nechat si miniature pledge...
Insert za 32$ si nejsem jistý, zda potřebuji, teda spíše si sem jistý :D
Multipledge
Tiež by som rád vedel ako môže ten add-onn pack vážiť 4kg. ( mince, obaly, organizér, kocky, krabica) Bežne celá hra váži 2kg. Vôbec mi to nevadí, len som zvedavý.
A čo sa týka toho, že niečo je výhodnejšie... to by som už neriešil. Addony sa dajú kúpiť výhodnejšie spolu a keď niekto niečo z toho nechce môže to predať a niekomu poslúžiť. Napr. mince by si určite niekoho našli.
Tak update
podle tvurcu bude nakonec zvyhodnene Multi-Legendary Pledge za $906
- 6 x Legendary Pledge
- 5% sleva z ceny Legendary Pledge (celkem uspora $48 na 6 krabicich)
- doprava bude asi 6 x samostatne Legendary Pledge z duvodu vahy (kolem 12 kg)
A pro kutily daji k dispozici podklady k insertu a mincim.
Ja o insertu dost premyslim a mince by se hodily detem na hrani. Co naopak nepotrebuju jsou obaly a kostky mi prijdou jako hezke, ale vcelku zbytecne. Tak jeste nevim, jestli nezustanu na miniature pledge, zvlaste ted, s cenou dolaru tak vysoko
Multi-Legendary
Podle vseho jste se dockali Multi-Legendary pledge. Tak snad vas to nepostavi pred jeste vetsi dilema a povede se vam shodnout zajedno na zmene pledge. ;)
miniatury pledge
je tu niekto zo slovenska, kto by išiel do toho pledge s miniaturami?
Ahoj Lacinko
Ja mám prihodené na 3x Legendary pledge.(sme v tom dvaja)
Ak tomu rozumiem dobre tak poštovné na 1LP je 10$ a neznižuje sa s počtom kusov. Takže aj keby som bral 6ks stále je to 60$ za dopravu. Tam by to prinieslo zľavu 8$ na 1hru čo sa mi zdá málo, aby malo zmysel to riešiť.
Inak poslať to dám do Starej Ľubovne.
Doprava Legendary Pledges/Multi-Legendary Pledge
Ahoj, neměl jsem čas teď tu procházet vše, ale chtěl jsem jen dát vědět, že se ta doprava ještě počítá a snažíme se přijít na řešení jak to trochu zlevnit. Nebude to přesné, ale myslím, že každé dvě Legendary vyjdou cca 12 USD, takže 6 kopií by mělo vyjít na 36 USD. Pro zbytek světa to bude o dost horší, ale ČR je v pohodě. :-)
Díky za dosavadní podporu od celé české/slovenské komunity!
SwamRazer
Dúfam, že na Slovensko sa to nebude posielať cez Slovenskú Poštu, lebo tých zásielok sa asi nedočkáme :D Inak 6 USD za dopravu, ak by sa dalo aj na SVK, by bolo megasuper :)
Ahoj Lacinko
Keby sa našli 6ti ľudia na Multi-Miniature Pledge za $513 to je zľava $10 na hru, ako keby sme mali poštovné zadara, to nie je zlý deal. Samozrejme pri Legendari tak to vychádza iba na $5 to je nič moc. Ale ak by sa našli 6ti ludia z SK na ten Multi-Miniature Pledge tak rád sa pridám.
Doprava :-) CZ/SK
Ceny jsou dobré protože jsme se asi zbláznili a budeme jistou část Evropy posílat od nás přes Zísilkovnu na adresu. Samozřejmě pro CZ/SK také PPL, případně GLS. Česká či Slovenská pošta není naším favoritem. :-D (jednak kvůli ceně a kvalitě doručení)
uvolnilo se nam jedno misto. Kdybyste mel nekdo zajem se jeste pridat, piste prodim do zpravy. Praha
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Tainted grail v aj. + rozšíření
Akt. cena: 510 Kč
Končí za: 6 dnů